- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родители=изневяра..
Относително.
Sasho1988
Варна..
Изнудвай го за пари, заплашвай го, че ще кажеш на всички!![]()
Ако мислиш че само с един разговор ще промениш нещата-опитай може пък и да се получи.
Според мен ние децата нямаме право да се бъркаме в личния живот
на родителите ни,защото са прекалено голями за да решават какво да
правят.
Мама и тати са железниНай-стабилното семейство,което съм виждала досега...Евала за това и се моля моето семейство някой ден поне малко да прилича на тяхното...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Да,да невероятни семейства и вечното "това на нас няма да се случи"..и аз така си мислех,много сплутено семейство сме,всичко винаги ще е наред...докато един ден,когато си мислех,че баща ми е на работа(извън града) приятелят ми се обади и ми каза,че го е видял в колата с друга жена прегърнати,бил сигурен (а майка ми в същото време е в чужбина) и така,започнаха разговори с него,а той все ми казваше,че не е бил в града...
та по темата,че много се отклоних-поговори с него насаме кажи му какво мислиш и ще излезе итината
Никога не съм казвала,че не може да се случи! ТИ къде го прочете това??? Аз говоря за много други неща ,които правят едно семейство добро,не само това е важно във семейството...Пък и аз съм на 22 години,не съм на 10...Майка ми не ходи в чужбина,нито баща ми...На години са ,на които определено знаят какво искат и такива неща като секс тук-там вече не ги блазнят...Както се казва - Всяко нещо с времето си.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
и баща ми има любовница и най-тъпото е, че мама знае ... ;( и май ще се разделят ... ;( и какво мога да направя аз ?! Не искам да им се меся в живота![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Пфф след като аз се родих наще изобщо спряха да живеят заедно. И още си спомням, когато бях малка как баща ми не се прибираше със седмици и майка ми пиеше постоянно и ни лъжеше че татко е някъде на командировка. И точно на коледа когато бях на 11 майка ми ми каза че се развеждат с баща ми и тя заминава да живее в Лондон с тогаващното и гадже (вече мъж). Стана ми кофти но кво можех да направя.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Ами MaRiYa_86 не съм имала само теб в предвид.Много хубаво за теб и семейството ти,но да ти попитам откъде разбра,че съм на 10,малка грешка имаш в годините и второ това,че майка ми е в чужбина определено не значи,че тя не знае какво иска (нито е разделена с баща ми,нито нищо от сорта.Има токлова много българи ,които са там,но ти явно не знаеш защо ходят,защото нямаш личен пример).
Споделих тук заради проблема на автора,а ти от друго нещо се засегна,Ааа и сестра ми е колкото теб така,че може и родителите ни да са на г/д една възраст,което пък няма абсолютно никакво значение...
Ми все още няма как да сте сигурни, че баща ви наистина изневерява при положение, че и мъжа на колежката или там каквато беше може да е разбрал от приятеля на приятеля на чичото и т.н. и тва да са само кофти слухове тръгнали от някой си подляр. Опитайте се някак да се убедите истина ли е или не и ако разберете, че е ддз можете само да поговорите с него. Нямате какво да направите друго - големи хора са, имат глави на раменете си, баща ти така е преценил - нямате право да се мешате. А и дори да се разделят - не вярвам чак да ви разбият живота. Пак ще ви обичат и пак ще са си ваши родители каквото и да става.
не мисля че някога баща ми може да изневери на майка ми и обратно недай си божемакар че вече се карат често все си се сдобряват и живеем добре .. и дано да си остане така а за твоя проблем - честно да ти кажа изобщо не знам какво ще правиш но ако баща ти е изневерил на майка ти по-добре тя да разбере
наще са разведени по тая причина... но бях много малак да ги вкарам в правия път ти ако имаш тая възможност говори с баща си като мъж с мъж незнам на колко си обаче аз ако бях на твое място бих му казал това "Татко ако не спреш да се виждаш с тая от работничките ти никога повече неми викаи синко, и с тия твои постъпки на какво ме поучаваш да изневерявам на жена си докато имам 2 деца ли?" и саутветно му кажи че спъваш от вас ако ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
да станем мазни клюкаркари и да разлепим плакати из целия град : Мама и Тате си изневеряват елате и вижте . ем мноо ясно че техна си работа то на тая възраст с жена деца постоянна работа и т.н. неможе да се прави нещо без да се мисли . надявам се![]()
Не очаквах от автора такава смислена тема, харесва ми..![]()
Опитах се да се поставя на твое място и виждам, че си в трудно положение. Аз бих опитала да поговоря с баща си на тази тема...в случея ти и той, като мъже. Само така можеш да разбереш истината.
