.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Тема: ужасно ;[[

и каква ми е ползата да лъжа в някакъв форум....?

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Добре, ще си нося петкилограмовата метална тръба в дамската чантичка оттук нататък
    Не съм герой, но съм такъв тип човек, че не искам да си прекарам живота страхувайки се.
    Не ти говоря чак за такава тръба,но ако носиш една ножка в себе си какво ще ти стане?И аз не съм човек да се страхувам,но определено след нещата,които са ми се случвали съм по-уверена с ножката в джоба.Изборът си е твой де
    Как да ти обесня, че както деска каза , тея ножки май са ви само да се чувствате защитени? Въобще няма да можете да ги ползвате, дори да знаехте как...
    Мислиш,че не могат да помогнат ли...?Прочети първия ми пост на тази тема и по-точно втората история.Израснала съм сред момчета,научила съм се да се бия и да търпя бой с цената на много рани и синини,които са ми дали ценен урок.Не си правя илюзия,че сама мога да се правя с няколко момчета,дори и с един мъж сиг не бих могла,но мога да боравя с ножката,затова и я нося във себе си винаги.Тези момчета за които писах именно те ме научиха да боравя с нея (ножката де)макар не както с боя да го прилагат върху мен.И не е някакво макетно ножче.Ако си гледал филма ,,лице назаем,, в края момичето дето забива ножката си в крака на тоз дето я държи,моята ножка е нещо подобно,подарък ми е и съм много благодарна на човека,който ми я даде и научи да боравя с нея,след като прочетеш първия ми пост ще разбереш защо
    Да, да... голяма си нинджа.
    Ако тръгнат да те изнасилват, 1 юмрук и си готова. Ако ще и меч да имаш.
    Ако тръгнат да те ограбват и ти скочат в гръб и паднеш на земята, сигурно , ще извадиш ножката с 3тата ръка и ще атакуваш с нея докато астралното око ти показва?
    Много се филмирате, ей. Бас ловя, че ако ти излезе някой насреща, ще се насереш.
    Нито пък мисля, че можеш да изядеш един сериозен удар, както твърдиш. Бас ловя, че и един 14-15 годишен хлапак, ще те оправи набързо.
    Но ти си нинджа. Сваляш ги по 3 на мах...
    За съжаление си прав . Аз лично бих се шокирала до такава степен , че дори да мога няма да успея да се защитя . А за да успея вероятно трябва да съм нащрек непрекъснато , докато вървя .
    Абе , като има да става -става .

Супер фен
    Град
    Варна
    И на мен ми се е случвало нещо подобно и то много пъти, но слава богу съм се отървавала само с уплаха.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Гадна работа, ама нали поне нищо лошо не ти се е случило. За съжаление в такива времена живеем, сега стават нападения и кражби и посред бял ден

цигани за всичките по една бомба!!!

Град
    Русе
    ....

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    napadatelq:are po barzo 4e imam i druga rabota

От това изречение току-що се сетих за един виц
    Вървят си през няква супер тъмна и страшна гора педофил и малко момиченце, педофилът го дърпа за ръката, а то плаче, сдира се от рев...И тоя някъв само се изнервя вече и и разправя "Стига си крещяла? Кво ревеш?!" и момиченцето "Страх ме е, тук е тъмно и страшно, сама с непознат съм, много ме е страх" и педофилът и вика "А, страх те било, питаш ли ме мен, като трябва да се връщам сам после..."

абе тея цигани са голяма раота...веднъж си вървим с още две мои приятелки и гледаш цяла глутница малки циганчета 3-4 клас някаде...и започнаха нещо да ни прищят,едно вика "елеей кви пичета" а някфо друго там се обади и вика "абе оставете ги бее довечера ше ги е*а" а трето пък пипна по газа едната ми фр и тя се обърна,зашлеви му един шамар и си тръгнахме по пътя,като не спирахме да се смеем...

Таа...относно темата...ами наистина ти се е случило ужасно нещо,но само да отбележа,че това не се случва само от цигани,на мен лично нищо такоа фрапиращо не ми се е случвало и недай си боже да ми се случи,много пъти ми се е случвало някфи цигани да ме заглеждат,но не се е случвало нещо лошо...може би щот е било през деня и не съм била сама...съветът ми е повече да не ходиш по тъмни улички,или такива,по които няма хора
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Хора,аз живея в Люлин и ДА ЧУКАМ НА ДЪРВО нито мен,нито някоя моя приятелка е била нападана,обрана,преследван а или нещо подобно от циганин ... ужас и безумие.

