- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да избера..
здрасти тази година ще съм седми клас и ми е пределно ясно че здраво ще трябва да уча така или иначе наще ме изнудват да решавам дори сега..
Въпроса ми е какво да си избера и да кандидатствам сле 7-ми на мен на този етап чесно казано не ми пука кфо ще става от мен но все пак трябва да се реализрамимам огромна слабост към немския и изобщо всичко свързано с Германия ( идея нямам защо
) може и нещо в туризма не знам казвайте тряа се мисли но на мен ми липсва желание помогнете ми мъничко
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
значи казваш имаш слабост към немския език за което те поздравявам аз съм в езикова със немски-испански отделно си вземам изпитите по английски доволна съм многосъс немски можеш да влезеш и в математическа (математика с немски забравих) аа от кой град си ?
БисквитенотоЧудовище
Еми щом имаш слабост към немския- учи немски или си намери примерно някое училище в което има туризъм с немски и си готова![]()
о0оо0 ама ти да не си фенка на Токио Хотел ?!![]()
мМмм и аз така с немския .... за тфа се записах англ и немски![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и аз съм с немскимн гаден език ама германците са....
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Щом обичаш езици, влез в езикова гимназия с немски като първи. От кой град си, че не разбрах?
Your pseudo sunshine I don't need.
Ами единственото което мога да ти кажа е да влезнеш някъде с Немски...Щом казваш,че той ти харесва е нормално да влезнеш с него,а не напримес с Руски или Френски...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ми...аз ти препоръчвам моята гимназия "Ерих Кестнер". Наще са ми казали, че ако не искам да кандидатствам няма проблем да си остана там, защото моето даскало е от ясла до 12 клас и си вземаш всичките дипломи и след това можеш да учиш в Германия. Има две сгради. Едната е за ясла, детска градина, 1, 2....7 клас, а другата сграда е от 8 до 12 клас
. Училището е по-добро от всички други немски в София освен това на Посолството, но там влизат вече деца, които имат усъвършенстван немски.
![]()
П.П. Училището е частно и се плаща около 4 хиляди на година, ако не се лъжа. В такстата са включени транспорт, храна и всички други "удобства" на даскалото.
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Ами насочи се към предмети,които ти харесва да учиш.Щом искаш немски...
91ГПНЕ
73 СОУ
35 СОУ с немски...
18 СОУ с немски...(аз съм там)
и много други![]()
Ако искаш туризъм...Е,там не знам какви са гимназийте,но ти си вземи справочник и виж сама.
И много внимавай в подредбата на училищата...Аз така хем се набутах с математика,която я мразя,но пък влязох и с езика,който исках да уча-немски.
Ами аз съм от Варна но за езикова шанса ми е минимален тъй като досега винаги съм имала 5 по каквото и да билоследователно балът не е чак толкова ъм голям.
Колкото за Токио Хотел ми по едно време много ги слушах сега не чак толкова на мнение съм че има глас Бил и за това .. но попринцип много ми харсват "немските неща" още от малка чета само немски автори естествено астрид линдгрен е на 1 мястотака де любов към културата езика и така нататък.. да не задълбавам
и не мисля че мога да вляза в чак толкова висше училище![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
аз ти препорачвам да влезеш в някоя езикова гимназия с първи език немски ...УСПЕХ![]()