- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Краставици и цици
От яденето на краставици растат цици... изпитано (от една фр не от мен)
ако знаете други начини кажете...аз имам и рингтон
![]()
не ми харесват..
често се спъвам в тях![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Малки са.![]()
What you give is what you get!
В БОЗАТА е истината![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
kak ot krastavici veverno li
![]()
Това е невъзможно.Тя те будалка нещо, пък ти и се връзвашГолемината на гърдите е генетично предопределена и единствено малко може да се уголемят ако момичето напълнее(или си сложи силикон, но това е друга тема).От краставици няма как.По темата-ми не си ги харесвам особено, искам по-малки.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
А не може ли да са големи и готини?![]()
Иначе не помагат всякакви такива бози, краставици и рингтоунс
Нещо отговорите в анкетата куцат ... Ето една "патерица" от мен : Ти питаш дали си ги харесваме - следователно има два отговора "да" и "не" ."Големи са" или "малки са" едва ли могат да бъдат категорични отговори .
Темата е доста безсмислена и за това повече няма да пиша по нея .
![]()
От яденето на краставици растат цици...![]()
![]()
да ве сигурно.Или си имаш,или нямаш.Единственият начин да ти пораснат е силикона :P ,а краставици колко и да ядеш нема да ти пораснат
![]()
От Макдоналдс растат, казвали са ми. Нали пилетата ги тъпчат със женски хормони
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
А от какво расте сивото в-во в главата ти,дали ще разбереш?!Мисля че ти е нужно...
Гърдите растат по време на бременност, по време на растежа и от активен сексуален живот(но това малко). Всичко друго са глупости. Моите са малки, ма с хубав сутиен изглеждат добре![]()
Това ми напомни за една съученичка някога,като попита учителката по био-"Госпожо,това за бозата вярно ли е?"![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
В това е истината!Първоначално написано от krem4et0
аз си ги харесвам.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
малки са аахаха![]()
Аз мойте си ги харесвам![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
"Пий Бозица, Да Имаш Харна Цица!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
еми моите са малки ама кво да се направи.а това за краставиците сефте го чувам.чувала съм само за бозата но от нея нарастват и други участъци![]()
Cruel Intentions
аз си харесвам мойте...може да не са особено големи (г.о. 93-4) ...ама си ме кефят...красавици са хахах ...
незнам до колко помага краставицата...до сега не бях чувала тая простотия... :d :P