Знам, 4е може да не съм ти от любимите потребители и 4е имаме много разли4ни виждания относно доста неща, но нямаше как да не ти драсна 1-2 реда, като про4етох темата.
Ситуацията ти много ми напомня на моята преди време, когато бях с бившия. Това, което твоят ти го е казал, едно към едно ми го беше казал и той. И аз то4но като теб не можех да проумея то4но какво и защо се слу4ва. Както го описа - аз 4аках с нетърпение да дойде момента да се видим, липсваше ми и т.н., а се оказа, 4е на него не му било приятно да прекарваме толкова време заедно.
Не знам какво ще стане при теб, но при мен нещата тръгнаха много на лошо от този момент. После се оказа, 4е въпреки 4е твърдеше как ме оби4а и иска да е с мен, е запо4нал да излиза много 4есто с някакво друго моми4е и накрая поиска да се разделим.
Силно се надявам да не става въпрос за нещо подобно и при вас. Може би просто му се ще да разредите срещите си, защото е уморен, изнервен, има проблеми в работата примерно, иска да помисли или просто не отделя достатъ4но време на приятелите си. Все пак е мъж. Отдавна ве4е не се опитвам да ги разбера В смисъл, доказвано ми е безброй пъти, 4е нещо, в което те виждат логика, за мен е абсолютно безсмислено... Де да знам. Единствено мога да ти кажа да не избързваш с драмите, виковете, истериите и депресиите, 4е връзката ви се разпада. Вижте се, поговорете. Обясни му, 4е не го разбираш, помоли го да се изясни. Виж как ще се държи след известно време, когато си му дала тази по-голяма свобода, за която те моли. Сега ми се струва прекалено рано за каквито и да било заклю4ения.
Успех