- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ужасно ;[[
малее ужасно .. особено това второтоПървоначално написано от BrokenAngel
абе добре че сме се измакнали,че не ми се мисли ...
даам явно трябва да се взимат предпазни средства винаги
мразя ги тия мангали ... и е така макар,че не обичам да обиждам другите хора [ако изобщо циганите са хора] ама веднъж за винаги да се махнат най-накрая .. ама наща държава нищо не прави
![]()
да случвало ми се е на няколко пъти и направо съм умирала от ужас.
Само искам да кажа,че не само циганите са такива.Има доста хора (мъже) не роми,но държейки се по същия начин.Затова аз вече гледам да не вървя по безлюдни улици,а ако стане,видя ли някой мъж-независимо циганин или не гледам да свия към по оживено място или да вляза в магазин.Наистина много от циганите са такива,но не всички.Винаги има изключения.Познавам момиче,та ето съкратено историята й-върви сама,подгонва я някакъв (не ром) и тя тръгва да бяга.Това се разиграва пред погледа на няколко човека,но никой не си мръдва пръста за да помогне.И познайте какво става-не някой от ,,българите,, помага на момичето,а някакъв циганин,напълно непознат спира онзи дето я гони.Не се стига до голям бой,но по-важното е,че докато всички седят и гледат той помага на момичето,нищо че е циганин.Та това е,че не трябва да гледаш човека дали е ром или не-много от зверствата,които се случват не се извършват от цигани.Както се казва-не всички хора са лоши,но не знаем кои са,наглед съвсем уравновесен човек може да е някакъв изрод,не само циганите са лоши и наистина не трябва да бъдат салагани под общ знаменател,вярно е че много от тях са извършители на какви ле не зверства,но.....
Ужас милата.. Аз си спомням че веднъж трябваше да отида до тогаващният ми приятел ама късно към 1-2 през нощта някъде. И нямах пари за такси и той ми каза че ще ме чака пред тях и той ще ми го плати. И аз си излезнах на улицата и нямаше почти никви коли и си хванах първото такси и някъв дебел мангал караше и още откакто седнах и почна да ме пита къде уча дали си имам гадже и тем подобни и по едно време ми вика : " А сега заета ли си да отидеме да пиеме по нещо. " и аз се стреснах и му казах че трябва да се прибирам и той оттам почна: емии добре поне си дай телефона ..айде де кво ти пречи утре ще отидеме на кафе. Аз ще ти звънна. И аз се стрестнах и му казах че после като слизам от колата ще му го дам и той спира колата малко по надолу от блока на приятеля ми и заключва вратите и аз оттам се стреснах супер много и добре че приятеля ми ни видя и тоя мангал веднага отключи. След това се качвам на таксита само на повикване и гледам да не са мангали.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Ооо тия мангали са ужасни !! Чак такива случки съм нямала, но ми се е случвало да подвикват след мене. Аз естествено като вида такива по-съмнителни (изобщо - не само цигани) и се гледам да се мушна между хората или ако съм сама отбивам в другия край. В нашия квартал е много кофти вечерно време, защоно не винаги уличното осветление работи и примерно преди като ходех на даскало зимата и бях втора смяна беше много страшно прибирането..знаете как е зимата-стъмва се рано,студено е, много малко хора са навън..и направо все съм треперила докато си стигна до нас. Даже ако искате ми се смейте ама зимата на 12ти клас карах баща ми да идва да ме чака на спирката, просто си ме беше страх.. Сега като се прибирам от дискотека и пак същото..не всеки път лампита светят, постоянно се въртя и се оглеждам да няма някой зад мене..Аз попринцип избягвам да ходя по дискотеки, когато някой фр от квартала не ходи, защото като ходят тукашните после ме изпращат до нас, но е имало случаи сама да се прибирам и направо си е истински ад докато стигна..
Спрей нямам в мене, все се каня да си купя и забравямНо винаги имам парфюм или дезодорант..ако недай си Боже стане нещо все ще свърши някаква работа. Та така..избягвай да се движиш сама и по неоживени улици и си купи спрей...
Не знам, но трябва да се вземат някакви мерки за тия цигани, защото положението ще става все по-лошо..Скоро бях слушала по радиото за някви мангали в Захарна фабрика нападнали някакмви момчета, които се прибирали от купон (нещо такова ми се мъгляви). Хората от квартала не смеели да излизат..Това е просто ненормалщина - да те е страх да си излезнаеш от вас, защото не знаеш кой мангал ще изкочи насреща ти..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Де да бяха само циганите.......
на мен само българи ми се лепят........
Слава Богу не съм имала подобни приключения . Имала си късмет , че не те е стигнал !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Нали се сещаш , че колкото са зайци , толкова могат да извикат някой по-голям и ... ?
Въобще не е смешно според мен ...
