- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете плачат ли????
.,/
ее явно сложи мъжете под общ знаментател - за мен зависи изцяло от самия мъж / момче .. взависимост от това колко време сте били заедно ии дали сте споделяли чувствата си
Чак пък силни и можъщи не...![]()
Никога не съм виждала мъжко създание да плаче,освен бебета де...Просто са устроени по по-различен начин.Но...за мен мъж да плаче-не е мъж.Може да вика,да псува...да се пребива от бой ако иска...Но да плаче...Това никога не ми е харесвало.
а когато ние се държим така сме коравосърдечни .. май така излиза.. от момичетата винаги се очаква да заплачат.. да са по чувствителни .. тфа е като някакъф стереотип към който трябва да се придържат ..или поне така си мислят..Първоначално написано от babity
Smile... Tomorrow will be worse...
И те плачат,просто прикриват сълзите си,защото от малки са научени,че видите ли,не е "мъжко" да се плаче.Виждала съм момче да плаче..със сълзи..така че -и те си поплакват,прото се стараят да не го правят "момичешко" достояние
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Дори някои индивиди от тях да не плачат (съмнявам се за такива), те пак си изливат мъката по някакъв начин-дали чупене на чаши, блъскане във фитнеса, напиване и тн.Има дори жени, които плачат мн мн рядко, но това не означава, че не изживяват болката.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
никога не можеш да знаеш какво прави един човек когато е сам със себе си. Нчкои може би са силни и се държат, но има и такива дето плачат. Всичко е относително и звиси от човека.
Не е така!!За всеки е различно.Пък кой е казал поради поредната любов трябва да заплаче.Понякога като са те наранили трябва да вдигнеш глава и да обърнеш на ново.През какво съм минал за такова кратко време,че заради някой трябва да се сривам и да стена за дадения човек.Но жалкото е,че се отнася и за жените.Показваш им какъв си, а за да го направиш значи тя означава нещо.И тя поради някаква причина,която и тя сигурно не знае и казва НЕ. Е няма да седна да рева за нея.Плакал съм много поради тежките ми случай в живота ми (а те не са малко) .Плакал съм и ще плача,за неща,който ми са скъпи.Еми по въпроса:"Плаках,докато погребваха майка ми и баща ми,а аз да ги гледам.Еми не знам на вас какво ще вие"Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Еми така е. Просто... за един мъж не е удобно да е емоционален, да се радва като детенце на еди - какво - си, а после, като стане нещо лайняно и да седне да реве. За една жена това може да е голям плюс, начин да маниполира, но един мъж... може само да си навреди с тази емоционалност. Всеки човек трябва да си прави сметка кога, къде и как му оттърва да показва емоции и мн важно - какви емоции!Първоначално написано от aHeJlua
мъжете са си мъже , колкото и да ме боли от последната раздяла няма да го покажа пред никой! е така съм умирал на места вече ше ревна ама седа кротко и мълча!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
и успявам ама останалите внимавайте щот нали знаете
" в опита да прикрием чувствата си , забравихме къде ги скрихме"
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Плачат....приятелят ми е плакал пред мен като малко дете![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
И ние плачемПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Хора сме ...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
по принцип знам че моя плаче .. и като го питам не му ли е някакво странно да го каже еи така м/у другото тои обикновено казва..
"ако не плачех ти сега нямаше да си толкова щастлива с мен .."и е прав ... и съм сигурна че когато се разделим ще пророни поне 1 сълза.. понееее..... /или поне така се надявам хмхмхм .. /
![]()
Всеки има чуства, и всеки е емоционален до някаква степен. Тук опира въпроса "до каква". Някои мъже са истински мъже и дори и да ги боли, не отронват и една сълза..Други са пълни лигльовци и реват е ся та е ся..А трети плачат, но скришом...
♥ ♥ ♥
Естествено,тва са човешки същества.И те имат чувства и емоций..Тва,че не го показват или,че не говорят за това,не означава,че не плачат..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
плача и си режа вените.. 2 в 1
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Мда, оказва се, че има много момчета, които циврят за щяло и не щяло... хХ. Няма лошо човек да плаче, но когато има защо![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
За това е възприето още от незапомнени времена мъжът да е Силният пол, а жената - Нежният :} Просто ние сме си по-чувствителни по природа.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
emi nesym napylno saglasnaПървоначално написано от gPa3HuTeJl
da po silniq pol sa no ne i psihicheski v mnogo otnosheniq nai veche psihicheski jenata e po silna ot myja a kolkoto do tova dali plachat nqkoi plachat no kogato nikoi ne gi vijda
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
моя бившия си ревеше редовно когато нещо се скараме..странно ми е мъж да реве..за мен той беше момче от вън ( външен вид ) и момиче отвътре (характер и т.н. )
![]()
+1Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Аз видях сълзите на едно старо гадже.... разделихме се, пребрахме се, плаках плаках...обадих му се да се видим до 15мин някаде...и когато се видяхме и му погледнах очите...бяха зачервени и в сълзи... кофти ми става като се сетя....![]()
Лично аз си признавам че съм емоционален,да плакъл съм, но не и заради момиче.... отново е свързано с любов,но по по-различен начин
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
ooo razbrase,4e pla4at.prosto se opitfat da ne pokazvat pred vseki nali si4ki traa da gi mislime za silni///no kakto vsi4ki drygi i te sa hora i si imat 4ystfa ..moje da pla4at samo kogato sa smi i nikoi ne gi gleda
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
не и предложих защото тогава щеше да ми каже не....а вече искам да я забравя.... немога да излизам щото като я видя и.... ама няма как да я забравя толкоз лесно...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Виждала съм момче да плаче(не заради раздяла с момиче),защото се разделяхме класа след 7-ми клас.Беше му тежко и се беше напил и плака![]()
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......