- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете плачат ли????
аааа ако момче се разплаче пред мен ще онемея и ще се разплача с него не вярвам че някой може да плаче за мен![]()
Има различни случаи:
*и да плачат,те го крият,за да не разбере никой
*повечето май наситина не го правят,явно им е в природата-да го приемат по-лесно,дори и чувствата да са били силни
*може би просто наистина не им е пукало и затова не го приемат навътре.
Това е моето мнение.![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Да, плачат... Бившият ми плака заедно с мен, когато се разделихме...![]()
Месеци се напивах по барове и дискотеки през 1-2 вечери.Все си мислех за НЕЯ,обвинявах се дори,пиех си и изобщо не ми пукаше,че не трябва да го правя.Понякога оставах сам и очите ми се насълзяваха.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Гледам да не се излагам пред хората обаче,никой не ме е виждал да проронвал сълза освен нея.
Мина и това,оттогава вече не ми пука и ми е все тая!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1Първоначално написано от MaRiYa_86
Обичат ли истински - плачат !!!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Така е найстина ...Първоначално написано от Bellatrix
Казват,че всяко гърне си намира похлупака!И с момчетата е така!Естествено е,че няма да плачат за всяка лигла,с която се разделят,но когато дойде ИСТИНСКАТА сигурно отронват по някоя и друга сълза!
Маринчеее мило мое...ква е тая тема бе...
![]()
знаеш отговора хаха ма все пак да кажа
М, да, колкото и нереално да звучи- мъжете също плачат! Макар и да не си го признават повечето! Колкото и да се правят на силни дълбоко в себе си са супер слаби същества, понякога по-слаби и от жените.. със свои собствени болки..
Рядко се случва да видиш мъж да плаче! Е, аз съм виждала и затова твърдя, че Мъжете СЪЩО Плачат!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Пък аз съм на мнение,че ние жените плачем прекалено много.При последната раздяла пак аз бях тази която си чакаше автобуса за София с мокро лице ,а той беше на 5 метра от мен и стоеше просто така,все едно нищо не е станало.През целия път до нас си мислех как може да съм се влюбила в толкова безчувствено същество...После обаче като се съвзех си казах ,че и двамата отлично знаем едно-със сълзи нищо няма да стане.Можеби аз не съм от хората,които могат да контролират емоциите си,а той и повечето момчета успяват.Не знам какво е станало след като съм си тръгнала,а и не ме интересува.
Съгласна съм с babity по отношение на това ,че са по-горди..Пък и до известна степен точно това се очаква от тях.Не е ли така?
vsi4ki maje sa razli4ni.. zavisi ot tova dali e mn 4ustvitelen i dali vaob6te e imalo istinski 4ustva....![]()
Ето там - там навън - с мойте хора - тва съм аз..силен блясък в очите, във ушите силен бас ..Ако скочиш ти,скачам и аз...Помниш ли???
защо не вярваш че някой може да плаче за теб?!Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
еми имам 1 проблем който е и отговор на темата....значи ходех с 1 момиче миналата година(аз съм на 15 тя на 13...) тогава беше малка и я скъсах.... но мн се влюбих и тя ме обичаше .... и преди 3-4 седмици аз реших да и предложа но 1 приятел ми каза че тя ходи с 1 ала бала аз се отказах после тя замина за море разбрах че не е било така и са ме излъгали... върна се от море и имаше 1 момчета (и още ги има :С) от 1 др квартал... беха дошли в нашия... и така тя се върна и аз къпих подарък роза сичко как си треа и на др ден щех да и предложа и влизам в скипе и тя беше на писала мн си обичкам онова момче и така и мн ревах след това той замина за море върне подари и подарък и роза и тогава като го видях с нея прибрах се у нас и се скъсах да рева ама никога не съм ревал така камоли за момиче....и те сега ходат гушкат се от 3 дена няма ден в който да не съм ревал наистина мн ме боли мн я обичам и се опитвам да я забравя ама немога не съм такъф тип не хода по дискотеки да се забия с некоя и да я забравя ама немога леЛЕЛЕЛЕЛе само като ги вида и ми се насълзяват очите.....
Че къде съм го казала това?! Аз си знам, че плачатПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Да,Бай Тоя е голям пичПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
и не плаче.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не мисля,че има лошо мъж да плаче .. може би не плачат пред другите,защото си мислят,че е женствено.
Виждала съм момчета,които плачат и не мисля,че така са станали по "женствени".. а тези,които искат да се докажат - живи и здрави да са..не че има нещо лошо де .. ;]
baD GirLs nEEd love to0 ..
Е защо не сии и предложил независимо че обичала някой....Първоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
..и все пак браво че си призна защото сиг има и такива които са си плакали ама никой не иска да си го признае както за повечето
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ммм аз лично плача рядко за момчета. Но и за мен са плакали...
Не,че не плачат,просто повечето момичета по-бързо нещата.И в някои случаи са по-емоционални.Затова плачат повече.Момчетата просто осъзнават несериозността на връзката докато някои момичета се заблуждават.Или просто са обичали партньора си повече отколкото той тях.
Те го преживяват по друг начин. Т'ва за сълзите им влиза във 'възпитанието'. Като са малки, много често родителите им казват да не плачат, защото нали уж са мъже. Затова при тях избива другаде. Но пък по-емоционалните плачат.В което няма нищо лошо или смешно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не знам!Може би плачат но гледат до не го погажат в момент на раздяла.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Има рали4ни характери...естествено ако ние сме ги заразяли говоря от (женския пол)могат да пореват от яд...ама ина4е не вярвам![]()
Те са егоисти4ни...ние пла4ем,но рано или късно ни минава...както ми каза едно ммом4е "от всяка връзка ми остават спомент от моми4ето"аа при мене е тъй "Немога да те забравя,но немога и да те запомня!"Рано или късно ми минава...но ние оставяме белег в мъжете
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Плача да и не ме е срам от това,просто по някои път си прикривам болката и чак като се прибера плача с часове!![]()