Имала съм такива случаи..Даже не ги помня вече..Е,подобни де.. Но тебе те е хванало яко шубе..Носи си някакво оръжие за всеки случаи..Аз си имам шипчета и..просто не ме е страх толкова дори в тъмното ..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
+1Първоначално написано от BrokenAngel
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не ви завиждамЛично аз не съм имала такива случки, а се прибирам по тъмно по някви неоживени улици ама то няма жива душа та си вървя спокойно (ест се оглеждам от време на време) но и квартала ми не е от опасните.
Some things are better left unsaid!
raid max protiv hlebarki
iztrebva gi do krak
tova e re6enieto![]()
a ina4e to po4ti nqma momi4e koeto da ne e imalo slu4ai s razgoneni cigani
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Мда, случвали са ми се доста подобни случки... но е за доброТака поне се научаваме да бъдем предпазливи.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Гей цигани са те гонили?Първоначално написано от Sam90'
Ем ти хубаво си ходиш сама в гората 1-2 часа през гората и до ся нищо не ти се е случвало ама......Те хората са казали-веднъж стомничка за вода,втори път стомничка за вода,на третия са счупи.......А то вече и посред бял ден всичко може да стане.Не се прави на герой и на безстрашна (не искам да звуча груба,не ме разбирай погрешно) а все пак носи нещо в себе сиПървоначално написано от Whisskas
И на мен ми се е случвало някакви да се опитват да ме заговарят, но не ги поглеждам. Какво да кажа- ами избягвай тея по- безлюдните улици.
Истина е обаче, че последният път като припаднах в трамвая(имам ниско кръвно) и всички баби започнаха да се възмущават колко съм пропаднала и кой знае какви наркотици взимам, никой не ми става, приятелката ми се е опитвала да ме вдигне- да не лежа все пак на пода, и един циганин й е помогнал.
Не ти говоря чак за такава тръба,но ако носиш една ножка в себе си какво ще ти стане?И аз не съм човек да се страхувам,но определено след нещата,които са ми се случвали съм по-уверена с ножката в джоба.Изборът си е твой деПървоначално написано от Whisskas
Как да ти обесня, че както деска каза , тея ножки май са ви само да се чувствате защитени? Въобще няма да можете да ги ползвате, дори да знаехте как...Първоначално написано от BrokenAngel
Това е мн гадно аз по някой път се прибирам доста късно и то сама и изобщо не съм се замисляла но имам няколко такива случки през деняА относно това за спрейовете нямам представа откъде се купуват..
![]()
Мислиш,че не могат да помогнат ли...?Прочети първия ми пост на тази тема и по-точно втората история.Израснала съм сред момчета,научила съм се да се бия и да търпя бой с цената на много рани и синини,които са ми дали ценен урок.Не си правя илюзия,че сама мога да се правя с няколко момчета,дори и с един мъж сиг не бих могла,но мога да боравя с ножката,затова и я нося във себе си винаги.Тези момчета за които писах именно те ме научиха да боравя с нея (ножката де)макар не както с боя да го прилагат върху мен.И не е някакво макетно ножче.Ако си гледал филма ,,лице назаем,, в края момичето дето забива ножката си в крака на тоз дето я държи,моята ножка е нещо подобно,подарък ми е и съм много благодарна на човека,който ми я даде и научи да боравя с нея,след като прочетеш първия ми пост ще разбереш защоПървоначално написано от Majestic12
Да, да... голяма си нинджа.Първоначално написано от BrokenAngel
Ако тръгнат да те изнасилват, 1 юмрук и си готова. Ако ще и меч да имаш.
Ако тръгнат да те ограбват и ти скочат в гръб и паднеш на земята, сигурно , ще извадиш ножката с 3тата ръка и ще атакуваш с нея докато астралното око ти показва?
Много се филмирате, ей. Бас ловя, че ако ти излезе някой насреща, ще се насереш.
Нито пък мисля, че можеш да изядеш един сериозен удар, както твърдиш. Бас ловя, че и един 14-15 годишен хлапак, ще те оправи набързо.
Но ти си нинджа. Сваляш ги по 3 на мах...
e ti pyk kato te napadna 6te mu kaje6 bratle iz4akai samo si namerq nojkata![]()
sled 10 min
napadatelq:are be kvo stana nameriliq
whisskas:moment samo ei sega
sled 20 min
napadatelq:are po barzo 4e imam i druga rabota
whisskas:tyk nqkade trqbva da e(izsipvasi sadyrjanieto na 4antata na zemqta i prodaljava da tyrsi)
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Това се отнася до БрокенАнгел не Уйскас.Първоначално написано от b0Nb0n
Както и преди писах-като не искате да вярвате,не ви карам.Но какъв е смисъла да лъжа,а?Нападайте ме колкото си искате,свикнала съм това,че съм момиче да ми пречи.Винаги е било така-дали за бой,спорт (баскет,футбол)кажеш ли,че си момиче и айде,никой не те взима насериозно........Като не искаш не ми вярвай,но пак казвам-нямам полза да лъжа така,че защо да го правя...?
Имаш естествено. Аре сега, знаеш каква е ползата , не излизай с това извинение.Първоначално написано от BrokenAngel
Смешка...