А относно какво бих направила, ако разбера, че някои от родителите ми изнееверява на другият..незнам, просто си нямам и на идея! Знам, че ще се почуствам много кофти, но бих опитала да поговоря и с двамата.
P.С Моята най добра приятелка знаеше, че татко и изневерява на майка и . И същата тя, "играеше" заедно с татко и срещу майчицата и. Тя не казваше нищо на майка и до деня в които майчицата и хвана на калъп мъжа си и любовницата му. Жената много е заболя, че собствената и дъщеря беше премълчала толкова сериозно нещо!
♥ ♥ ♥
приятелката ти е зле в това отношение! и си го е заслужилаПървоначално написано от Vikitooo
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Можеби факта, че е била на 13 я оправдава, незнам. Сигурно е искала да запази вече разпадналото си семейство...това и е болна тема, не обича да говори за това.Първоначално написано от Natalia
♥ ♥ ♥
Не мисля, че ме познаваш, и си нямаш ни най-малка представа, какъв човек се крие зад ника ми.Ще те изненадвам още доста..Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Възможността я имам, и съм достатъчно голям да седна и да поговоря с него като мъж с мъж(на 19 съм), само че не е сигурно дали се е случило.Не искам да влизам в подробности, ако всичко е една лъжа.Първоначално написано от Natalia
Между другото днес говорих с батко ми.И той е на мнение, че не трябва да избързваме, нека мине малко време, пък да видим какво ще стане.
Мерси на всички, които се включиха в темата.Ще ви държа в течение, ако има развитие.![]()
az sam 99% sigurna 4e ba6ta mi e izneverqval na maika mino nqmah smelost da kaja na maika mi za da ne q naranq tq be6e v angliq 2 godini i polovina za da pe4eli pari; bqh namerila edni 4atove mejdu nego i nqkva jena a sled kato maika mi se varna i nqkoi pat kato sporqt toi se darji mn gadno s neq, kazva i
isna mi ot teb na tva li te nau4iha tam posle se pravi 4e vse edno ni6ty ne e stanalo a maika mi ne smee ni6ty da mu kaje za6toto s nego prosto ne moje da se spori, pravi se na mn kompetenten po vsi4ki vaprosi na mn znae6t a vsa6tnost izob6to ne e taka pak i na vsi4koto otgore se qdosva 4e nqkoi mu protivore4i na gre6noto mnenie koeto toi misli za vqrno estestveno, a posle vika 4e maika mi bila takava i tq vse protivore4ala na negovoto mnenie koeto izob6to ne e taka, maika mi sa6to zapo4na da se samnqva v nego za6toto nameri 4atove mejdu nego i edna jena (ot nqkakva igra) i mu vika: vqrno li e tova koeto si pi6e6 s neq toi se prai na udaren i samo vika: koe i se smee i vika vsi4ko tva e na bazik razberi go no tq prodaljava6e da razpitva i se e slu4valo nqkolko pati sled tova sa6ty da 4ete kakvo sa si pisali i toi i vika:tarsi6 si intrigata 6te si q nameri6 dran dran.Maika mi e jertvata v slu4aq a toi se pravi 4e ni6ty ne e stanalo i se opitva da izkara neq vinovna opitva se da q izkara nqkakva intrigantka a sebe si da izkara jertavata i se osmelqva i da i povi6ava ton.Tova za men e 4ovek koito ne zaslujava uvajeniq maika mi e super to4na jena a toi e nqkav zadrasten selqndur, maika mi zaslujava ne6ty mnogo pove4e a ba6ta mi ne moje da q oceni.za men e po dobre da se razvedat i da ostana da jiveq s maika mi no ne smqtam 4e tova 6te stane skoro
(h)
и аз така си мислехПървоначално написано от MaRiYa_86
всички завиждаха на мама и тати колко са щастливи, как добре се разбират и погаждат. никои не можеше да повярва че може да се разделят, или пък най-вече че баща ми е способен на такова нещо. стискам палци все пак при вас нещата да не се променят. всяко правило си има изключение
![]()
be a good boy!!!
