.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Photoshop

Hybrid View

Photoshop

Искам да ви попитам,някои от вас използва ли доста често фотошоп?? Просто ми е интересно и искам да си изтегля от някъде за да проуча тази програма.Чувала съм че е доста сложна и за ден два не се научава всичко,но аз искам да я разгледам за удоволствие

Да ми препоръчате фотошоп,които вие ползвате?

Мерси на всички,които отговорят
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Лично аз използвам фотошоп..Използвала съм много разновидности... най-много до сега ми хареса Adobe Photoshop Cs 7 ...но е доста труден Adobe Photoshop Cs 3 също е добър препоръчвам ти за начало него. Можеш да си го свалиш от www.zamunda.net
    най-щастливата :PpP

Според мен CS 3 е най добър до изказването над мен CS7 няма има версия 7.0 която е доста по стара и с по-малко екстри от CS 3

Цитирай Първоначално написано от Hadescho
    Според мен CS 3 е най добър до изказването над мен CS7 няма има версия 7.0 която е доста по стара и с по-малко екстри от CS 3
    Да...грешката е моя cs 7.0 е ...но за мен тази версия е по-трудна...макар и да има по-малко екстри както казваш
    най-щастливата :PpP

Аз ползвам CS3.Графична дизайнерка съм и не смятам че е кой знае колко трудна тази програма.Винаги можеш да отвориш някоя книга за нея или да прочетеш в интернет ,ако имаш някакви затруднения.Можеш да си я истеглиш от тук: http://zamunda.net/details.php?id=130917 Даже не заема много място.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си