- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гръм в Рая
Определено трябва да се успокоиш,защото ако продължаваш така - може и да предизвикаш "Началото на краят"Първоначално написано от krem4et0
Има хора,които не обичат въпроси от сорта на "Кога ще се видим ; ще ми се обадиш ли." и т.н.,нито да ги задават,нито да има отговарят.Явно твоето момче е от този тип...и затова винаги ти питаш,и винаги ти поемаш инициативата!Немога да те разбера,защо след като си сигурна в чувствата му,се панираш така...нормално е след 4 години,да има моменти в които единият да има желание да остане сам...Аз например,нямам връзка и такива екстри в момента,
но си имам моменти в които не излизам много,нямам желание,време
,по цял ден съм на работа и ми се е случвало само веднъж в седмицата да мога да изляза...и аз точно този ден - нямам желание...Цяла седмица не съм излизала,не съм се виждала с приятели - и точно този ден,аз не вдигам телефона на никoй,защото имам желание да си остана сама със себе си...,въпреки че знам че пак
няма да ми се излиза...Но всеки си има такива периоди,когато иска просто - да няма никoй около себе си,евентуално ТВ,на които по всяко едно време можеш да отнемеш думата.
Съгласна съм и със Синдел,щом търсите квартира...наистина леко може да се е поуплашил от стъпката,която поемате...каквото и да си говорим това си е голяма крачка...
Но пак ти казвам,успокои се и не се чуди как да си създаваш драми...остави нещата с времето ще се подредят,щом му е необходимо време,дай му го.Едва ли ще подобриш положението,ако започнеш да се цупиш...и да задаваш още въпроси...Успех и не се стягай,нищо сериозно няма - такава любов като вашата,няма да се пречупи пред един дребен проблем!
A qui
Най-голямата ни грешка е, че очакваме партньорът ни да е огледално копие на нас самите.... Помисли върху това,Креми.
Ако ти разбираш нещата по определен начин,не очаквай той да мисли като теб. Това,че той има нужда от усамотение в никакъв случай не значи,че не иска да те види или не те обича...Не се заблуждавай.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Здравей!
Чела съм много твои мнения и разбрах, че си доста уравновесен човек, но винаги се случват разни такива неща, които те изкарват извън релсите и не знаеш какво да правиш..от една страна, твоят човек е напълно прав..уморен е ,иска да остане сам някоя вечер, да не говори с никого, просто да си почине,защото мъжете обичат това..А когато дойдеш ти, въпреки че сте малко врме заедно 2-3 часа вечер.. на него му се струват много, защото цял ден е бил на работа и сега трябва да чака още два-три часа да се прибере..и да си легне. Компанията ти му е приятна, но просто понякога става досадно. А пък на теб ти е скучно,и искаш да правиш нещо.. намери си някое занимание, излез с тази приятелка, която ти е наблизо, отиди на фитнес, на разходка (дори да си сама), гледай телевизия..почети неща. Недей да мислиш само за него. Радвай се на моментите, в които можеш да си сама, защото скоро ако заживеете заедно,постоянно ще си с негоВсяка минута ще сте заедно вкъщи,сами..ще дойде и вашето време.
Сега недей да се впрягаш толкова многоВъпреки че съм на 17 и аз вече имам 3-годишна връзка..нещата са доста различни де.. преди се виждахме постоянно..(в едно даскало) и на мен ми омръзваше.. а сега той стана стдуент, работи в София и се виждаме веднъж на 2 седмици,защото само тогава има възможност да си дойде.
Бъди щастлива,че можете да се виждате дори и 2-3 пъти седмично ..
По-спокойно го карай и успех![]()
Erica, ние се уговаряма кога де се видим, когато ме изпраща до нас. Изключително рядко си звъним по телефона. Трябва да е поднала бомба, че да го направим.
