- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ужасно ме боли от долу!
хорааа днес с гаджето ми го направихме [за 9и път] и сега не знам защ0,но УЖАСНО ме боли от долу..защо може да е??
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Може би е бил по-грубичък..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Otidi na ginekolog, moje da ne si bila dostata4no otpusnata i da te e razranil otvatre ili ddz. Vednaga pri doctora... Uspeh!![]()
emi ne mislq..kakto vseki put..ne me bole6e ot na4alo..no po edno vreme leko me zabolq..i sega 4 4asa po kusnoПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
mn me boli
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Щом по едно време леко те е заболяло сигурно си изсъхнала .. Може да те е разранил леко ..Първоначално написано от mini_brutal_barbie
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
nai veroqtno si isahnala iaz taka mislq
да .. сухо![]()
qvno si po tesni4ka i muskulite na vlagali6teto ti vse o6te ne sa se raz6irili dostatu4no.a moje i da si bila suha ot pritesnenie nai ve4e no mislq 4e e po veroqtno tova za raz6irenieto.s te4enie na vremeto bolkata 6te iz4ezne i na neino mqsto 6te se poqvi udovolstvie![]()
sigurno ne si se ovlajnila dostata4no osobeno ako skoro ti e svar6ila menstruaciqta![]()
(h)
Може да си се протъркала и за това да те боли така.
MINA MI VE4EE MERSI NA VSI4KI![]()
![]()
![]()
![]()
ама за 9ти път тоя ден или за 9ти път като цяло в връзката ви инече може да си била суха и да не си се отпуснала добре и той да ти го е вкарвал ей така и те боли са ;д
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
трай бабо за хубост![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Първоначално написано от пLiнцесkъ
kak 9i put za denqqda ne sum mazohistka
9 put prez perioda v koito sme zaedno
![]()
ако го напраите още толкоз щи миниПървоначално написано от mini_brutal_barbie
![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Щото може да сте прекалили с ебането и мен мн пъти ме е боляло отдолу след секс. Ако на твойто момче му е по дебел патлака тва може да е причина.
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!