.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Мега фен

Родители=изневяра..

Моя случай е следния...
    Преди около 2 3 седмици, брат ми ми каза, че татко споделил с негов познат, който след това казал на брат ми, че баща ми е спал с една от работничките ни.Всичко това ми се стори доста смешно, защото тея истории от уста на уста, рядко съдържат някаква истина в себе си.Пък и като знам баща ми какъв е...и пред ум не ми минава, че може да направи нещо такова.
    Преди около 2 3 дена, с майка ми вечеряхме и започнахме да си говорим, и тя ми каза, че мъжа на съответната ни работничка, и е звънял с думите, че има нещо между татко и жена му(нито аз, нито батко и е казвал за предишния ни разговор).Майка ми също се смееше докато ми го разказваше, но аз се позамислих.Дали наистина е възможно?Какво бихте направили вие, ако разберете, че родителите ви изневеряват един на друг?

Аз знам/знаех. Е кво да направя
    - Alfa 166 2.0 TS 2001
    По-добре палава италианка, отколкото скучен германец!

Хайде спрете да се занимавате с глупости, а ? Като си изневеряват, всеки един от тях си има глава на раменете, знаят какви последствия могат да имат изневярите, така, че стига сте мислили Вие.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Мноого ще се изненадам,защото това е нещо..хм..НЕтипично за мойте.А и не дай си Боже..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Nqma kvoo da se napravi :P Az su6to znam da ti kaja mai i maika mi zn Oba4e si4ko e tip top Qko semestvo sme mmm ?
    Aa i ne iskam da te zasegna ili ne6to podobno , no qvno na maika ti su6to si ima taini ili prosto braka im ne e tolkovaa zdrav 6tom se e smqla pri takava nivona . Dori da e za6toto e sigyrna 4e e nevuzmojno , pak bi trqbvalo da se stresne amaa de da znam sega

Град
    somewhere in the darkness...
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Nqma kvoo da se napravi :P Az su6to znam da ti kaja mai i maika mi zn Oba4e si4ko e tip top Qko semestvo sme mmm ?
    Aa i ne iskam da te zasegna ili ne6to podobno , no qvno na maika ti su6to si ima taini ili prosto braka im ne e tolkovaa zdrav 6tom se e smqla pri takava nivona . Dori da e za6toto e sigyrna 4e e nevuzmojno , pak bi trqbvalo da se stresne amaa de da znam sega
    You're always hiding behind your so called goddess,
    So what you don't think that we can see your face,
    Resurrected back before the final fallen,
    I'll never rest until I can make my own way.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Разбира се, че ще се смее ако е сигурна в брака си ..

За нашите .. Ако разбера нещо такова за единия едва ли ще кажа на другия .. Просто защото ще си развалим семейството по този начин ... Те са заедно от когато майка ми е била на 15, а баща ми е бил на 20 .. Разделяли са се само за около 2-3 години мисля през този период .. Чуват се по 20 пъти на ден, държат се прекрасно един с друг .. И силно се надявам и занапред да е така .. Дано.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ами нашите не правят секс от 14 години, майка ми се среща с друг мъж Щях да се радвам ако и татето излизаше с някоя.Иначе живеем заедно, само че аз спя при мама.Няма нищо лошо в това, всеки е свободен да прави каквото си иска , стига да не пречи на околните.А и да пречи, да го духат другите, само един живот живеем...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от TomHanks
    Аз знам/знаех. Е кво да направя
    и при мен е същото

Град
    с0фия
    ем поговори с баща си насаме
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    ем поговори с баща си насаме
    По мъжки.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на Amateur
    Достатъчно голями хора са ще се оправят сами!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Мойте родители си се обичат като 15 годишни и така трябва да са всички но уви
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Хайде спрете да се занимавате с глупости, а ? Като си изневеряват, всеки един от тях си има глава на раменете, знаят какви последствия могат да имат изневярите, така, че стига сте мислили Вие.

Голям фен
    nashte sa razdeleni ot 6 godini maika si jivee s drug i tatko s druga i az nqqm problemi ne se karat dosta priatelski si se darjat .. mn si mi e dobre kat sa razdeleni i kvo da ne e svarshil sveta pak si mi pomagat i dvamata i t.n.

