- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ужасно ;[[
и каква ми е ползата да лъжа в някакъв форум....?
За съжаление си прав .Първоначално написано от Majestic12
Аз лично бих се шокирала до такава степен , че дори да мога няма да успея да се защитя .
А за да успея вероятно трябва да съм нащрек непрекъснато , докато вървя .
![]()
Абе , като има да става -става .
И на мен ми се е случвало нещо подобно и то много пъти, но слава богу съм се отървавала само с уплаха.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Гадна работа, ама нали поне нищо лошо не ти се е случило. За съжаление в такива времена живеем, сега стават нападения и кражби и посред бял ден![]()
....
Първоначално написано от Whisskas
![]()
абе тея цигани са голяма раота...веднъж си вървим с още две мои приятелки и гледаш цяла глутница малки циганчета 3-4 клас някаде...и започнаха нещо да ни прищят,едно вика "елеей кви пичета" а някфо друго там се обади и вика "абе оставете ги бее довечера ше ги е*а"а трето пък пипна по газа едната ми фр и тя се обърна,зашлеви му един шамар и си тръгнахме по пътя,като не спирахме да се смеем...
Таа...относно темата...ами наистина ти се е случило ужасно нещо,но само да отбележа,че това не се случва само от цигани,на мен лично нищо такоа фрапиращо не ми се е случвало и недай си боже да ми се случи,много пъти ми се е случвало някфи цигани да ме заглеждат,но не се е случвало нещо лошо...може би щот е било през деня и не съм била сама...съветът ми е повече да не ходиш по тъмни улички,или такива,по които няма хора
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Хора,аз живея в Люлини ДА ЧУКАМ НА ДЪРВО нито мен,нито някоя моя приятелка е била нападана,обрана,преследван а или нещо подобно от циганин
... ужас и безумие.
аз за тва искам да си купя спрей![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
тоя спрей е безполезенПървоначално написано от Ice_Queen_
като ти скочат 2 гарвана
и си `чао
жените са перфектните жертви![]()
Моля ?!
от личен опит ли го казвашПървоначално написано от Riot
![]()
Първоначално написано от kindergarden
аз се сещам за 1-2 жени дето ако ти скочат ,ти ще бягаш !![]()
1-2Първоначално написано от Ice_Queen_
всички останали сте жертви
емоционални
и податливи на манипулация![]()
Моля ?!
някога ще останеш приятно изненадан![]()
![]()
дано ме нападнат 2-3 млади 20 годишни девойкиПървоначално написано от Ice_Queen_
и ме изнасилят докато се прибирам
само това би ме изненадало![]()
Моля ?!
ох...имала съм мн такива случки и знам че е ужасно..майка им тъпа циганска !!! добре че си се обадила....
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
xaxaaxxaaxxaxaxaxaaxПървоначално написано от Whisskas
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ае сега...Първоначално написано от chester_love
вас ви преследват всеки ден![]()
фентъзи
Моля ?!
И двете тежат по 60килограма нали?Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Да, случвало ми се е, изключително рядко се прибирам сама в тъмното, но точно тогаваАбе, ужас, мн се бях изплашила.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
дееба и мангалите прости
насекъде са
а ти па за кво не си се върнала с баща ти??
Аз съм имала 2 такива случки и дано нямам повече.
Първата беше февруару месец.Вечерта към 8 си разхождах кучето в едно даскало и се раминавам с някав ма млад и не съм си и помисляла че ще стане нещо.По едно време се обърнах и той вървеше зад мен.Кучето почна да ръмжи(питбул е и не понася непознати някъде към 10 човека го пипат).Аз му викам:"К'фо искаш бе?", той:"Ми нищо само си вървя след теб"Аз:"Махни се че ще пусна кучето", той седи и ми се хили, а кучето се дърпа към него и не мога да го удържа.И смотльото се изхили и си тръгна.
Втората беше преди 3 месеца.Бях на тролейбусна спирка и чаках гаджето ми да дойде да ме вземе и то на спирката светло и уж коли минават.И по едно време от дясната ми страна се чува:"Ай ми напраиш свирка!"некъв си го извадил, бая бързо избегах и после обикаляхме се приятеля ми ама си беше обрал крушите.От тогава си нося спрей.
НА КЪДЕ ОТИВА ТАЗИ ДЪРЖАВА???
Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!
От доста време не съм си ходила на БГ, но така като чета из темите гледам, че тия мангали голяма напаст станали!![]()
Имала си късмет за твоя голяма радост! Със сигурност не е щяло да ти се случи нещо хубаво, ако тоя те е бил хванал.
А на мен до сега не ми се е случвало такова нещо (въпреки голямата сган, която има тук) и дано да не ми се случва за напред!
![]()
♥ ♥ ♥
Всичката паплач в Европа. И нека шибаните демократи нагледно да ни покажат как се интегрират мангали. Нямам думи просто![]()
![]()
![]()
Радвам се че всичко е било наред и си се спасила!
А аз иначе до сега не съм имала подобни случки, и се надявам никога да нямам.