- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ужасно ;[[
На мен ми се случи веднъж. Въобще не го бях забелязала, просто ме хвана за лакътя и после ме задърпа зад някакви блокове. Отскубнах се (дори не помня как), а веднага след това на уличката се появи патрулка. Спряха ме за проверка на документи, аз им казах, че се прибирам от магазина (беше току пред блока, където тогава живеехме с приятеля ми). Казаха ми да се прибирам бързо (все едно имаше нужда някой да ме подканва). Прибрах се разтреперана, а после приятелят ми искаше да излезе да го намери тоя, ебаси колко е тъп! Оттогава си нося спрей, понякога имам в себе си и нож. Вечер не позволявам някой да върви зад мен. На моменти се улавям, че съм се превърнала в малко нещо параноичка. Тогава се успокоявам със следното: "Това, че съм параноик, не значи, че не ме преследват".
Носи си нещо за самозащита. Не очаквай някой на улицата да те опази или да ти помогне.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.