.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Добре ли ще стой?

spored vas dobre li shte stoi zlatno-kafqva roklq s cheren(lachen kolan) na krusta) i zlatisti obuvki.. pod (zlatni) znaete kakvo imam predvid -CVQT..

ако сложиш златист колан ще стои по добре

Цитирай Първоначално написано от indecent
    ако сложиш златист колан ще стои по добре
    +1
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Колана, обувките и чантата трябва да са в еднакъв цвят.

Chernoto si hodi s vsichko.. spoko )
    ~Remember,remember...25th of November~

Според мен пък ще стои добре
    не се съобразявай с тия правила за колана, чантата и обувките, е без да се прекалява де
    трябва да експериментираш

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Според мен пък ще стои добре
    не се съобразявай с тия правила за колана, чантата и обувките, е без да се прекалява де
    трябва да експериментираш
    Е да де то и аз невинаги го спазвам но зависи къде отива. За кафе едва ли трябва да внимава какво ще облече но тая златиста рокля, обувките... Звучи като нещо официално така че нека да е стилна.

Град
    in the shadows...
    подкрепям мнението на slun4ice

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    по-добре черен колан и черни обувки и чанта...иначе с това кафяво и златно навсякъде става прекалено

бтв, рокля с колан
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    ВаРнаАа...
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    по-добре черен колан и черни обувки и чанта...иначе с това кафяво и златно навсякъде става прекалено

бтв, рокля с колан
    Да може, зависи от роклята, мен тази комбинация ми харесва, подчертава талията.
    А по темата и според мен с черният колан е по-добре, но зависи. Ако може да качиш снимка на роклята ще е по лесно да се определи.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    +1

Ами честно казано всичко си зависи и от модела на роклята а и от цвета... Защото има доста нюанси на златисто-кафяв. Както каза HePpitO ако можеш качи снимка на роклята. Иначе според мен най-добре ще е с черни лачени обувки, коланчето и черна чанта... Но и със златистите обувки става, стига да са в горе-долу еднакъв цвят с роклята.

Град
    в мечтите ти
    Според мен ще е по добре кафеви обувки, кафява чанта и кафяв/златист колат.Черно и кафяво изобщо не ми се струва удачна комбинация.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Според мен ще е по добре кафеви обувки, кафява чанта и кафяв/златист колат.Черно и кафяво изобщо не ми се струва удачна комбинация.
    Черно и кафяво както и черно и тъмно синьо не се съчетават ама в днешно време като че ли такива правила не се спазват вече...

златисто с лайняно златисто...чудно!

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Черно и кафяво както и черно и тъмно синьо не се съчетават ама в днешно време като че ли такива правила не се спазват вече...
    То не става въпрос за правилата, а за това, че поне според мен стои доста грозно.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Повече от фен Аватара на plamka
    Според мен ще е по - добре колана да е малко по - тъмен от роклята, т.е. кафеникав. С черно ще е ужасно, според мен.

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Според мен ще е по - добре колана да е малко по - тъмен от роклята, т.е. кафеникав. С черно ще е ужасно, според мен.
    Съгласна. Или по-тъмен, или по-светъл. Но гледай обувките, колана и чантичката (ако ще има такава) да са в един цвят.

Колана не е задължително(препоръчител о е), но ако чантата и обувките са в златно нищо не пречи колана да е черен. Не мога да разбера (не говоря точно за теб слънчице) защо си мислите, че за да си отиват нещата трябва да са в един цвят... Просто цветовете и стиловете на дрехите трябва да си пасват.

Черно и кафявоне се съчетават
    Уоу, кажи ми, че тези двете не си утиват и НЯМА да ти повярвам!

Те дори копчетата са черни...

П.П.Тук не става въпрос за вкус, а за усет.

Черно отива на абсолютно всичко , както и бяло ..
    към темата - верно черен колан ще стои грозно ,дори и обувките да са черни
    By myself but not alone ...

abe po-dobriq variant e 4erna roklq,zlatist kolan no i taka 6te sedi dobre vajnoto e ti da se haresa6
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

И аз харесвам това, но никой не е казал, че е задължително аксесоарите да са в еднакъв цвят. Можеш просто да махнеш колана, или да сложиш златен.

Цитирай Първоначално написано от mariiche
    Черно отива на абсолютно всичко , както и бяло ..
    към темата - верно черен колан ще стои грозно ,дори и обувките да са черни
    Първо казваш,че черното отива на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО...после,че ще е грозно

По темата:Най-добре авторката да пусне снимки за да видим какви точно са моделите,цветовете и т детайлите

От тази година модата е доста различна и дори вече е много по-модерно чантата,обувките и колана да не са в един цвят...Според мен ще стои сладко,но може да сложиш и златиста чанта,с нея би стояло сладко!

Повече от фен
    Za6to ne pusnesh po edna snimka na roklqta i obuvkite si.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си