- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .......
aahhaahahahahhahahaahПървоначално написано от VerryBerry
е тва е хора! ахахаха най-якото мнение в цялата тема
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Химена може да се скъса при голямо физ. натоварване. Може да я излъжете, че щерка й е прекалила с фитнеса или там ако тренира нещо. Пък и някои момичета се раждат без химен.
Аааа имам идея! Карала е колело, паднала е и седалката и се е обърнала вертикално. Прибрала се у тях и е подпряла колелото под прозореца си. Но като се прибрала в стаята си видяла, че прозореца й е мръсен и решила да го измие. И докато го чистила паднала върху вертикалната седалка и право в целта!
Базикам се, сори, че се ебавам. И още нещо: леле, ебаси майката дет я има!
Music will save the world!
Кофти история![]()
А не мислите ли, че моето мнение по-напред в темата (че момичето не иска секс и за това говори, че майка и ще я води на преглед) е някак си по-възможно или аз нещо не разбирам от майки, прегледи, секс..![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
що просто не се примоли на гинеколога да си трае,все пак има лекърска тайна ала бала..
sloji i cip
Първоначално написано от ubuntu
И без да боли и без кръв да има пак може да се правдае с това!Аз пренирах 2 години лека атлетика.И миналото лято ми се наложи да ползвам тампон на морето и разбрах,че всъшност се е получило това при тренировките.Но нито ме е боляло,нито кръв е текло!Дори не съм усетила кога е станало.Иначе съм си девствена .... но ако тя не тренира нещо няма как да излъже.
Абе вие да не мислите ,че гинеколога разбира дали е девствена само по химена... има момичета на които им се къса в мнгоо ранна възраст...и не се съди само по това има много други нещаако момичето е на 16 нека говори с гинеколога за дискретност... , но ако е по-малка не знам... още повече майка и сигурно ще иска да е с нея по време на прегледа..
![]()
![]()
![]()
бий вещицата по главата бой бой бой докато не спре да мърда !
съдистПървоначално написано от middle_of_noWhere
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
navii genekkolkoga da kaje 4e e dectfena![]()
на тая майка и да не е девствена а нея да я е донесъл щъркелът
nqma kak :S:S:S
is4akaite i sle dlqkarq go napravete
мириши си пацата
qko mi e
da ne ti puka ako tragne da ti posqga togava boi i gotovo bii i dva shamara i gotovo![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
всъщност наистина става. тренирам гимнастика и модерен балет и преди 1 година усетих на тренировка как нещо ме заболя и се оказа че хименът ми се е скъсал... бях се притеснила и попитах другите в групата ми... оказа се че всички сме такаПървоначално написано от Enichka
тъй че номера минава!
успех
Така е !Първоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
a we spoko spored men ili gadjeto ti luje ili maika i prosto q e zapla6ila
бутни некоя друга банкнота на гинеколога ;]