Vikitooo
Мега фен
Мега фен

Местожителство: Chicago

МнениеПуснато на: Сря Авг 13, 2008 5:19 am Заглавие: Отговорете с цитат
Не очаквах от автора такава смислена тема, харесва ми.. Smile

Опитах се да се поставя на твое място и виждам, че си в трудно положение. Аз бих опитала да поговоря с баща си на тази тема...в случея ти и той, като мъже. Само така можеш да разбереш истината.

А относно какво бих направила, ако разбера, че някои от родителите ми изнееверява на другият..незнам, просто си нямам и на идея! Знам, че ще се почуствам много кофти, но бих опитала да поговоря и с двамата.

P.С Моята най добра приятелка знаеше, че татко и изневерява на майка и . И същата тя, "играеше" заедно с татко и срещу майчицата и. Тя не казваше нищо на майка и до деня в които майчицата и хвана на калъп мъжа си и любовницата му. Жената много е заболя, че собствената и дъщеря беше премълчала толкова сериозно нещо!

ти май не си много в час а?? всички осъждате някви ситуации а всъщност нямате представа как се чувстват потърпевшите....изключителн о грозно си се изразил/а.... приятелката ти "играеше срещу майчицата си" явно не си била толкова добра приятелка... изобщо имаш ли представа какво е чувството да знаеш че баща ти си има любовница, но толкова мн да обичаш семейството си, че да не искаш да ги нараниш дори и малко...знаеш ли какво е да трябва да избираш между това да криеш една грозна тайна,която да те тормози непрекъснато или това да нараниш най-любимите си същества и да бъдеш "палача" на семейството, защото примерно ти и братята и сестрите ти вече сте се отделили или предстои и да знаеш, че майка ти ще остане съвсем сама нещастна и отчаяна.... изобщо имате ли някаква представа от тоя избор а.... тук всеки се прави на мн умен..."не се бъркай....кажи на майка си разбии и сърцето...разбии си семейството"... всеки се държи като че ли ситуацията е пределно ясна,но изобщо не е така ! и аз съм си мислила в такива ситуации как бих казала на майка ми ...е вече за съжаление знам... и не е мн успокояващо да слушаш как едва ли не правиш мръсно на майка си и играеш против нея защото изобщо не е така!!! дано не го разберете многознайковци такива!