.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора

Kodak EasyShare V1233

Наскоро реших да си взема цифров фотоапарат и погледнах в каталога на местен магазин от мобилната верига Хенди. И се спрях на този Kodak.
    Бих искал ако някой има познания в тази област или има такъв модел фотоапарат нека ми пише... наблюдавам темата и веднага ще му отговоря..
    Знам, че е друго да отидешв магазина да го "пипнеш" и разгледаш, но искам да разбера плюсовете и минусите му.

Грешен раздел! (от Ruthless)

Няма да сбъркаш, но трудно ще го намериш вече понеже беше изчершан като количества
    Евентуално ще ти го доставят за 2 дни най-много.
    Фотоапарата е страшен и е на суперцена. Неведнъж съм си играл с него...
    Вземай, не се чуди
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Стара Загора
    Make_Me_Laugh благодаря за отзива бих искал да ми обясниш още повече за фотоапарата ако имаш възможност поскайп (ако не те притеснявам).

Няма какво да ти обяснявам.
    Вземай човеко!
    Ако имаш въпроси пиши тук все пак, ама не виждам смисъл. Ще останеш много доволен.
    Пък и това е единствения фотоапарат правещ HD снимки и водеоклипове на тази цена!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ох зарежи всички подобни марки щом става въпрос за апарати без значение дали става въпрос за цифров или аналогов Canon са си най-добрите,нататака Nikon и няма да ги изброявам всичките НО аз имам 1 на Canon цифров не помня модела ,но е много добър преди 1/2 години беше нещо от сорта на 1200лв сега баща ми вика че е паднал на 400лв.Уча фотография и лично аз не бих си купила нещо по различно от Canon би било само загуба на пари.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Че Канон са добри - добри са.
    Ама нали се сещаш, че имат 50% разлика в цената..
    Къде е 300 лв къде 450...

Ако може - нека си вземе Канон, ако не - Кодак-а ще ти свърши перфектна работа.

Мега фен
    Взимай го направо!
    12 мегапиксела..

Хубаво е, че има още хора, които да се лъжат на мегапикселите, така на мен ми върви по-лесно работата

Град
    Стара Загора
    Ако някой има снимки нека да постне някоя или да я прати на скайпа ми - (alexandarchy)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Хубаво е, че има още хора, които да се лъжат на мегапикселите, така на мен ми върви по-лесно работата
    Ха, естествено, че не се лъжа по мегапикселите, просто 12 са си бая.

Град
    Русе
    Canon не е единствената добра марка!
    Поне аз мисля за напред да се занимавам с фотография,ПРОФЕСИОНАЛНО и съм се спряла на Olympus...по нищо не изостава от Canon освен по цена И вместо да дам 1900лв за някъф фотоапарат,за който не съм сигурна,че ще издържи 5 години,ще дам 1500лв за еднакво добър фотоапарат,за който СЪЩО не съм сигурна колко години ше доживее...просто в тая скъпа държава тряа се пести всяка една стотинка,а това са 400лв.
    м/у другото...къде учиш фотография magneziq...разбрах че само в София има такъв университет за фотография,та мисля там да отида след време...може ли да хелпнеш с малко инфо
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    София-НАТФИЗ,до колкото знам..
    Иначе аз не бих се спряла на Кодак..Преди 3-4 весеца си купих Olympus и съм много доволна..Преди работих с Panasonic Lumix,ама определено има разлика..
    Наистина доста се лъжете по мегапикселите..За мен е по-важна оптиката и ISO-то (;
    Ама щом момчето си го е харесало да си го взима..

Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    Иначе аз не бих се спряла на Кодак..Преди 3-4 весеца си купих Olympus и съм много доволна..Преди работих с Panasonic Lumix,ама определено има разлика..
    Наистина доста се лъжете по мегапикселите..За мен е по-важна оптиката и ISO-то (;
    Така, така, батиното..
    По-точно шума при високо ИСО, който е повече при повече пиксели.
    Ако си говорим за dSLR класа фотоапарати, канон и никон имат най-голям набор от обективи.

Всичко е според зависи това, от което имаш нужда.
    Предполагам Make_Me_Laugh знае какъв е апарата и ти предлагам да отидеш в някой магазин и да помолиш да го разгледаш.

Ето ТУК има няколко снимки при сравнително сложни ситуации и си личат повечето особенности като шум, аберации, дисторзия при различен зуум и т.н. ;]

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Така, така, батиното..
    По-точно шума при високо ИСО, който е повече при повече пиксели.
    Ако си говорим за dSLR класа фотоапарати, канон и никон имат най-голям набор от обективи.

Всичко е според зависи това, от което имаш нужда.
    Предполагам Make_Me_Laugh знае какъв е апарата и ти предлагам да отидеш в някой магазин и да помолиш да го разгледаш.

Ето ТУК има няколко снимки при сравнително сложни ситуации и си личат повечето особенности като шум, аберации, дисторзия при различен зуум и т.н. ;]
    После да не кажеш,че не те слушам Виж как си знам урока

Абе да не правя нова тема-да попитам тук.
    Нормално ли е като река да снимам, да се чува един такъв звук.. странен, като изкърцване.
    И не, не говоря за шума, който се получава при самата снимка или при фокусирането, а някакъв друг, който в началото го нямаше.

Голям фен
    Град
    Ъ?! Какво скърцане?При мене има само звук докато фокусирам и когато снимам..
    Да не си изтървала фотото?

Ъ?! Какво скърцане?При мене има само звук докато фокусирам и когато снимам..
    Да не си изтървала фотото?
    Мне.

Покажи го на някой приятел, който разбира да го чуе, че така ми е странно..
    Все едно да ти обясняват как мирише ванилията, примерно..
    Или запиши звука с нещо и го качи някъде..

Едно такова.. тъдъръдът..

Голям фен
    Град
    точен както винаги

точен както винаги

Голям фен
    Град
    точен както винаги
    Още си чакам снимките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си