.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

vsichki sk8turi da pishat tuk

abe ebati glupacite purvo opliuvaha emytata i fwshunite sa pochnaha sk8turite are pls da se podkrepqme

Ами защо първо не почнеш да пишеш на кирилица???

Град
    София
    не знам защо ама ми се струва,че ги няма скейтърите

Kvo staaa ne6o zaa sk8 4uhhhhhh

az vse o6te ne sum pulnaa sk8turka no mn ysileno se opitvam da buda prosto za6toto si vzeh sk8ta dnesss

i zashto trqqda pisha na kirilica kude go pishe she pisha taka kakto na men iznasq ako na nqkoi ne miu haresa da ne 4ete komenta eeeeeeeeeeeeeee bati zaqdlivite hora ima

Цитирай Първоначално написано от fan_3dg
    i zashto trqqda pisha na kirilica kude go pishe she pisha taka kakto na men iznasq ako na nqkoi ne miu haresa da ne 4ete komenta eeeeeeeeeeeeeee bati zaqdlivite hora ima
    A taka

Заглавията на темите задължително трябва да са написани на кирилица! Пише го в Правилата на форума. А и е препоръчително да се пише на кирилица, не на латиница.

съветче- Научи се да пишеш грамотно!!!

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Заглавията на темите задължително трябва да са написани на кирилица! Пише го в Правилата на форума. А и е препоръчително да се пише на кирилица, не на латиница.
    сиветче- Научи се да пишеш грамотно!!!
    Samo da te svetna 4e tova pravila be6e otmeneno

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Сори,ама не ви ли омръзна да допълвате думите с числа толкова ли ви мързи да напишете няколко буквички ?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

оОО...Любими мои ... А да вземе някой да ме оплюе мене...ебала съм му майката....попринцип пиша много свястно ама като стане въпрос за скейт....I LOVE SK8!!! много ми допада да пи6а с 4исла споко бе, бзк
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си