Сега му писах 2-3 смс-а, че ми е мъчно и тежко, че така се е случило, че съжалявам и, че не съм забравила какво съм обещала и ще се постарая да съм по-добра. Той ми се обади-почивал си малко, чухме се, поуспокои ме. Каза, че такива неща се случват и да не го мисля толкова и да се терзая. минало-заминало И на него му е гадно, ама ще го преодолеем, защото с много по-важни неща ни предстои да се сблъскаме. Пусна 1-2 шеги, за да чуе смеха ми в слушалката, каза да не драматизирам, че каквото било-било. Трябвало да си кажем тези неща, след като са ни тежели. за него сме провели просто 1 по-сериозен разговор, но това не значи край, раздяла или нещо такова. Да вървим напред и толкова.
така и ще направя. Ще се опитвам да овладявам нервите и сълзите си( за това не знм как ще стане, защото съм адски ревлила), ще си даваме по някой и друг почивен ден, ще си полипсваме повече и ще продължим напред. Все пак имаме общи планове и мечти. Градили сме живота си 1 около друг 4 години. Искаме още поне 40 да сме заедно. Обичаме се! Няма за такава простотия да прее**м всичко, я!![]()
Точно така,кремче.Като имате планове да сте дълго време заедно ще имате къде къде по-големи проблеми от това,че си липсвате.Първоначално написано от krem4et0
Наистина много малко време прекарвате заедно..и тези дни без да се чуете... аз не бих го преживяла..имам нужда да чуя гласа му дори и за 1 минутка...но всичко си е до хората..наистина някой път когато ми е уморено от всичко не искам да виждам никой...и да съм сама ..дори когато ми е кофти ставам един лош човек и не се осъзнавам как наранявам хората..особено приятеля си..но се осъзнавам и знам , че той не го заслужава.. и че не би ме наранил с нищо.., защото му имам пълна вяра...та мисълта ми беше , че щом му вярваш и знаеш че те обича...няма да те нарани .... моя приятел също много се страхува от моите действия , защото и аз съм страдала много и съм чувствителна...но знай че винаги ни пазят от нещастието..просто сега може да не се осъзнава какво прави..дай му малко времеПървоначално написано от krem4et0
успех!
хах смешни сте ми всички бе ( авторката не я закачам ) има 492389234 теми за такива ситуаци и подобни ... обаче каде е разликата ?! тази е пусната от модератор хах бас ловя че ако я беше пуснал някои друг щеше да има 7-8 коментара с " ами може би не те заслужава бла бла бла " но понеже е кремчето и вие сички даиде да се подмажем ... тя написа не искам коментари и савети искам просто да си излея мъката вие даите целия форум да и се подмажем а ?!
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Мда ама нейната история я знаем и можем да преценим какъв съвет да и дадем. Освен това нейната връзка е сериозна и тя не е пикла на 14 че да я съветваме да къса...Първоначално написано от go71n
кво знаете бе да не сте и сички некви супер близки приятелки с които тя си споделя всичко ?! пфф , че ф отделни теми от типа примерно " от колко време ходите с гаджето " имате ли гадже " и т.н е споделила някаква малка информация ... ?! като кажеш знаем о м г като знаеш как се казва гаджето и ?!
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
ТЪпи,шибани кретени са някой мъже!
Ебаси..
Задушаване и бла бла... и аз не мога да ги разбера Кремче.Но си е така - 80 % от тях са такива,80% от тях предпочитат да излязат с приятели,да отидат на море с приятели... и аз не мога да си го обясня.. бих искала да ти кажа нещо наистина,но подобен проблем имам и аз..
пожелавам ти вс да се оправи наистина. и горе главицата
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ок разкри ни...Първоначално написано от go71n
Ние всички се подмазваме на Кремчето за да не ни трие лигавите темички...
Кажи ми защо да и се подмзваме а? Да не би да ми плаща обучението или да ми зависи живота от нея? Както си забелязъл повечето които писаха са от по-големите и сериозно потребители и може би са решили да си изкажат мнението защото знаят че темата на Кремчето е сериозна. Абе какво да ти обяснявам..
