- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете плачат ли????
Забелязвам,че винаги когато двама души се разделят винаги ние жените плачем..и ни е гадно а мъжете като чели и сълза не отронват за нас...толкова ли са силни и могъщи ..че толкова лесно преодоляват раздялата все едно не им е пукало
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Явно могат по-лесно да прикриват болката си. Е, не всички ги боли де.![]()
За това м1жете се по - силния пол.. По - здрави характери... по - голям инат... и те така...
Напоследък си мисля, че е благословия да си мъж. Мъжете са различни. Те са горди, ужасно горди. В повечето случаи не инвестират нищо в теб, без особено много чувства и драми. Здраво стъпили на земята, реалисти. Повечето си казват: "има още много риба в морето" и вече са те забравили. Естествено, всеки от тях е раним по някакъв начин, но умело го прикриват. Ако очакваш някой мъж да заплаче за теб, значи си голяма мечтателка и по никакъв начин не можеш да се вместиш в думата реалист.
всички мъже са различни..някои се правят на твърди и мислят че ако пуснат една сълза ще станат за смях..но не е така... в трудни моменти съм плакала с приятеля си ... е аз плаках повече де..а на него му бяха насълзени очите... та си зависи от човека.. според мен трябва всеки да си показва чувствата...дори когато им се плаче
![]()
Еми всяко момче е различно...Може момчето да не е плакало пред теб...Но тва не значи,че изобщо не е плакал...Просто не го е показал пред теб...![]()
Аз знам за 2-3 момчета,които са плакали за мен,другите нищо не са казвали или показвали,но ми се е случвало бивш да ми реве по телефона,че не може без мен.Мъжете изобщо не са толоква силни колкото изглеждат просто не им личи.А и наскоро си говорих с гаджето на тая тема и той ми каза - Защо си мислиш,че мъжете никога не плачат,напротив.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Повечето си казват: "има още много риба в морето"
Те Т'ва Е![]()
Аз нямам предвид за момче,което е плакало за теб,мен и т.н ! Те се едно са безчуствени а знам че не е така ...но просто се чудя дали плачат за нещо въобще..Първоначално написано от Samotno_Angel4e
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Изобщо не става дума за това дали плачат или не. Откъде мислиш, че се е пръкнала фразата "мъжете никога не плачат"? Да ни би да е, защото седят и си реват 24/7. Те може и да си реват сами, може и пред някоя путка да се просълзят, но това е изключение, рядкост е. Глупост е, но все още си мисля, че истински силните хора не бива да плачат където и да е, особено пред други хора. Та... и мъжете така смятат, пък и повечето наистина са си по - коравосърдечни, няма какво да го говорим.Първоначално написано от EmILiA`
Naprotiv pla4at. Trudno e da im spe4eli6 sarceto no vednaj uspee6 li sled razdqla pla4at... E, ne kolkoto nas no...vse pak...
I kogato im e mnogo kofti i im se sabere naprejenie... sa6to si go izlivat.
![]()
Истински влюбените мъже плачат и преживяват много по-трудно разделите от нас.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Не, аз ходих с едно момче дето много ме обичаше и като скъсвах с него се разрева! Май е мъж, не момчеНо да не се размекваме, всички други си остават боклуци
, включително и той си показа рогата след това
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
зависи от момчето и сериозността на връзката..аз не съм плакал никога за момиче, но имам приятели, които са..
Истинските мъже не плачат, не танцуват, не водят безсмислени разговори.
Просто момчетата прикриват чувствата си повече.Но зависи кой кого зареже де.. ако момичето го зареже едва ли ще му пука щом го е направил.. и обратното.. и зависи колко е обичал момчето но както казах "момчетата прикриват чувствата си повече"![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
плачат как да не плачат ... моят приятел ми е казвал, че е плакал , но не го е правил пред менмомче е плакало пред мен и се чувствах ужасно само си мислех 'нима той плаче за мен...заради мен...този надутия и студения сега плаче за мен' тотално бях зацепила...
но в крайна сметка всички сме хора и всички имаме чувства и емоции просто разликата е, че някой ги показват, а други не
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
плачат разбира се.смешен въпрос!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ДаПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Ами просто са много горди и искат да си запазят мъжеството, затова рядко плачат и чето прикриват мъката си.Но пък и голяма част са непукисти, на които уж не им пука и дори пред себе си не признават, че им е тежко-някаква защита реакция според мен...
секи е различен.едни мъже плачат пред любимата.други се крият и непризнават.а трети плачат само пред фр не и пред момичето![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Глупости!Жените издържат много повече психически.Това,че са от "силния пол" изобщо не се гради на психика.И според мен въроса трябва да е не кой плаче повече,а кой иска да се прикрива и го прави..Мъжете плачат,някои повече и от жените и не смятам,че който не плаче е ебати пича...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Когато скъсах с един от бившите ми приятели, стояхме пред блока на една пейка и аз му обясних някой неща.Бях решила, че това е края, и тъкмо тръгнах да си ходя и той се разплака, стана ми доста жално, но това беше окончателно.Така, че предполагам да.![]()
Everything happens for a reason..