Здравейте.Искам да ви помоля за един съвет.Тази година завърших и кандидатствах в университета с английски и български.Английски уча вече 12 години и смея да кажа,че го владея на едно добро ниво.ТОЙ винаги ми е бил страст и винаги ми е доставяло удоволствие да го уча.Да,обаче съм малко скиптицно настроена относно реализацията и затова се надявах да ме приемат някаква икономика.Знам,икономиката като цяло е доста скуцна материя,защото в даскало завърших ик.профил.Смея да кажа,че английската филология наистина ще ми достави удоволствие да я уча за разлика от икономиката,която намирам за скуцна и безинтересна.И какво стана?Приеха ме тоцно това,което ми харесва.английска филология.Е,кажете ми своето мнение,според вас да отида ли на второ класиране да се пробвам за ик.специалност или да си се запиша англ.филология?СПОРЕД вас имам ли бъдеще с тази специалност и дали бихмогла да се реализлрам и да работя нещо разлицно от даскал?
моля ви,дайте съвет.благодаря предварително и съжалявам за неграмотното писане,но ми е доста трудно да пиша на кирилица.