- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...
Идеята ми харесва, но няма да си разделя мъжа с друга при никакви обстоятелства.
Пък и по-скоро бих правила тройка с двама мъже, отколкото с друга мацка, но и за това в момента не ми стиска.
![]()
Робинята на Quench
а quench-a дали ще иска да те дели с друг ?Първоначално написано от SINDEL
![]()
Моля ?!
Предлагаш ли се?Първоначално написано от Riot
![]()
![]()
Робинята на Quench
как го каза, че никога няма да си делиш мъжаПървоначално написано от SINDEL
и ми стана интересно
дали той би те поделил![]()
може да измислим нещо като за без пари![]()
Моля ?!
Първоначално написано от ELFIQ
И аз.![]()
Sasho1988
Варна..
Не!Не искам да го деля с друга,той също не би ме делил с друг.
да бих правила пак![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Поне за сега не
ми попринцип ако е с две момичета да ама ако трябва да деля приятелката си не бих го направил никога...
Поредната тема за тройки..
Да,даже с приятеля ми си търсим момиче,но мойте приятелки не искат........,ако има кандидатки да пишат![]()
Купон с колеги например, 1- 2- 3- питиета, момчета, които виждам за първи път и знам (или поне се надявам), че няма да видя повече, тройка ... ДА !
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Да, ако беше в други обстоятелства, защото не мога да деля и той не може да ме дели![]()
Abe kvi sa tiq filmi,4e ste naviti,a ne iskate da si delite gajetata?!Nali i horata deto 6te ste s tqh i te imat gajeta...Ako nikoi ne iska da deli troikite sa umrqla kauza![]()
PEACE
mi az sum pravila i 4etvorka ama to e drugo zavisi ot horata i ot tova kolko si se otpusnala
oba4e nikoga ne sum pravila troika s momi4e i mi e interesno