Първоначално написано от
krem4et0
Здравейте, приятели. Пиша тази тема не с цел да получа съвет или подкрепа, а просто да излея това, което ми е на сърце и душа. Е, ако някой иска нещо да напише-няма проблеми.
Сигурно много от вас знаят за моята връзка, вече близо 4 години с човек, който за мен е целият ми свят. Всичко вървеше прекрасно. 2 дни бяхме сами на вилата ни в 1 съседно село. Прекарахме си супер и се върнахме с огромни усмивки. но явно нещо не сме се разбрали кога ще се видим пак и т там почна проблемът. Аз съм разбрала за вчера, а той си мислел да ми каже днес. Нагласих се снощи, излязох пред входа и чаках като гламава 5-6 минути. След като той закъсня, му звъннах, а той ми каза, че греша, че не съм запомнила, че сме се разбрали за вторник, но да се прибера у нас и да го изчакам. Но аз му отвърнах, че у нас няма да се прибера, защото майка ми ще започне с вечните си въпроси. Скарахме се, отидох у сестра си, там се "изяснявахме" 30 минути и слязохме към центъра. Явто афектът го накара да говори. за 1 час ми изтъкна толкова много мои грешки, толкова много недостатъци. Основното е, че имам избухлив характер, чувствителна съм и бърз се сърдя и паля. това е ок, защото и аз си го знам и му обещах да се опитам да го променя, защото не искам нервостта ми да стане причина да го загубя. Това, което ме изуми, беше желанието му да не се виждаме понякога. понякога искал просто да е сам, бил уморен, но не смеел да ми се обади и да ми каже, че не иска да излизаме, защото знае, че съм се настроила за това, че ще се разсърдя и прочие. Аз му казах, че не го разбирам. че според мен, когато двама души се обичат, колкото той твърди, че ме обича, искат когато са свободни да са заедно, че чакат с нетърпение мига, в който просто ще се видят, целунат, прегърнат. че за 1 човек, който обича по-важно е да се види с любимия си, а не да лежи у тях и да спи. Казах, че не мога да разбера тов нещо просто, защото дори и когато не съм била с него някоя вечер, пак ми е бло терсене, пак съм нямала търпение да се видим.....В крайна сметка не разбрах какво точно иска от мен. Мислех си, че го правя щастлив, че не е кой знае какво да се видим за 2 часа, да седнем на 1 пейка, да си поговорим, да се нацелуваме, а с оказа, че го задушавам. Да, не ми е било приятно като предпочете да кара колел с приятелите си или да се съберат по мъжки, но н съм му забранявала. нито съм обсебваща да му звън през 5 минути. Та ние прекарваме едва 10% от времето си заедно. Много ли е? Много ли искам-малко повече време, малко повече внимание. А той казва, че хем времето с мен му е малко, но пак иска някоя вечер да н се видим. Не мога да го разбера. Не мога да асимилирам как 1 влюбено сърце иска да е далеч от любимото си сърце. Не винаги, но понякога. Та аз ако не го видя 1 ден полудявам, мъчно ми е, липсва ми. Нима аз не му липсвам. Началото на края ли е? Той казва, че това не значи, че не ме обича, а просто понякога има желание да запълва свободното си време с нещо по-различно от мен. Така ли е всъщност.
П.С. сори за романа. Просто ми е адски тежко, а няма да можем да се изясним до четвъртък, защото днес ще излизаме с братовчедк му, а утре той си иска свободния ден......а искам всичко д е както неделя вечер. защо така бързо се прецаква всичко?