Накратко ще кажа и аз каквото ми е на душата в момента...нищо че е 02:15...Та преди около 2 седмици на моята работа(работя като барман) се запознах с едно момиче,което е 3 години по-голямо от мен(аз съм на 20).Тя е сладка,забавна,разговорлив а,и още нещо което за мен не е никак добре...многоо богата..ест всичките пари идват от баща и...Няма да изпадам в подробности кое,как се е случило,нещата се стигнаха до секс в тях,всичко беше страхотно,прибрах се след това(тя ме закара с колата си :P )....След това се чувахме само по скайп и по телефона,аз виждах че тя иска явно нещо повече,но аз някак си не изпитвах с нея онази тръпка която те кара да се чустваш хем щастлив и хем объркан...Та впоследствие се скарахме,тя недоволстваше че съм се държал студено с нея и накрая каза че от нея съм нямал да видя нищо повече и ако искам аз да я потърся...На мен не ми пукаше особено много от тези нейни думи..Та дойде тази вечер в която бях в една дискотека и тя мина покрай мене(беше доста красива),видя ме и ми се усмихна доста сладко при което нито се спря да говорим,нито нищо...а аз посегнах да я хвана...Както и да е.Искам да кажа на момчетата когато се захванат с по-големи от тях момчета да знаят че това което можем да си позволим с по-малките от нас,не върви при по-големите,които си знаят мястото и положението.Та просто внимавайте преди да кажете или да направите каквото и да било...Това беше от мене,успехи!