.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Кое е по ефикасно-Garnier pur 3в1 или..

Clean&Clier(май така беше) ???
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

ми аз сега ползвам Гарниер Пюр 3 в 1 и има ефект а и не е много скъпо- 8-9 лева най-много \/

Аз използвам Clean&Clear.Има ефект, но не съм ползвала Garnier Pure 3 в 1.Смятам да си го купя.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    ми аз сега ползвам Гарниер Пюр 3 в 1 и има ефект а и не е много скъпо- 8-9 лева най-много \/
    xaax mnogo ti e sladko kotity \/
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не съм ползвала нито едното, но да ти кажа за Гарниера не съм чувала лоша дума, все го хвалят.

Mam4eto mi podari ot krema vichy(neznam dali taka se pi6e, sega mnogo go reklamirat ) strashen e ! Pravi kojata hubava i gladka mnogo s1m dovolna Prepor14vam vi go \/

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз позлвам Гарниер в момента и съм много доволна, пък и както гледам и всички останали го харесват. За Clean&Clear също не съм чувала оплаквания...Според мен ти сама си избери, защото трудно ще намериш човек, който да е позлвал и двете

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Аз позлвам Гарниер в момента и съм много доволна, пък и както гледам и всички останали го харесват. За Clean&Clear също не съм чувала оплаквания...Според мен ти сама си избери, защото трудно ще намериш човек, който да е позлвал и двете
    Аз ползвам Гарниера против черни точки,не намирам някакъв видим резулат,но от друга страна измива добре кожата.За Clean&Clear -нямам отзиви.
    Раличните козметични продукти,влият по различен начин на кожата.Аз може да съм доволна от даден крем,но ти пък да не си и така.Всичко си е строгоиндивидуално не забравяй,това нещо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ahh ami az polzvam L`oreal Pure i e mnogo efikasno i e 10 leva :P
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Абе то зависи и от кожата...аз ползвам Гарниер и определено има ефект
    ___to Be Continued___

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Mam4eto mi podari ot krema vichy(neznam dali taka se pi6e, sega mnogo go reklamirat ) strashen e ! Pravi kojata hubava i gladka mnogo s1m dovolna Prepor14vam vi go \/
    За този крем с Термална вода ли говориш?

По темата: Гарниер не съм пробвала, но от Clean&Clear не останах доволна Сега съм с един измиващ гел на Eveline и много ми харесва.

Наистина Vichy си е класика, но някои продукти (като например гела) са много агресивни и изсушават кожата страшно много. Вярно, чиста я оставят, но зависи как ти понася...

v momenta polzvam i dvete i sum mnogo dovalna,no polzvam losiona na clean&clier

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Гарниер обикновено е много добра марка! Почти всичките ми продукти са Гарниер : според мен има ефект. А за другия продукт не знам,не съм го изполвала. Но ти препоръчвам горещо Гарниер! \/ =D>

pls kajete sre6ty papki sa6ty stava nali garnier pure 3 in 1 i pls kajete kak da go polzvam po kolko pati se slaga na den kolko ili na sed pls
    fesfsfesfsfsef

hmm..polzvala sum go tfa clean & clear ...ama ne6ty ni6ty ne izlezna ...mn sum dovolna ot Garnier 3 in 1
    ЗаЩо Да Ти ПуКа За НяКоЙ сЛеД кАтО нА нЕгО нЕ мУ пУкА зА тЕб =]

koity iska...add me na skype... mishka_94 =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си