Първоначално написано от
BrokenAngel

Първоначално написано от
Majestic12

Първоначално написано от
BrokenAngel

Първоначално написано от
Whisskas
Добре, ще си нося петкилограмовата метална тръба в дамската чантичка оттук нататък
Не съм герой, но съм такъв тип човек, че не искам да си прекарам живота страхувайки се.
Не ти говоря чак за такава тръба,но ако носиш една ножка в себе си какво ще ти стане?И аз не съм човек да се страхувам,но определено след нещата,които са ми се случвали съм по-уверена с ножката в джоба.Изборът си е твой де
Как да ти обесня, че както деска каза , тея ножки май са ви само да се чувствате защитени? Въобще няма да можете да ги ползвате, дори да знаехте как...
Мислиш,че не могат да помогнат ли...?Прочети първия ми пост на тази тема и по-точно втората история.Израснала съм сред момчета,научила съм се да се бия и да търпя бой с цената на много рани и синини,които са ми дали ценен урок.Не си правя илюзия,че сама мога да се правя с няколко момчета,дори и с един мъж сиг не бих могла,но мога да боравя с ножката,затова и я нося във себе си винаги.Тези момчета за които писах именно те ме научиха да боравя с нея (ножката де)макар не както с боя да го прилагат върху мен.И не е някакво макетно ножче.Ако си гледал филма ,,лице назаем,, в края момичето дето забива ножката си в крака на тоз дето я държи,моята ножка е нещо подобно,подарък ми е и съм много благодарна на човека,който ми я даде и научи да боравя с нея,след като прочетеш първия ми пост ще разбереш защо
Да, да... голяма си нинджа.
Ако тръгнат да те изнасилват, 1 юмрук и си готова. Ако ще и меч да имаш.
Ако тръгнат да те ограбват и ти скочат в гръб и паднеш на земята, сигурно , ще извадиш ножката с 3тата ръка и ще атакуваш с нея докато астралното око ти показва?
Много се филмирате, ей. Бас ловя, че ако ти излезе някой насреща, ще се насереш.
Нито пък мисля, че можеш да изядеш един сериозен удар, както твърдиш. Бас ловя, че и един 14-15 годишен хлапак, ще те оправи набързо.
Но ти си нинджа. Сваляш ги по 3 на мах...