Той на първо място няма само негови приятели. С времето те станаха наши приятели. Свикнали сме да излизаме заедно, да се събира ме заедно-момчета и момичета и е изключителна рядкост да се видят само момчетата( а те всъщност са 3-ма). А и аз му казвам-1-то момче не е обвързано, другото не го бърка дали ще се види с приятелката си, защото се виждат на обяд всеки ден и защото след като купонът или излизането им свърши, той отива у приятелката си, стои до 4-5 часа и се прибира у тях си. подобно нещо при нас е невъзможно. Най-вече че той до 23 часа едв издържа. Разбирам, че е много натоварен. Сега е сезонът на ремонтите, а той рабити сам-самичък. Постоянно има работа, дори и в събота ще започне да работи. Снощи се е върнал в 7 днес в 8 трябва да е на обект. не мисля, че има друга жена. Ако има някоя друга, то това е работата.
Колкото до мен-колежките ми ги няма вече, 1-та ми приятелка работи в София. Остава - другата. Не, че не обичам да съм с нея. напротив-винаги има ккво да се кажем, много си я обичам и времето ми с нея минава неусетно. Но просто не е същото.
И за кога да му дам тази свобода, като мислим съвсем скоро да заживеем заедно и търсим квартири? А може би иска да се нарадва на последните си ергенски дни. Може би отстъплението е добрата тактика в случая.
П.С. SINDEL, абсолютно нямам нищо против теб. може да не се разбираме, но аз харесвам умните хора, а ти си 1 от малкото тук. С интерес чета мненията ти и макар, че не те разбирам, това не значи, че не те харесвам