Аз съм 58-59 кг; висока съм 165-166 см. Тялото ми е доста стегнато, но тичам всяка (или поне 4-5 пъти в седмицата) сутрин, така че това е съвсем естествено. Да, не съм 50 кила, но никой не ми е казвал ти си дебела. По въпроса - имам закръглен задник и бедра, но си ги харесвам. И смея да кажа, че по мен се заглеждат доста момчета... Но пак повтарям - важното е да си личи, че тялото е поддържано. Защото познавам много момичета, уж слаби, но като тръгнат да вървят, месото им се люлее ( надявам се , че разбирате какво имам предвид). Така че дали да си кльощав или закръглен е въпрос на структура (донякъде), но дали тялото ти е стегнато и красиво си зависи само от теб.

И не, не искам да отслабвам. Та то краката ми са мускули, коремът също ми е стегнат, е, задникът ми е по-голям, но ми съответства на фигурата. А не искам смъкнатите килограми да ми се отразят на бюста. Не искам и непрекъснато да треперя за всяка хапка храна. Аз си се харесвам, не - направо се обожавам такава, каквато съм. А това мисля, че си личи и отстрани...