- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ужасно ;[[
значи аз сега ще ви дам 1 съвет...понеже и мен са ме преследвали и ужасно много мразя мангали с 1 приятелка измислихме нещо-ако при вас има цигарска маалъ () или голяма група цигани и някакъв строеж,обаждате се на полицията и казвате че крадат плочки,инструменти и там квото видите и си казвате адреса,щото при нас веднъж крадяха,а аз и без тва исках да ги разкарам отдавна и с 1 фр взехме няколко плочки,сложихме ги пред къщите им и звъним...ма тва беше посреднощ...знам че не е правилно,но и без наша "помощ" вече половината материали липсваха...
Не съм расист,но ме е страх и то не само от цигани.има ги всякакви откаде да знам на кой какво ще му прещрака и кой на колко чашки е.Страх ме е да се прибирам сама в тъмното особенно след един инцидент с приятелката ми,даже наще като видят,че се стъмва,а мен ме няма ми звънят да ми кажат,че ако ме е страх ще дойдат да си ме докарат![]()
тцтцтцтц, форумните защитници на националната кауза спят, докато черната гад пълзи към младите, чисти български момичета!!! срам ме е от положението...