.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: .......

Град
    Във вечния мрак и самота.

.......

..................................

Град
    На края на дъгата :)
    ми заший я пич няма как да скриете такова нещо,веднъж отворена няма връщане (за жалост ) ...
    за тва "тъщата" май ще ви убие и двамата
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    е все някога щеше да стане...кво толкова? ще се цупи известно време после ще и мине..спокоо
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    в мечтите ти
    Не мисля, че ще го направи.Просто така говори.А пък и може гаджето ти да те лъже, защото не иска да правите секс Помисли и по тази възможност -някак по-реална ми се струва.

На колко сте?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

кажи и да го д*ха и я питаи нея кога са я пр*скали да видим кво ще каже тя........ пфф всеки родител е загрижен за момиченцето си ама чак да ви "убие" и да я води специално на генеколог за тва си е малко страна работа........
    Не целта е цел, а пътят

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ебати смахнатите родители има на тоя свят.
    да каже, че използва тампони просто. или я карайте на орална.
    алелуя.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Са ще ти кажа нещо което може и да свърши работа ... да вземе всяка сутрин да ходи да тича уж за по добра форма за даскало .... и един ден да реши че нещо я е заболяло длу докато тичала и след тва прокървила ама тая болка да стане примерно 1-2 дена преди след цикъл в смисал да може да се извади малк окръвчица да изцапа гащенцата ае много поздрави на путката
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    ... Some happy place ...
    Kaji na priqtelkata ti da kaje na maika i , che se e otvorila s tampon
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Има един начин :
    майка й трябва да е малко глупава
    тя трябва да е спортистка
    и лъжата е следната :
    когато е правила шпагат нещо я е заболяло от долу и и текло малко кръв...
    извода какъв е :
    вследствие на направеният от приятелката ти шпагат се е скъсал хименът й
    Съвсем сериозно това нещо е възможно
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Град
    в лайната!
    хаха майка ми преди като момиче баба ми я била водила на генеколог да види дали е девственна тъй че хора има такива луди майки .пък за да злъжете има няколко вариянта:
    1.интересно и е било и пръста е помогнал (глупаво)
    2.спортистка е и докато е правила еди си кво е станало така
    3.тампон
    4.тва с вариянта дето е тичала за преди даскало също става ама малко ме съмнява да се върже майка и
    5.да си кажете истината че сте го правили преди да я заведе (по благосклонна ще бъде)
    6.ако не сте го правили още (лазвам го щото не схванах в крайна сметка дали сте го правили) ще си карате на френска

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    хаха майка ми преди като момиче баба ми я била водила на генеколог да види дали е девственна тъй че хора има такива луди майки .пък за да злъжете има няколко вариянта:
    3.тампон
    4.тва с вариянта дето е тичала за преди даскало също става ама малко ме съмнява да се върже майка и
    5.да си кажете истината че сте го правили преди да я заведе (по благосклонна ще бъде)
    6.ако не сте го правили още (лазвам го щото не схванах в крайна сметка дали сте го правили) ще си карате на френска
    +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ами има.Ако навиеш приятелката ти да каже че сама се е отпушила
    +1

predlojiha mn varianti iiii... suglasen sum sus si4ki... eto o6te edin ako ne ste go pravili - ne go pravite dokato ne q zavede na ginekolog, posle si se klatite kolkoto si iskate i mejduvremenno mislite opravdanie za sled vreme kato moje 1 mesec sled ginekologa da izpolzvate tva sus sportuvaneto, ako iska moje da se zapi6e na moderen balet ili na sportni tanci specialno za tova ako ne trenira ni6to, a i tamun 6te se nau4i da tancuva po-hubavo

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Все пак до започването на учебната година няма много време .. Можете да си карате на френска, пък след като я заведе на гинеколог - давайте ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

почва някакъв спорт и проблеми нямате отворила се е при тренировки при правене примерно на шпагатите и готово една приятелка така беше
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    3.тампон
    Каква френска,те хората направо не издържат и искат да се изпраскат

А по темата +1,или другия още по тъпизматичен вариант-уговорка с въпросния гинеколог

Ебете си се, чукайте се, духайте си, лижете се- да не ви пука, пък кат стане време за гинеколог- скъсайте (после мой па се съберете )

При мен се скъса в 3 клас май...Карах колело и паднах в една дупка и рамката на колелото ме удари мн силно в корема.Имах близо месец синина и така...На една приятелка й се скъса когато бяхме на кънки и тя падна ...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Добре, и все пак правили ли сте го?! Ако не сте - наистина няма смисъл да "бързате", правете орална любов Ноо.. ако сте, трудно можете да излъжете майка й! Все пак тя знае какви спортове практикува (или е практикувала) дъщеря й. Ще ви подхвърля доста глупава и (поне за мен) невъзможна идея.. та значи знам, че с хирургическа намеса се прави операция, с която се слага изкуствен химен. Момичето може пак да е напълно девствено, освен че ще е много разширено отдолу Иначе това, че си била скъсала химена 'щото правила шпагат.. едва ли майка й ще се върже, макар че и аз познавам много такива момичета, които спорта - така да кажа - "ги е отворил"
    Sasho1988

Варна..

mi zavisi na kolko e momi4ety to normalny da ima polov jivot vse nqkoga trqbva se po4ne ma zavisi na kolko e:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

taq neinata maika mn opasna jena we
    (h)

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз не разбрах дали е все още девствена или вече не...
    Ако не сте правили секс досега, изчакайте да мине прегледа и после

anonymous546178
    Guest
    Ами има няколко варианта.
    Ако е на повече от 15-16 глупаво е майка и да се бърка в личния и живот
    Дори да отидат на гинеколог майка и не трябва да присъства във всеки случай
    Незнам дали гинеколога предлага услугата "Проверка на химен в случай че майката е тъпо животно"

Или просто се фанете го обсъдете, ако сте на повече от 16

mi 4e tvoita fr ima dve dup4ici be pi4 ebe6 v dupeto tam nqma da razberat ebal li si q ili ne
    pp:nqmam kirilica
    NaEbI Me I Me ZaEbI

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    анален секс
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми