- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...
Правил съм и съм си навит да правя, колкото до всички които не могат да делят ... никой не е казал, че трябва да е с приятеля/приятелката ви .... тойки обикновенно се правят между познати ...и тройка се прави заради тройката и секса, не заради чувства и т.н.
да
Да,бих!Преди исках,но без да участва приятеля ми,но сега съм навита и с негоПроблема е ,че той не иска или поне,не с мен
![]()
НЕ![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
е що бе, момчето ти може да поиска да направи 3-ка с теб и друго, непознато момиче - или пък даже по-разкрепостеното - взърка с други двама партньори - демек четворка хахаха.. на мен ми звучи забавноПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Да бих направил тройка ,но точно в този момент не ми е до нищо ,а да не говорим за секс!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ти да не би да търсиш навитаци че питашПървоначално написано от malko_kalpazan4e
![]()
![]()
предложи му тройка с друго момиче и да видиш как ще се навиеПървоначално написано от pepita87
![]()
Всички искате,ама никоя не каза айде-а аз бях сериозна...
Не бих. Не бих разделила гаджето си с друга за нищо на света( същото се отнася и за него :] )
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...
Вдигам 15 ръце ЗА !!! БИХ БИХ БИХ !!! ДААААА !
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )