- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое е по ефикасно-Garnier pur 3в1 или..
Clean&Clier(май така беше) ???![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
ми аз сега ползвам Гарниер Пюр 3 в 1 и има ефект а и не е много скъпо- 8-9 лева най-много \/
![]()
Аз използвам Clean&Clear.Има ефект, но не съм ползвала Garnier Pure 3 в 1.Смятам да си го купя.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
xaax mnogo ti e sladko kotityПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
\
/
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не съм ползвала нито едното, но да ти кажа за Гарниера не съм чувала лоша дума, все го хвалят.
Mam4eto mi podari ot krema vichy(neznam dali taka se pi6e, sega mnogo go reklamirat ) strashen e ! Pravi kojata hubava i gladka mnogo s1m dovolna Prepor14vam vi go\
/
Аз ползвам Гарниера против черни точки,не намирам някакъв видим резулат,но от друга страна измива добре кожата.За Clean&Clear -нямам отзиви.Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
Раличните козметични продукти,влият по различен начин на кожата.Аз може да съм доволна от даден крем,но ти пък да не си и така.Всичко си е строгоиндивидуално не забравяй,това нещо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ahh ami az polzvam L`oreal Pure i e mnogo efikasno i e 10 leva :P
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Абе то зависи и от кожата...аз ползвам Гарниер и определено има ефект![]()
___to Be Continued___
За този крем с Термална вода ли говориш?Първоначално написано от sexy_sladuranka___
По темата: Гарниер не съм пробвала, но от Clean&Clear не останах доволнаСега съм с един измиващ гел на Eveline и много ми харесва.
Наистина Vichy си е класика, но някои продукти (като например гела) са много агресивни и изсушават кожата страшно много. Вярно, чиста я оставят, но зависи как ти понася...
v momenta polzvam i dvete i sum mnogo dovalna,no polzvam losiona na clean&clier
pls kajete sre6ty papki sa6ty stava nali garnier pure 3 in 1 i pls kajete kak da go polzvam po kolko pati se slaga na den kolko ili na sed pls![]()
fesfsfesfsfsef