ми щях да се почувствам гадно,но това си е тяхната връзка,техният живот

Мега фен
    И все пак се надявам да не е истина, защото това са само догадки още нищо не е сигурно.
    Майка ми е супер сигурна във връзката им затова се смее на такива неща.Както тя, така и аз мисля, че това е невъзможно...
    Мисля засега да си примълча, ще поговоря първо с батко, и ще решим дали да поговорим с татко или не.
    Може да е тяхния живот, но един евентуален развод би разбил и нашия.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми ние със сестра ми дочухме как баща ни си уговраря среща с учителката ни от детската и бяха доста мили един с друг и веднага казахмена мама въпреки че бяхме само на 4-5... Ама тя мама и сама го е хващала в крачка така че май не я изненадахме.
    Както и да е.. Аз на твое място бих поговорилаю първо с баща си и бих му казала ако иска да мърсува поне да го прави дискретно а не да униава така майка ти.

П.П.: Може да се повтарям но наистина не ми се четяха предните мнения Дано все пак нищо да не се е случило и всичко да е само едно глупаво недотразумение.

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    И все пак се надявам да не е истина, защото това са само догадки още нищо не е сигурно.
    Майка ми е супер сигурна във връзката им затова се смее на такива неща.Както тя, така и аз мисля, че това е невъзможно...
    Мисля засега да си примълча, ще поговоря първо с батко, и ще решим дали да поговорим с татко или не.
    ако наистина имат стабилна връзка,биха се справили с тази трудност,но дано не е истина

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Надявай се да не е вярно, но едва ли ще се разведат ако баща ти е спал с друга само веднъж, щом казваш, че майка ти е сигурна във връзката им. Ако тя наистина го обича би му простила една малка изневяра! А и не разбирам как развода ще повлияе на вас с брат ти- отначало ще е кофти, но няма как това да "разбие" живота ви.

дълго време и аз си мислех, че баща ми не може да направи такова нещо. да причини такова нещо на мен или майка ми, но то е факт вече 7 години.
    първо ше си напиша мнението и после ще прочета какво са писали другите.
    вие сте доста по големи и мисля,че трябва тримата с брат ти и баща ти да си поговорите сериозно по въпроса. да разберете това само 1 път ли е било и изобщо какво става.
    колкото до майка ти, нз дали трябва да знае. знам че моята майка мн трудно го понесе. и ако трябва да разбира такова нещо такова нека да е от баща ви, а не от вас. само да те предопредя от собствен опит, че в момента в който майкати разбере, картинката ще стане мн грозна. желая ти мн успех. положението ти е мн мн мн гадно. и честно казано се подготви че може родителите ти да се разделят.
    be a good boy!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм и подозирала нещо за няй от двамата. Майка ми е 100% сигурна, защото е твърде отдадена на семейството си. Баща ми често "работи" до късно, но пак се прибира у дома, не мирише на друга жена, оставя всичките си пари в къщи. А и градът ни е малък-щеше да се чуе. Е, това не пречи на мама да подозира, че може да си има някоя. Но при положение, че не крънка от него пари, не виждам как. Той е с много особен характер, избухлив, нервен, егоцентрик. Навремето не е бил такъв, но работата го е променила. И все пак не бих казала на майка ми. като знам колко е отдадена на семейството ни, на връзката им, как целият й живот се върти около нас, това ще я съсипе.

Мега фен
    Град
    SF
    Ако нещо такова се слу4и, бих отишла да поговоря с този, който изневерява. Не те съветвам да задълбавате по въпроса оба4е, докато не сте абсолютно сигурни, 4е действително нещо такова се слу4ва.

Робинята на Quench

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не съм и подозирала нещо за няй от двамата. Майка ми е 100% сигурна, защото е твърде отдадена на семейството си. Баща ми често "работи" до късно, но пак се прибира у дома, не мирише на друга жена, оставя всичките си пари в къщи. А и градът ни е малък-щеше да се чуе. Е, това не пречи на мама да подозира, че може да си има някоя. Но при положение, че не крънка от него пари, не виждам как. Той е с много особен характер, избухлив, нервен, егоцентрик. Навремето не е бил такъв, но работата го е променила. И все пак не бих казала на майка ми. като знам колко е отдадена на семейството ни, на връзката им, как целият й живот се върти около нас, това ще я съсипе.
    Това е МОЕТО семейство........С изключение на това, че града ни не е много малък, а и майка ми работи рамо до рамо с баща ми, просто не мога да си представя кога може да се е случило нещо подобно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И нашите работят в 1 предприятие, ама тя е забита в 1 село да изкупува земи........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си