Здравейте, сори за късния отг. но просто не бях вкъщи тези дни, а и не съм проверявала тук мн мн, защото видях, че няма много фенове на транса в този форум.. а за мен транса е начин на живор и без тази музика съм за никъде..
първо да отбележа, TRIUMPH каза "Уникални СА" за ATB, съджа да отбележа, че ATB е ЕДИН DJ и секазва Andre Tanneberger.. отучете се от заблудата, че Тиесто е хаус или че ATB са група..
така, нататък да отбележа.. партито на Какао на 30ти, където ще пуска нашият транс домакин тогава ATB, ще бъде БЕЗ вход.. за ОГРОМНО мое съжаление, тъй като така ще могат да отидат всякакви хора и истинските ценители на музиката не е янсо дали ще усепят да влезнат.. а трансърите ще сме поне 40 човека.. за хората от София ще се пътува на 30ти или с рейс или с влак, който както предпочита.. Партито започва от 8-9 часа, като ще подгрява VELVET БЛЯКС.. нищо общо с транса, който ще последва към полунощ, когато ще се появи и ATB.
А по отношение на "аз всичко в последния момент правя" - това не е никак хубаво, защото накрая ще увиснете, прави се предварителен план колко хора ще сме, списъци се правят,з а да се знаем, да се намерим и съответно да изкараме заедно една незабравима нощ под звездите и на фона на транс музиката.. затова очаквам предварително да ме предупредите, най-късно до 25ти.. аз лично може да отида н море точно тогава.. и от морето да отскоча до Какао за партито, ако така стане ще ви дам координати на хора, с които да се свържете, за да се разберете за пътя, така че дори сами да тръгнете, без компания няма да останете особено ако споделяте истинското удоволствие от музиката, както нас
За друго не се сешам за сега.. освен че Astral Projection правят Пси и Гоа транс, а ATB - прогресив и ъпливтинг, а тези 4 стила /2 х 2/ нямат много общо едните с другите
И това е общо взето май после пак ще пиша