- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам никакъв опит...
Здравейте, няма да се задълбочавам, но да ви кажа засега не съм имала никакви по-интимни контакти с момче...нищо по-така нали се сещате...без орална, даже не съм се натискала сериозно с момче...и ест не съм правила секс..целувала съм се с език,но няколко пъти... на 18 съм. Тук гледам разни на по 14 се оплакват,че не са правили секс,а аз съм вече дооста по-голяма. Приятел от много време не съм си имала. А не мисля,че имам някакви проблеми. Нормално, добре изглеждащо, симпатично момиче съм , приятелите ми ми казват,че съм красавица даже, (със сини очи съм и наистина изглеждам добре и по мое мнение), та така де...чудя се-не ми е дошло времето или какво? Но хормона си е хормон,знаете как е...не съм се влюбвала,апсурд... Та къде ли е проблема и дали скоро ще е промени... Мн ли съм изостанала? Всмисъл, мен вече ми се прави,ама като няма с кого !![]()
Ami kato nqma s kogo - sama.Moje da ti zvu4i grubo,no nqma smisyl da se hvyrli6 na vrata na pyrviq sre6tnat,osobeno,4e hormona kym tova 6te te podtikva.Oz4akai,6te si struva.![]()
Абе,ще си струва... Не знам, не вярвам особено в тези преданни чувства..в принцовете на бели коне ! Някак си, съм си оформила начина на мислене вече така,че чувства не ми трябват, а просто по-силно привличане ,за да правя секс.
Ми като ти се прави секс - ПРАВИ!Пък знам ли , на 18 си ....Като не си правила секс , още по-добре , а за хормоните нз..1 път живееш , прави каквото искаш!
Възглавници?..![]()
Според мен за всичко си има време....
Не смятам, че липсата на сексуален опит(макар че си на 18 ) означава че си изостанала....
Не си струва да правиш нещо, само защото другите вече са го правили, та да не оставаш назад
А как може да промениш нещата - излизай повече, събирай се повечко с момчета...харесай си някой, плени някой с чар)
Успех![]()
Оххх стига сте се ебавали всички с моята ебавка ! Майтап си праех там, ясно стана, вие всичките... сега сериозно по темата,моля.Първоначално написано от Lil' Dizz
давай смело бе
като се отпушиш веднъж
спиране няма
Моля ?!
кво ме интересува, че ебавка бе?стига си си пускала простотийте! поне ги пускай в тоя радел
![]()
Ми момиче кво повече искаш да ти кажем??Прави това , което мислиш за най-добре!!!Ние тука от къде да знаем дали като направиш секс после щи е кофти...Или прави секс или си седи на газО и чакай докато мислиш , че си готова!!!!
при положение,че си имаш доста високо самочувствие,какво те спира?нямаш ли силата да заговориш някой или какво?или и от тези неща нямаш опит?![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Заговарям си ги най-редовно.Първоначално написано от BaBy_bS
С някои се свалям,ама дотам.
![]()
"принц на бял кон" ...всяко момиче си има един такъв в живота....нужно е само да го намериш...а иначе можеш сама да опиташ докато си намериш пподходящия човек за теб...но не се хвъряй на първия срещнат...Успех! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
mn kofti taka![]()
![]()
![]()
(h)
Имам няколко приятелки,които са на 18 и не са правили секс,но на мен това не ми изглежда толкова ненормално и странно,както на теб.
Защо се сравняваш с момичета на 14 ?
Няма за къде да бързаш - то ще си стане от самосебе си.Може би не си срещнала подходящ човек,може би не си напълно готова.Може би...може би...може би и т.н. Важното е да не се чувстваш изостанала едва ли не.![]()
И аз съм така като теб...Първоначално написано от make_you_mine
то.. защото са малко темите тук, че айде още една![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
хахах аз и не съм се целувал , па съм на 19 (е момче съм) ... ми кво да ти кажа, дано се некога ни кацне пилето на рамото... че ебаси. Аз просто вече съм си казал - когато му дойде времето, тогава... макар че тва са едни от най-интересните неща в живота (може и аз само така да си мисля щото не съм ги пробвал още) има и други които могат малко да компенсират, па когато ми падне момента ... айде
Иначе съм същата работа ама майната му бе![]()
izob6to nqma da se pritesnqva6 ne e stanalo do sega ne za6toto ti ima ne6to a za6toto ne si sre6tnala praviniq 4ovek..ama naistina tozi koito da te nakara da mu se doveri6 i otpusne6 do takava stepen 4e vsi4ko da se slu4i...ne govorq za istinska lubov do ve4ni vremena no za lubov koqto se nqkoga te spohojda..spokoino momi4e tova dale4 ne e jivoto zavise6t problem.. :P
![]()
Лудите движат света.
хмм просто все още не си намерила правилния човек...а като го намериш то всичко ще си стане от само себе си.Не ти трябва опит просто се отпусни и сичко ще се нагласи![]()