Здравей, Кремче!

Не се отчайвай!!!
Знаеш ли кое забелязах в написаното - че ти казваш как ти виждаш нещата и как ТИ като си влюбена искаш да си го виждаш и целуваш...Но той явно имадруга представа, която не се вписва в твоята, а оттам ти мислиш, че не те обича, защото ти не възприемаш неговата представа. Предполагам, че не за 1 път се сблъскваш с неговотомсилене за нещата и любовта и имаш два варианта. Или го приемаш с мисленето му (т.е да не се виждате всеки ден ) или ти става ясно, че НЕ можеш да го приемеш и си намираш друг с твоята представа. Мако е вероятно да си мислиш, че ще го промениш и ще му наложиш твоята дефиниция за любов.

Виж, лошо, е че например го е страх да ти каже, че не иска да излиза... Добре, а ккаво икса да прави? Не може ли ти да отидеш у тях и заедно да си мързелувате?

Аз имам приятел от 2,5 години, когато съм в БГ лятото се вижсаме всеки ден, но преди да замина не беше така. Имаше дни, на които на мен не ми се излизаше, или той беше зает, но това не значи, че не се обичаме.Просто иксах да си правя неща, които с него не мога, да си чета книжка, да се помотая вкъщи...

Аз мисля, че приятелят ти те обича просто явно е такъв характер и не винаги е на кеф да излиза, а знае за теб колко е важно да се видите и прави тези жертви...