И аз така си мислех.Пък преди седмица баща ми ни изнася реч, как трябва да сме по задружни като семейство, че имало много хора, които ни завиждали и не трябва да им се даваме....бла бла.ГлупостиПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
абе не се отчайвай, както казаха някой, това може да са само долни слухове, пуснати от някой който ви завижда.
be a good boy!!!
Дали наистина не се е случило подобно нещо? Не вярвам нечий съпруг да се обади тук-там да раздухва изневяра? Нали трябва да си пази достойнството? Нали този въпросният съпруг /рогоносец/ има его?
Както се казва в една поговорка- Няма дим без огън!
Не ми се ще да вярвам, че нашите си изневеряват! Баща ми се прибира навреме, винаги отговаря на служебния телефон, липса на пари не се е установявала....Дано всичко да си остане наред!
А дори да има нещо и аз да знам, бих си мълчала, не бих говорила с виновния/изневеряващия/ родител изобщо, не бих се месила в отношенията им по никакъв начин. Всеки има право да живее живота си както иска и с когото иска. Пълнолетна съм, ако трябва да се издържам, все някъде работа ще си намеря / макар че образованието ми отнема доста време от денонощието.../ Дано не ми се случва подобно нещо!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Vikitooo
Мега фен
Мега фен
Местожителство: Chicago
МнениеПуснато на: Сря Авг 13, 2008 5:19 am Заглавие: Отговорете с цитат
Не очаквах от автора такава смислена тема, харесва ми.. Smile
Опитах се да се поставя на твое място и виждам, че си в трудно положение. Аз бих опитала да поговоря с баща си на тази тема...в случея ти и той, като мъже. Само така можеш да разбереш истината.
А относно какво бих направила, ако разбера, че някои от родителите ми изнееверява на другият..незнам, просто си нямам и на идея! Знам, че ще се почуствам много кофти, но бих опитала да поговоря и с двамата.
P.С Моята най добра приятелка знаеше, че татко и изневерява на майка и . И същата тя, "играеше" заедно с татко и срещу майчицата и. Тя не казваше нищо на майка и до деня в които майчицата и хвана на калъп мъжа си и любовницата му. Жената много е заболя, че собствената и дъщеря беше премълчала толкова сериозно нещо!
ти май не си много в час а?? всички осъждате някви ситуации а всъщност нямате представа как се чувстват потърпевшите....изключителн о грозно си се изразил/а.... приятелката ти "играеше срещу майчицата си" явно не си била толкова добра приятелка... изобщо имаш ли представа какво е чувството да знаеш че баща ти си има любовница, но толкова мн да обичаш семейството си, че да не искаш да ги нараниш дори и малко...знаеш ли какво е да трябва да избираш между това да криеш една грозна тайна,която да те тормози непрекъснато или това да нараниш най-любимите си същества и да бъдеш "палача" на семейството, защото примерно ти и братята и сестрите ти вече сте се отделили или предстои и да знаеш, че майка ти ще остане съвсем сама нещастна и отчаяна.... изобщо имате ли някаква представа от тоя избор а.... тук всеки се прави на мн умен..."не се бъркай....кажи на майка си разбии и сърцето...разбии си семейството"... всеки се държи като че ли ситуацията е пределно ясна,но изобщо не е така ! и аз съм си мислила в такива ситуации как бих казала на майка ми ...е вече за съжаление знам... и не е мн успокояващо да слушаш как едва ли не правиш мръсно на майка си и играеш против нея защото изобщо не е така!!! дано не го разберете многознайковци такива!