.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Не си играйте с каки!!!

Накратко ще кажа и аз каквото ми е на душата в момента...нищо че е 02:15...Та преди около 2 седмици на моята работа(работя като барман) се запознах с едно момиче,което е 3 години по-голямо от мен(аз съм на 20).Тя е сладка,забавна,разговорлив а,и още нещо което за мен не е никак добре...многоо богата..ест всичките пари идват от баща и...Няма да изпадам в подробности кое,как се е случило,нещата се стигнаха до секс в тях,всичко беше страхотно,прибрах се след това(тя ме закара с колата си :P )....След това се чувахме само по скайп и по телефона,аз виждах че тя иска явно нещо повече,но аз някак си не изпитвах с нея онази тръпка която те кара да се чустваш хем щастлив и хем объркан...Та впоследствие се скарахме,тя недоволстваше че съм се държал студено с нея и накрая каза че от нея съм нямал да видя нищо повече и ако искам аз да я потърся...На мен не ми пукаше особено много от тези нейни думи..Та дойде тази вечер в която бях в една дискотека и тя мина покрай мене(беше доста красива),видя ме и ми се усмихна доста сладко при което нито се спря да говорим,нито нищо...а аз посегнах да я хвана...Както и да е.Искам да кажа на момчетата когато се захванат с по-големи от тях момчета да знаят че това което можем да си позволим с по-малките от нас,не върви при по-големите,които си знаят мястото и положението.Та просто внимавайте преди да кажете или да направите каквото и да било...Това беше от мене,успехи!

Супер фен Аватара на Amateur
    Мерси ама нема се занимавам нито с по-малки нито с по-големи

Dobar savet ot men " NE SE ZANIMAVAITE S KAKI4KI"

a ti Sabrina shte mi obqsnish li na lichno suobshtenie kak da si sloja moq snimka na avatara

Пффф,пълна глупост е тази тема...Няма зна4ение дали ще се занимаваш с по-големи или по-малки.Дори по-малките може да са по-хитри от теб и да си знаят мястото!!!Зависи от човека...а всички хора са различни ,нали това ти е ясно?Тази с която си се занимавал е била детето на богатия татко и не и понася когато някой я отреже и мисли че ще привлече някой с богатството си (което е възможно ,но до колкото прочетох ти не си се чувствал щастлив с нея) Така че зарежи я тая и няма малки ,няма големи,всичко зависи от живота на човека как е нареден и на какво го е научил той ,по какъв начин живее.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Re: Не си играйте с каки!!!

Цитирай Първоначално написано от OnTheEdge
    Искам да кажа на момчетата когато се захванат с по-големи от тях момчета да знаят че това което можем да си позволим с по-малките от нас,не върви при по-големите,които си знаят мястото и положението,
    Ще го имам предвид

Другарю, както повече очакваш от богаташка, която се чука с барман, който не познава? Женска работа..
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Оки ше го запомня
    ♥ ♥ ♥

не така бе баЦе....то с какички е по яко бре....малките са неопитни зайчта ...

Цитирай Първоначално написано от aRd3n7.bat
    не така бе баЦе....то с какички е по яко бре....малките са неопитни зайчта ...
    Колега,за ядене?Тъкмо ми са дояди заешко.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мдам май съм написал "момчета",сори ама беше 2 30 вечерта и едвам гледах...а това за богаташкото момиче и за бармана с който се чукала..сега да не прозвучи надуто но каза че съм и харесал страшно много и няколко дена е минавала но не е можела да събере смелост да ме заговори...но накрая събра де.. иначе да,наистина с каки е доста по яко самото изживяване,но просто искам да кажа че имат много повече акъл и опит в главата и могат да те сложат на мястотото ти...туи беше аи аз отивам да спа пак че съм дроб....

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Абе ти не си в час Кое е това,което можеш да си позволиш с малките момичета ,а с по-големите не. Ти говориш като абсолютно дете. Смятам ,че на 20 години трябва вече да знаеш,че хората не се делят просто на пол,възраст и т.н. Всеки си има характер. Някой неща не можеш да си ги позволиш сигурно и с 12 годишно точно момиче. Имала съм гаджета и с 2 години по-големи от мен и с 10 години по-големи,в момента приятеля ми е с 6 години по-голям...И повярвай ми ,винаги съм си правила всичко,както си знам...Ако ще и 50 години да е по-голям.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Хах, много хитро. Ама какво ли очаквам аз от едно момче, като по-голямата част от тези които познавам са все еднакви - хващаш някоя, минаваш я няколко пъти ии накрая "Следващата мооляаа!"

глупости нещата в твоята история нямат нищо общо с разликата в годините и то разлика само от 3 години........

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Не си играйте с каки!!!

Цитирай Първоначално написано от OnTheEdge
    Накратко ще кажа и аз каквото ми е на душата в момента...нищо че е 02:15...Та преди около 2 седмици на моята работа(работя като барман) се запознах с едно момиче,което е 3 години по-голямо от мен(аз съм на 20).Тя е сладка,забавна,разговорлив а,и още нещо което за мен не е никак добре...многоо богата..ест всичките пари идват от баща и...Няма да изпадам в подробности кое,как се е случило,нещата се стигнаха до секс в тях,всичко беше страхотно,прибрах се след това(тя ме закара с колата си :P )....След това се чувахме само по скайп и по телефона,аз виждах че тя иска явно нещо повече,но аз някак си не изпитвах с нея онази тръпка която те кара да се чустваш хем щастлив и хем объркан...Та впоследствие се скарахме,тя недоволстваше че съм се държал студено с нея и накрая каза че от нея съм нямал да видя нищо повече и ако искам аз да я потърся...На мен не ми пукаше особено много от тези нейни думи..Та дойде тази вечер в която бях в една дискотека и тя мина покрай мене(беше доста красива),видя ме и ми се усмихна доста сладко при което нито се спря да говорим,нито нищо...а аз посегнах да я хвана...Както и да е.Искам да кажа на момчетата когато се захванат с по-големи от тях момчета да знаят че това което можем да си позволим с по-малките от нас,не върви при по-големите,които си знаят мястото и положението.Та просто внимавайте преди да кажете или да направите каквото и да било...Това беше от мене,успехи!
    Аз не виждам нищо нередно и чудно в ситуацията.Явно ти не можеш да си позволиш с каките и не си дорасъл.Аз не мисля,че имам твоите проблеми.Момичето се е държала супер точно с теб,дори малко надуто,поне знае какво иска.По-добре от някоя пикла.Много внимание дори ти е обърнала според мен...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    с0фия
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и "малката" може да те прецака възраста е без значение
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си