- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпросче за зайцитее
Хей имам въпросчее за зайците..Та познавате ли други зайци или вълци от училището,в което сте приетиАз познавам 2 вълчици
а от зайците познавам 7мина..даже се оказа,че ще бъдем в едно даскало с едно момиче,с което не сме се виждли 4-5години
![]()
![]()
Мии в моето ново даскало познавам доста хора....и 4-5 заека![]()
![]()
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
аз ги ям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пф ква е тая тема бе
![]()
Аз познавам от форума две момичета, едната е 'вълчица', другата 'зайче'. Лично не познавам никого от 22ро.
mindscan
1 вълк 1 вълчица и 4 зайки
като не ти харесва не пиши!Първоначално написано от banancho
![]()
казвайте в кое даскало ще сте зайчета, току виж съм "въл4ица" на някои от вас![]()
аз познавам 2 мечки![]()
мухахаха
да
Щото ще ни изядете,Иве..Първоначално написано от Forest_girl
![]()
Мм имам си една вълчица в новото даскало , с която се познавам лично , иначе се запознах с няколко в нета ^^ ..
Ии едно зайче, с която се запознахме по нета ама си дупаднахме многу и си уредихме да сме в един клас заедно догодина и ще ни е много забавну *сЪн*
Еее ти даПървоначално написано от Forest_girl
, ама др...
![]()
ахамм...ми то имаше там една-две теми за посрещането на зайците и повечето казват,че ще ядат бой с моркови и зелеПървоначално написано от Izzy_
![]()
![]()
Послание към тазгодишните зайци на НТБГ-то:НОСЕТЕ СИ КАСКИ ЗАЙЦИИИИИИИ!![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ами аз за сега познавам 2 вълчета и 2 зайчета![]()
![]()
![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Ami poznavam dosta...vulci?
I shte gi vidim tazgodishnite zaici.
![]()
16 заека и 10-11 вълка познавамАз позвам цял Бургас ей
![]()
Сички в немска отидоха аз съм възмутена
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Значи, познавам две лисици, една чучулига, 5 врабеца, 3 норки, 7 бялки и около петнайсетина пора.