az sam 99% sigurna 4e ba6ta mi e izneverqval na maika mi no nqmah smelost da kaja na maika mi za da ne q naranq tq be6e v angliq 2 godini i polovina za da pe4eli pari; bqh namerila edni 4atove mejdu nego i nqkva jena a sled kato maika mi se varna i nqkoi pat kato sporqt toi se darji mn gadno s neq, kazva iisna mi ot teb na tva li te nau4iha tam posle se pravi 4e vse edno ni6ty ne e stanalo a maika mi ne smee ni6ty da mu kaje za6toto s nego prosto ne moje da se spori, pravi se na mn kompetenten po vsi4ki vaprosi na mn znae6t a vsa6tnost izob6to ne e taka pak i na vsi4koto otgore se qdosva 4e nqkoi mu protivore4i na gre6noto mnenie koeto toi misli za vqrno estestveno, a posle vika 4e maika mi bila takava i tq vse protivore4ala na negovoto mnenie koeto izob6to ne e taka, maika mi sa6to zapo4na da se samnqva v nego za6toto nameri 4atove mejdu nego i edna jena (ot nqkakva igra) i mu vika: vqrno li e tova koeto si pi6e6 s neq toi se prai na udaren i samo vika: koe i se smee i vika vsi4ko tva e na bazik razberi go no tq prodaljava6e da razpitva i se e slu4valo nqkolko pati sled tova sa6ty da 4ete kakvo sa si pisali i toi i vika:tarsi6 si intrigata 6te si q nameri6 dran dran.Maika mi e jertvata v slu4aq a toi se pravi 4e ni6ty ne e stanalo i se opitva da izkara neq vinovna opitva se da q izkara nqkakva intrigantka a sebe si da izkara jertavata i se osmelqva i da i povi6ava ton.Tova za men e 4ovek koito ne zaslujava uvajeniq maika mi e super to4na jena a toi e nqkav zadrasten selqndur, maika mi zaslujava ne6ty mnogo pove4e a ba6ta mi ne moje da q oceni.za men e po dobre da se razvedat i da ostana da jiveq s maika mi no ne smqtam 4e tova 6te stane skoro