.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Епилатора ли е некачествен или...

Преди 13 дни си взех най-новия епилатор на Браун, дадох 239 лв. на вятъра май Уж много приставки, уж 40 броя пинсети... и уж краката ми щяха да са гладки 4 седмици... ама си останах с надяването, още на следващия ден си направих краката... болеше ме, беше ми за пръв път ;( отначало се зачервиха, но след час кожата ми беше доста гладка... намазах се с лосион и бебешко кремче и бях мн доволна... обаче след 5-6 дни забелязах, че тъпите косми започват да се появяват... и ето на мина седмица, на 9-тия ден вече трябва пак да ги епилирам... изобщо не очаквах да има такъв ефект... уж 4 седмици, а то и 1 не държи... а като гледам други момичета са много доволни от него... та се питам да не би самия епилатор да е некачествен или аз просто не съм се епилирала като хората... въпреки че 2 пъти минах всеки сантиметър от стъпалата нагоре... и ми иде да го хвърля през прозореца Моля ви помогнете ми, отчаяна съм ;(;(

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    хахаха ти ги махаш от корена
    тфа колко бързо ще порстнат не зависи от епилатора
    I Love
    Vania
    Kabakova

би трябвало да ги маха от корена... но явно
    аз като се обръсна 3-4 дни не ги барам, с тоя епилатор същата работа

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Снощи майка ми ме налегна с нейният епилатор, ама аз от такива машинки имам страх.
    ♥ ♥ ♥

ами явно тези Браун само накъсват космите
    а ти с какво се обезкосмяваш? аз съм пробвала и кола маска, струва си, 3 седмица съм перфектна, ама не мога да трая

Проблемът е, че епилатора накъсва космите, а не ги изкоренява.. Някои..повечето.. И ако нямаш необходимите нерви да се епилираш 100 часа със скоростта на костенурка, най - добре се върни на кола - маската. Аз съм на същото мнение, за това я предпочитам.. Но си карам с тъпия епилатор, какво да се прави... На който както му е по - удобно.

Трябва да си много наивна за да вярваш на това, което казват по рекламите! С никой епилатор не може да държи 4 седмици!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    хахаха ти ги махаш от корена
    тфа колко бързо ще порстнат не зависи от епилатора

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Трябва да си много наивна за да вярваш на това, което казват по рекламите! С никой епилатор не може да държи 4 седмици!
    има нещо вярно в това за рекламите, но попринцип зависи много от скоростта и ъгъла под който държиш епилатора. Аз например имам един от по - старите модели на Браун и съм си доволна. А това за колко време ще ти излезнат след това космите е друг въпрос. Ако досега си ги бръснела вярвай ми не може да очакваш от 1 път наистина да има пълен резултат от действието на епилатора. Изчакай поне още 3 - 4 пъти , докато косъмчетата станат по - тънки и по редки. Аз например като си ги махна с епилатора има ефект около седмица и 2 - 3 дена и след това започват да излизат някакви малки косъмчета, но са много тънки и на рядко са разположени, които още няколко дни могат да си седят и да не се забелязват дори. Но това си зависи и от твоето тяло и косми :P (ако мога така да се изразя)
    Love Ickooo

И на мен не ми държи 4 седмици. След 3-4 дни почват да се появяват някакви косъмчета, които както каза bebitooo___ са по-малко и са по-тънки.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Добрич :o)
    Е,щом ти го рекламират значи има някаква уловка

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Да ама сигурно няма...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    София
    Еми моя е друг,ама пак същата работа.Не е от епилатора,просто няма как да държи 4 седмици какъвто и да е.
    ПС:Ние с леля ми например ходим при 1 и съща козметичка,ама на леля ми краката са perfect повече от месец,а мойте 1-2 седмица и айде пак,така че си зависи и от тебе..

Може просто космите да са ти много тънки и епилатора да ги къса...Иначе и на мен не ми държи 4 седмици, но поне две-да...

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Да ама сигурно няма...
    Ъъъ щом се оплаква значи има..

Миличка, дала си доста парички за епилатор, но нищо, де Пробвала съм 5-6 вида епилатори на Philips и Brawn, кой по-обикновен, кой с повечко екстри.Ами честно казано, нямат особена разлика. Обезболяващите приставки май друго, освен да накъсват косъма не правят, камо ли пък да обезболяват. Моят епилатор е на Phipils, от най-евтините е, струваше 40 лв преди година и половина. Епилирам се всяка седмица. Просто няколко дена след епилацията започват да се показват едни малко косъмчета, които трябва да се отстранят пак и така... Но при всички положения епилирането е много по-добър вариант от бръсненето.

Град
    in my world!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

С епилатор се епилера наистина много много бавно (1-2 часа понякога и повече) ако бързаш ги накъсваш и затова може да растат бързо
    Голям размер на картинката! /machoka/

Може ли да питам някой имал ли е следния проблем. Вече почти 2 години имам braun silkepil и досега нямах проблеми с него. Но нещо стана с приставката за подмишници. Като пусна епилатора си работи, но с тая приставка не иска да откъсне и 1 косъмче. Много е странно, иначе си работят и двете скорости.

На мен ми държи по седмица и малко .След това косъмчетата почват да се забелязват и пак се епилирам.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си