Айде стига си спамил.![]()
Според мен ти ги е наговорил тези неща по-скоро,защото е бил много ядосан и може би уморен от работа!Също така споделям мнението,че може би му е нужно лично пространство и време преди да заживеете заедно,за което аз лично те поздравявам и искрено се радвам за теб!Така че не се притеснявай аз съм сигурна,че всичко ще се нареди и след няколко дни ще пишеш тук,че вече всичко между вас се е нормализирало!![]()
И аз съм имала подобен проблем. С приятеля ми се виждахме по уикендидете, защото той е студент, а аз още бях ученичка(наесен и аз ще съм студентка) Умът ми не го побираше как в единствените 2 дни в които се виждахме той преспокойно си спеше до 2-3 часа следобяд. Когато аз бях станала още в 9 и с нетърпение очаквах да се видим, за да си наваксаме изпуснатото през седмицата. Той се появяваше, и виждаше, че не съм доволна, питаше защо и аз му обяснявах, а той ми казваше, че бил много уморен, че не се бил наспивал цяла седмица( и защо не спи вместо да си играе на компютърни игрички до малките часове, ако смея да попитам!!!) а аз не съм му давала да си почине. Много беснях и аз по тоя повод, но накрая разбрах, че моето момченце просто си е такова. Това му е недостатък, че спи много. Всички си имаме своите недостатъци. Просто се научих да се примирявам, защото знам, че и той се примирява с моите недостатъци. Но мисля, че това е любовта - да знаеш за всичките недостатъци на някой и пак да го обичаш, въпреки тях, заедно с тях...
Знам, че след няколко месеца, като заживеем заедно ще е различно. Ще сме постоянно заедно и няма да ми прави впечатление ако спи до късно или много работи на компютъра. Защото знам, че ще дойде вечерта и ще заспя в неговите ръце....
Бих те посъветвала да не се измъчваш излишно. Просто го приеми. И не прави грешката да си мислиш, че той не те обича.... Помислиш ли си го, това ще доведе до съмнения, нови разправии, а това вече наистина може да се окаже началото на края, което ще е жалко...Той те обича много, сигурна съм.
Според Бай Тоя си разглезена лигла.
Може и да не е прав,
обаче той е на страната на приятеля ти.
Не може той да е уморен,а
ти да му се качваш на главата
(и то грешната).
Не може той да иска да е с приятелите
си,а ти да се цупиш.
Не може,въпреки че си объркала
часа на срещата той да излезе,
а ти пак да не си доволна.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ф целия ти НЕСМИСЛЕН коментар не видях името на гаджето не казвам да не ти трият коментарите боли ме к..а но се мазните сички лии си от километар сляп да си ще го видиш :X незнам за мен това е курвенска работа пък вие подмазваите се ми 1 имах мнение изказах си го ...Първоначално написано от slun4ice
women are people too
sometimes
Ивайло се казва. То това не е тайна.Първоначално написано от go71n
Тц тц тц,ако не му знаехме името...нямаше да дадем коментари - разкри ни go71n - в името му се крие ключа на палатката...Ние ей така като си нямаме работа и се подмазваме,на модераторките,защото иначе,ако не се подмажем - утре може да останем гладни...Първоначално написано от slun4ice
Разкри ни![]()
A qui
Кремче, смятай как се чувствам аз, щом на твоите години преглеждам детски любовни форуми с единственото желание да разбера какво се случва.
С моя приятел имаме връзка от повече от две години, като на няколко пъти сме преживявали трусове, но те са били основани на физическата ни отдалеченост.
Надали моят опит е от значение в твоята ситуация, но да ти споделя, че когато при нас се е случвало нещо подобно, първият път се чувствах като теб - недоумяваща как е възможно нещо такова. Отдавах го на притеснение, страх, че връзката ни става сериозна. Оказа се по-просто, а той ми го сподели дълго време, след като го преодоляхме. Друго момиче, краткотрайно увлечение, но все пак достатъчно, за да ти размъти съзнанието моментно. Ако трябва да съм честна, не ми костваше никакви усилия да го преглътна, след като всичко беше наред.
Преди няколко месеца ми се случи същото. Увлечение към друго момче, не само, че бе абсурдно, но и обектът бе значително по-малък от мен. Абсолютно убедена бях, че не е някой, заради когото бих погребала дълга връзка или бих прекрачила верността си. По-скоро нещо, което да запълва за кратко време фантазиите ти, крадене на погледи и намигвания. Така се и оказа, но знам какво бе поведението ми в тази ситуация. Момичето, което очакваше с нетърпение следващата среща, започна да иска повече време за себе си, започна да няма нищо против да отлагаме срещи, да не прекарваме часове на телефона и т.н.т.
