- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...
Bihte li pravili troika?
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
За момента,на сегашното ми мислене ..категорично съм ПРОТИВ.. Но някой ден,след години ... за разнообрание ддз какво ще ми хрумне .. не го изключвам .. Но не и на този етоп от живота ми ..![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
О, абсурд да си дам приятелката на някой друг, дори и аз да участвам.
Не съм го правил с моя приятелка, никога и не желая.
Най-добре само за удоволствието с две хубави момичета и толкова, които не са ми никакви.
да![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не. Не мога да деля.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и аз така..преди ми беше все тая,ама си промених отношениетоПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Преди си мислех, че бих, но сега осъзнавам колко не ми стиска.![]()
Едно, че не бих делила Момчето си с друга и второ, че колкото и да са ми 'широки' разбиранията, не мога да се отдам на някого на 100% пък било то и само за секс, ако нямам чувства. А пък ако имам -=> се връщаме към Първото... така че... кръгът се затваря и явно НЕ бих. Пф![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Т'ва с деленето е верно кофти ... ама ако в 1 връзка в тройката влезне момче...момичето всъщност не дели, зависи от момчето там .. ако влезне момиче на момчето би тр-ло да не му пука ако приятелката му не е с лесбийски наклонностиче става 1 голямО делене там
И азПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Според зависи,ако е с приятеля ми няма да стане ..все пак мойто не си го давам на никой....ако е други....що пък не![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
и аз не деляПървоначално написано от _Kristin_
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Бих, ама не с приятеля си.. ако е с хора, към които нямам чувства - да, бих![]()
не не искам да се деля или да деля половинката си или себе си с някой друг
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Зависи къде и с коиНяма да откажа такова изживявъне в Швеция
![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Какви сте такива всички!!???Бих го направила ,само че с други хора не с приятеля/ката ми!?Или го правите или не какви са тези извъкваници!
Аз ви казвам честно правила съм 3-ка с най-добрият ми приятел и една обща приятелка и пак честно да ви кажа няма значене с познат или не го правиш ако не си такъв тип човек няма да ти хареса ако ще да правиш 3-ка с Брат пит и Анджелина!!Ако не го искаш и не си човек,който обича различното просто не става!!!!
АЗ СЪМ ТВЪРДО НЕ!!!!![]()
не деля с никой нещо което е мое...особено ако ства дума за човекa до мена иначе ако е с 2 момчета пак не бих щото за мен сексът не може без чувства... (лично мое мнение)
след години ако мина цялата кама сутра...ще си помисля...но надали!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямам такова желание за сега, пък кой знае.
Да,бих правила. Но с момиче като трети човек, че двама ще ми дойдат в повече. Пък и винаги ми е било интересно да пробвам с момиче
![]()
![]()