- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .......
..................................
ми заший я![]()
пич няма как да скриете такова нещо,веднъж отворена няма връщане (за жалост ) ...
за тва "тъщата"![]()
май ще ви убие и двамата
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
е все някога щеше да стане...кво толкова? ще се цупи известно време после ще и мине..спокоо
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не мисля, че ще го направи.Просто така говори.А пък и може гаджето ти да те лъже, защото не иска да правите сексПомисли и по тази възможност -някак по-реална ми се струва.
На колко сте?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
кажи и да го д*ха и я питаи нея кога са я пр*скали да видим кво ще каже тя........ пфф всеки родител е загрижен за момиченцето си ама чак да ви "убие" и да я води специално на генеколог за тва си е малко страна работа........
Не целта е цел, а пътят
ебати смахнатите родители има на тоя свят.
да каже, че използва тампони просто. или я карайте на орална.
алелуя.
Са ще ти кажа нещо което може и да свърши работа ... да вземе всяка сутрин да ходи да тича уж за по добра форма за даскало .... и един ден да реши че нещо я е заболяло длу докато тичала и след тва прокървила ама тая болка да стане примерно 1-2 дена преди след цикъл в смисал да може да се извади малк окръвчица да изцапа гащенцата![]()
![]()
![]()
ае много поздрави на путката
Kaji na priqtelkata ti da kaje na maika i , che se e otvorila s tampon![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Има един начин :
майка й трябва да е малко глупава
тя трябва да е спортистка
и лъжата е следната :
когато е правила шпагат нещо я е заболяло от долу и и текло малко кръв...
извода какъв е :
вследствие на направеният от приятелката ти шпагат се е скъсал хименът й![]()
Съвсем сериозно това нещо е възможно![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
хаха майка ми преди като момиче баба ми я била водила на генеколог да види дали е девственна тъй че хора има такива луди майки.пък за да злъжете има няколко вариянта:
1.интересно и е било и пръста е помогнал (глупаво)
2.спортистка е и докато е правила еди си кво е станало така
3.тампон
4.тва с вариянта дето е тичала за преди даскало също става ама малко ме съмнява да се върже майка и
5.да си кажете истината че сте го правили преди да я заведе (по благосклонна ще бъде)
6.ако не сте го правили още (лазвам го щото не схванах в крайна сметка дали сте го правили) ще си карате на френска
+1Първоначално написано от haterkata
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
predlojiha mn varianti iiii... suglasen sum sus si4ki... eto o6te edin ako ne ste go pravili - ne go pravite dokato ne q zavede na ginekolog, posle si se klatite kolkoto si iskate i mejduvremenno mislite opravdanie za sled vreme kato moje 1 mesec sled ginekologa da izpolzvate tva sus sportuvaneto, ako iska moje da se zapi6e na moderen balet ili na sportni tanci specialno za tova ako ne trenira ni6to, a i tamun 6te se nau4i da tancuva po-hubavo
Все пак до започването на учебната година няма много време .. Можете да си карате на френска, пък след като я заведе на гинеколог - давайте ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
почва някакъв спорт и проблеми нямате отворила се е при тренировки при правене примерно на шпагатите и готово една приятелка така беше![]()
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
Каква френска,те хората направо не издържат и искат да се изпраскатПървоначално написано от haterkata
![]()
![]()
А по темата +1,или другия още по тъпизматичен вариант-уговорка с въпросния гинеколог![]()
Ебете си се, чукайте се, духайте си, лижете се- да не ви пука, пък кат стане време за гинеколог- скъсайте(после мой па се съберете
)
При мен се скъса в 3 клас май...Карах колело и паднах в една дупка и рамката на колелото ме удари мн силно в корема.Имах близо месец синина и така...На една приятелка й се скъса когато бяхме на кънки и тя падна ...
Добре, и все пак правили ли сте го?! Ако не сте - наистина няма смисъл да "бързате", правете орална любовНоо.. ако сте, трудно можете да излъжете майка й! Все пак тя знае какви спортове практикува (или е практикувала) дъщеря й. Ще ви подхвърля доста глупава и (поне за мен) невъзможна идея.. та значи знам, че с хирургическа намеса се прави операция, с която се слага изкуствен химен. Момичето може пак да е напълно девствено, освен че ще е много разширено отдолу
Иначе това, че си била скъсала химена 'щото правила шпагат.. едва ли майка й ще се върже, макар че и аз познавам много такива момичета, които спорта - така да кажа - "ги е отворил"
![]()
Sasho1988
Варна..
mi zavisi na kolko e momi4ety to normalny da ima polov jivot vse nqkoga trqbva se po4ne ma zavisi na kolko e:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
taq neinata maika mn opasna jena we![]()
![]()
(h)
Ами има няколко варианта.
Ако е на повече от 15-16 глупаво е майка и да се бърка в личния и живот
Дори да отидат на гинеколог майка и не трябва да присъства във всеки случай
Незнам дали гинеколога предлага услугата "Проверка на химен в случай че майката е тъпо животно"
Или просто се фанете го обсъдете, ако сте на повече от 16
mi 4e tvoita fr ima dve dup4ici be pi4 ebe6 v dupeto tam nqma da razberat ebal li si q ili ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()