Според вас как трябва да се оправяме със отворените тъпанарчета в даскало. Аз съм от 3 години във своят ********* клас и почти всички са някви пълни отворковци. Днес например аз си ходя в коридора пред класната стая и един идиот, който се има за много силен, взима една метла и почва да ме налага с нея и да ме рита. Обръщам се, хващам метлата и го питам какво съм му направил, а в отговор получавам "просто ме кефи да те бия". Посегнах да го ударя с юмрук в лицето, обаче се спрях и си продължих. Тоя тъпанар пък пак почна да ме удря с тая метла. Най-накрая я хванах и я метнах върху него. Не че нещо го е заболяло много, но почна хвърли метлата на пода и почна да ме налага здраво. Не бях в настроение за бой, а и изглеждаше, че физически съм леко по-слаб от него, та гледах само да блокирам и да избягвам ударите му. Ко**лето не се спря докато един по-голям не му хвана ръцете. И това е само случката от днес. Миналата седмица пък в междучасието докато си седях на чина и си мислих за нещо, същия от миналата 'история' дойде и хвана един от тежките метални столове. Мислих си, че нищо няма да направи, но тоя ми го пусна с металното надолу в/у главата и си болеше. Пак го било кефило да ме бие. Има и още няколко, които само удрят щото ги кефило, размятат ти чантата и нещата даже и в час, излагат те пред целия клас като те поставят в неловки моменти или те блъснат в стената или вратата....... Двама, трима от класа постояно биваме подлагани на тия 'мъчения'. Попринцип не съм много пълен и може да се каже, че съм леко кльощав(поне не ми се броят ребрата), та в класа съм си изградил образа на най-големия слабак. Но всъщност истината е, че просто не искам да се бия със някакви смешници и особено в училище, където има опастност да ме изключат. Но явно вече 3 години мъчения ми станаха множко и почнах малко да се съпротивлявам. Я споделете и вие някоя подобна случка и кажете как да се оправям с тия кретени щото явно друга оправия освен боя няма