Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
На мен ми се случи веднъж. Въобще не го бях забелязала, просто ме хвана за лакътя и после ме задърпа зад някакви блокове. Отскубнах се (дори не помня как), а веднага след това на уличката се появи патрулка. Спряха ме за проверка на документи, аз им казах, че се прибирам от магазина (беше току пред блока, където тогава живеехме с приятеля ми). Казаха ми да се прибирам бързо (все едно имаше нужда някой да ме подканва). Прибрах се разтреперана, а после приятелят ми искаше да излезе да го намери тоя, ебаси колко е тъп! Оттогава си нося спрей, понякога имам в себе си и нож. Вечер не позволявам някой да върви зад мен. На моменти се улавям, че съм се превърнала в малко нещо параноичка. Тогава се успокоявам със следното: "Това, че съм параноик, не значи, че не ме преследват".
Носи си нещо за самозащита. Не очаквай някой на улицата да те опази или да ти помогне.
на мен ми се е случвало и друго
както си вървяхме с една моя приятелка по пътека и виждаме някакъв циганин който явно се самозадоволяваше насред пътя беше светло за щастие но не минаваше никой и само като го видяхме той прибра атрибута и ни подгони хвана приятелката ми а аз някак си я издърпах после незнайно как се появиха и ченгета и оттам нататак не си спомням...