аз за тва искам да си купя спрей
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Хора,аз живея в Люлин и ДА ЧУКАМ НА ДЪРВО нито мен,нито някоя моя приятелка е била нападана,обрана,преследван а или нещо подобно от циганин ... ужас и безумие.

тоя спрей е безполезен
    като ти скочат 2 гарвана
    и си `чао
    жените са перфектните жертви
    Моля ?!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Riot

тоя спрей е безполезен
    като ти скочат 2 гарвана
    и си `чао
    от личен опит ли го казваш

Цитирай Първоначално написано от kindergarden

тоя спрей е безполезен
    като ти скочат 2 гарвана
    и си `чао

аз се сещам за 1-2 жени дето ако ти скочат ,ти ще бягаш !

тоя спрей е безполезен
    като ти скочат 2 гарвана
    и си `чао

1-2
    всички останали сте жертви
    емоционални
    и податливи на манипулация
    Моля ?!

някога ще останеш приятно изненадан

някога ще останеш приятно изненадан
    дано ме нападнат 2-3 млади 20 годишни девойки
    и ме изнасилят докато се прибирам
    само това би ме изненадало
    Моля ?!

Град
    Силистра
    ох...имала съм мн такива случки и знам че е ужасно..майка им тъпа циганска !!! добре че си се обадила....
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    napadatelq:are po barzo 4e imam i druga rabota

От това изречение току-що се сетих за един виц
    Вървят си през няква супер тъмна и страшна гора педофил и малко момиченце, педофилът го дърпа за ръката, а то плаче, сдира се от рев...И тоя някъв само се изнервя вече и и разправя "Стига си крещяла? Кво ревеш?!" и момиченцето "Страх ме е, тук е тъмно и страшно, сама с непознат съм, много ме е страх" и педофилът и вика "А, страх те било, питаш ли ме мен, като трябва да се връщам сам после..."
    xaxaaxxaaxxaxaxaxaax
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от chester_love
    ох...имала съм мн такива случки и знам че е ужасно..майка им тъпа циганска !!! добре че си се обадила....
    ае сега...
    вас ви преследват всеки ден
    фентъзи
    Моля ?!

Guest

тоя спрей е безполезен
    като ти скочат 2 гарвана
    и си `чао

И двете тежат по 60килограма нали?

Да, случвало ми се е, изключително рядко се прибирам сама в тъмното, но точно тогава Абе, ужас, мн се бях изплашила.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

дееба и мангалите прости
    насекъде са
    а ти па за кво не си се върнала с баща ти??

Аз съм имала 2 такива случки и дано нямам повече.
    Първата беше февруару месец.Вечерта към 8 си разхождах кучето в едно даскало и се раминавам с някав ма млад и не съм си и помисляла че ще стане нещо.По едно време се обърнах и той вървеше зад мен.Кучето почна да ръмжи(питбул е и не понася непознати някъде към 10 човека го пипат).Аз му викам:"К'фо искаш бе?", той:"Ми нищо само си вървя след теб" Аз:"Махни се че ще пусна кучето", той седи и ми се хили, а кучето се дърпа към него и не мога да го удържа.И смотльото се изхили и си тръгна.
    Втората беше преди 3 месеца.Бях на тролейбусна спирка и чаках гаджето ми да дойде да ме вземе и то на спирката светло и уж коли минават.И по едно време от дясната ми страна се чува:"Ай ми напраиш свирка!"некъв си го извадил, бая бързо избегах и после обикаляхме се приятеля ми ама си беше обрал крушите.От тогава си нося спрей.
    НА КЪДЕ ОТИВА ТАЗИ ДЪРЖАВА???
    Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    От доста време не съм си ходила на БГ, но така като чета из темите гледам, че тия мангали голяма напаст станали!

Имала си късмет за твоя голяма радост! Със сигурност не е щяло да ти се случи нещо хубаво, ако тоя те е бил хванал.

А на мен до сега не ми се е случвало такова нещо (въпреки голямата сган, която има тук) и дано да не ми се случва за напред!
    ♥ ♥ ♥

Всичката паплач в Европа. И нека шибаните демократи нагледно да ни покажат как се интегрират мангали. Нямам думи просто

Радвам се че всичко е било наред и си се спасила!

А аз иначе до сега не съм имала подобни случки, и се надявам никога да нямам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си