Не за друго,а защото наранявам едно момиче...Момичето...Скъсахме по нейно желание преди 4 месеца,обади ми се да ме покани на рождения си ден преди 2 дена...аз толко много се зарадвах...Мислех си че пак ще се получи нещо,че съм се променил...Тя ме предопреди след рождения ден,да няма сълзливи смс-и и тн и тн...На празника й не се получи нищо,вижда се че не изпитва нищо към мен...Попаднах в магията на несподелените чуства...Тя страда повече от мен,защото аз не спирам да я търся с надеждата да чуя че иска да се видим,че иска да се чуем...Със Сигурност се чуства ужасно...И знаейки че тя не изпитва нищо към мен днес аз пак й звъннах,говорехме си до момента в който я поканих да излезем някъде....Нз когато чуя "Не" от нейната уста и ми става нещо и постоянно започвам да казвам "аре де аре де аре де ,ама защо,моля те..."И накрая пак познатата нервност от моя страна...пожелах и някой който да не иска нищо от нея...Тя ми благодари тъжно и затвори...а аз звъня ли звъня
Тя просто каза:Ето го проблема с твоето...."Искам"...На 21съм а тя ми е единствената сериозна приятелка досега.Жалък съм и защото вместо да си намеря друга приятелка,вечер заспивам с мисълта за нея,за невъзможната любов...Просто не мога да приема нещо за спомен...за минало.ПРОСТО ИСКАМ ДА Я ГУШНА И ДА НЕ МИСЛЯ ЗА НИЩО Защо в живота няма логика ;(