хора не знам дали темата е за тук но просто искам да споделя с някой това та значи днес бях навън с приятели и като се прибирах стана малко тъмно минах през едно училище покрай което имаше няколко цигани ноо имаше и миновачи нещо потрепна в мен .. всмисъл чее се стряскам от цигани но продължих след малко не знам как се озовах сама вървяща на улица пълна с цигани но те не бяха много близо до мен един ми каза здравей а аз забързах защото се изплаших малко но все пак се опитах да запазя самообладание след това тръгна зад мен аз забързах още повече с крайчица на окото виждах че започва да бяга и аз също започнах да тичам понеже беше по-голям от мен и тичаше по-бързо едва ли не ме настигна аз просто не можех да мисля а само тичах а по едно време започнах да викам но никой не ме чуваше накрая видях жена и отидох до нея а онзи явно се отказа след това отидох до близката сладкарница защото само там беше светло и се обадих на баща ми да дойде на ме вземе сърцето ми биеше 12804839437 пъти в минута .. а сега си мисля - ако беше ме стигнал???

преди също ми са се случвали такива случки но не бях сама пък и беше светло за щастие явно имам късмет и не са ме набарали

та просто исках да го напиша тук вие имали ли сте такива случки?