- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моят първи опит
Днес за пръв пър ядох мусака. Истинска. Изживяването беше...дори не мога да го опиша. Беше вълшебно. Знам, че съм заскъсняла със "сефтето", но така мога да имам по-компетентно мнение за вкуса на това божествено нещо.
Също така искам да споделя лекото си разочарование. Днес кучето на баба ми имаше рожден ден и му подарих една съвършенна, мъничка, мека, непищяща топка. А то...не я хареса особено. Вярно, игра си с нея, но около 2-3минути.
Благодаря за вниманието.
Трябваше да му купиш две топки . Така щеше да си играе 4-6 минути .![]()
Аз толкова я харесах... Има Звездни рейнджъри на нея.Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
Пинчерите не са от най-игривите кучета . Особено , ако са по-големички ... Явно този на баба ти е с неизживяно детство.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
Оооо мойта малка Парис е на 1 годинка. Още си е игривичка и може да е тайна фенка на Звездните рейнджъри, като гледам и мусака обича.![]()
много си закъсняла с мусаката да та еба![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Знам. Не, че изобщо не съм яла...но беше ужасна, недопечена и без заливка.Първоначално написано от tuzaro
ся кажи че е била и без млекоПървоначално написано от Pliok0019
Да, мусаката която ядох преди нямаше млеко.Първоначално написано от tuzaro
Сегашната си имаше.
начи до ся не е било мусака, а някво подобиеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
тва в подписа къв е тоя клуб?
Ми...хейт клуб. Съединенито прави силата, нали знаеш. Дебелите натегачи са кофти работа.Първоначално написано от tuzaro
![]()
пак ли някой потребител се е закачал с семейството
Не. Просто за развлечение.Първоначално написано от tuzaro
![]()
бе я си я вземи за себе сиПървоначално написано от Pliok0019
кво като е кучешка играчка
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Вече е олигавена ама може да си купя същата.Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
хейтърски клууууб (ПАРТИ!) искам и азПървоначално написано от Pliok0019
![]()
пускат ли чалгии в клуба??
По добре късно отколкото никога![]()
Шкембе ядеш ли?
we give it all.
Да, харесва ми, но не в големи количества.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
миналия ден отивам в една кръчма и викам ся ше ядем шкембе след тежка вечер и оная вика свърши шкембето.... и тогава кво, пак мусакаПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
шкембе винаги трябва да има!т'ва си е закон!То добре, че мусака е имало,иначе...пффф,страшна излагация..Първоначално написано от tuzaro
we give it all.