В последствие всичко се стабилизира, но до ден днешен се чудя дали не бе, защото обектът на мисленото прелюбодействие изчезна от полезрението ми.
А и истината е, че при една такава връзка не можеш да си представиш да се събудиш без човека до теб, без значение дали в очите ти ще е момчето, в което си страстно влюбена или най-добрият ти приятел.
И те чувстват същото към нас...
Готин, аз знам какво съм написала, но съм благодарна на момичетата, че споделиха опит, грешки или мисли по темата. Нещата може да не са толкова сериозни, но когато е на твоята глава, ти се струва наистина сериозно. Да не говорим, че това беше 1 от най-големите ни скандали(имали сме и по-жестоки), но този път си казахме много премълчани неща. Най-вече той ги каза. за мен това беше важно, защото той не е човек, който ще тръгне да се оплава и да ти вади кирлеивите ризи. не 1 път съм го поддиквала да го направи защото обичам нещата да са ясни, но той се страхува да не ме нарани. Е, каза каквото имаше, нарани ме, вчера бях ни жива-ни умряла докато не го чух по телефона. Снощи излязохме с братовчедка му, прекарахме си много добре(даже видяхме и пипнахме таралеж), през цялото врем той си беше той, а като ме изпращаше го питах как е-той каза да не се тревожа, че всичко е наред и иска да се видим днес. Казах му, че ако не желае няма проблеми, но той пожела. Уикенда може би няма да се видим, защото той ще ходи с техните на манастир, а аз ще си боядисвам стаята...Сега съм по-спокойна и по-ведра. Вярвам, че го преодоляхме, но трябва сериозно да преусмисля характера и поведнието си. Той знае тези ми недостатъци, обича ме въпреки тях, но аз ще помогна на себе си, ако съм по-сдържан и не толкова нервна. До сега нямах отявлен стимл да го направя. Сега като знам какво мога да загубя, наистин ще вложа старатие и ще си припомня техниката от "Дневникът на 1 маг" за овладяване на нервите.....преди врем я правех и крещях знчително по-рядко![]()
Много благодаря момичета за милите думи и за споделеното. За сега ще си остава темата 1-2 дни да държа в течение, а после ще й удря катинара.
Ето какво си мислех при прочита на първото ти мнение, Кремче! Той доста дълго си е мълчал, преглъщал, виждал е проблем, но не е вземал мерки, а вече в момент на афект буквално избълва всичко, което му тежи, защото той наистина го мисли. Използвай времето, когато си сама, за себеанализ и си дай сметка дали той също иска да заживеете заедно. Успех!Първоначално написано от krem4et0
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Така и ще направя...Ще трябва да бъда търпелива, а така ми е трудно.
neon_black прасна едно практично, ама доста вярно мнение. Досега, в скромния си интимен живот, бла-бла, с девойки и т.н. действително е нямало явлението "просто седене и мързел". Имало е "просто спане", ок, ама понякога и другото е изключително нужно. Просто като човек е скапан и няма сили не му се занимава, а от отсрещната страна го изискват от него..
Крем, мисля че донякъде аз съм като твоя човек. В смисъл, лесно се чувствам в "клетка", лесно се чувствам "задушен", макар и да обичам човека. Ужасно е и за него, както се сещаш, не само за теб. Ако не направиш компромис, дори и да ти струва доста, с това обаче, ще стане изключително лошо (сещаш се за какво говоря). Знам, че ти е неприятно, но вместо да го питаш как може едно влюбено сърце да не иска да е до своята половинка и други подобни неща, го РАЗБЕРИ поне в началния стадий. Мен като ми дадат малко свобода, "клетката" малко открехва портички и се чувствам много по-добре. И бих прекарал повече време след това открехване.
Въобще не знам от полза ли съм ти бил, но поне така виждам аз нещата![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ето в това изречение се крие разковничето! излизаш с МОМЧЕ! не се опитвай да го разбереш... просто му се наслаждавай! ест ако след този спор не сте скъсали...нещо, в което те виждат логика, за мен е абсолютно безсмислено
Първоначално написано от Riot