.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Град
    у вас ;]

Re: Родители=изневяра..

az ako bqh na twoe mqsto bih pogovorila s bashta si i da se izqsnqt neshtata..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    az ako bqh na twoe mqsto bih pogovorila s bashta si i da se izqsnqt neshtata..
    Лъжеш!
    пссст..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо подхващате тоооооолкова стара тема?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Знаела съм и си замълчах. Не мога ей така да отида да кажа на баща си „Татко, майка ти изневерява!“. Той сам разбра, но историята е дълга

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    spored men muja na tazi va6a slujitelka e postupil suvsem razbiraemo,kato se e obadil na maika ti.Da,toi ima ego i dostoinstvo,no se 4uvstva tolkova naranen i predaden,4e tova e edinstvenoto ne6to,koeto moje da napravi-da se svurje s maika ti i taka pone tq da zapo4ne da se oslu6va i da ne vqrva tolkova slqpo,za da ne i doide kato grum ot qsno nebe

Град
    Hidden Village of Konoha
    Въобще не ми пука. Да си правят квот си искат, само да е тайничко и да не разбираме цялото семейство, че иначе става неудобна ситуация... Живота си е техен.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Аз знам какво е,но нищо не мога да спра.Няма смисъл да се бъркаш в нещата на хората,ако мислиш че родителите ти пасат трева и не знаят какво прави другия-грешиш.Малко или много се усещат и щом продължават да бъдат заедно,значи все нещо ги крепи.Пък и е човешко.Според мен няма значение дали ще правиш секс с комшийката,ако наистина чувствата още ги има...може би е и до нагона в някаква степен!
    There's stil traces of me in your vains

Прочетох някой мнения,в които пишеше че родителите били големи,имали си собствени животи,имали си глави на раменете и да не сте обръщали внимание.. Как ли пък не! И как така да не ги засягало
    децата? Тва не са ли техните семейства?! Една изневяра,която може да прерасне евентуално в развод може да промени живота на детето
    в голяма степен-нова къща,ново училище,нови познати и приятели, тепърва адаптиране към новата заобикаляща ги среда (в повечето случеи.) Не казвам,че е най-най-големия кошмар на света,но малко или много ти се объркват нещата, следователно няма как постоянно да търпиш и "да не се бъркаш"! Всичко това го казвам от собствен опит.
    Иначе по темата.. Ами мисля,че трябва първо да се уверите дали това е истина.Аз лично разбрах за изневярата в моето семейство,когато прочетох съобщенията в телефона на един от родителите ми. Ако и ти направиш същото по-добре първо поговори с баща ти и ако се окаже истина и той не престане да го прави,тогава вече по-добре говори с майка си и й кажи.
    Quod me nutrit,me destruit!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Те си решават,какво мога да направя аз...

Град
    Hidden Village of Konoha
    Barbolinna, изневерите, които причиняват развод са малко. В повечето случаи изневярата е причинена от скука и от това, че родителите изпитват досада в леглото. Така де, разбирам ги, искат малко забавление хората, малко да се отдръпнат от ежедневието. В повечето случаи изневеряващия не иска да си разваля семейството, а само да има една кратка авантюра. Знам, че това е далеч от утопичната представа на повечето хора за вечна любов, но все пак реалността в повечето семейства си е такава. Така че не бързай да осъждаш.
    (Виж сега, ако на теб лично нещо такова ти се е случило в твоето семейство те разбирам напълно, но само казвам, че всички си имат право на личен живот)
    EDIT:Извинявай, сега ти прочетох коментара по-внимателно. Та само да добавя, погледни от тази гледна точка: щом се е стигнало да развод, явно нещо в брака не е било както трябва. Не е необходимо да продължава брак, който е нездрав, така да се каже. Неприятно, но факт
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Моя случай е следния...
    Преди около 2 3 седмици, брат ми ми каза, че татко споделил с негов познат, който след това казал на брат ми, че баща ми е спал с една от работничките ни.Всичко това ми се стори доста смешно, защото тея истории от уста на уста, рядко съдържат някаква истина в себе си.Пък и като знам баща ми какъв е...и пред ум не ми минава, че може да направи нещо такова.
    Преди около 2 3 дена, с майка ми вечеряхме и започнахме да си говорим, и тя ми каза, че мъжа на съответната ни работничка, и е звънял с думите, че има нещо между татко и жена му(нито аз, нито батко и е казвал за предишния ни разговор).Майка ми също се смееше докато ми го разказваше, но аз се позамислих.Дали наистина е възможно?Какво бихте направили вие, ако разберете, че родителите ви изневеряват един на друг?
    maikati qwno ne stawa za nishto
    mirishe mi na razwod
    <N>

Град
    Hate City Sofia.
    са като чета
    и като си помисля
    само, че може да й изневери
    или тя на него ми се
    реве, хич няма да ми е приятно,
    направо ще умра
    Страх ме е от себе си ,