.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 177
    Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    не.. просто повечето не показват емоциите си
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от _InSaNe_
    Е защо се стига до това да не го покаже какво ще стане ако някой види мъж да плаче...сълзите не показват,че си слаб а просто че наистина причината поради която плачеш е важна за теб!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

разбира се че плачат..това е човешко,но не всички.Доста от момчетата се придържат към факта,че само момичетата плачат,защото са по-слабата половина,това е напълно грешно,всеки човек когато му е тежко ще тряа да си поплаче...за да му олекне,много по-лошо е да прикриеш вътрешно болката си..
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Е защо се стига до това да не го покаже какво ще стане ако някой види мъж да плаче...сълзите не показват,че си слаб а просто че наистина причината поради която плачеш е важна за теб!
    ами така разсъждаваме само аз и ти... явно "сълзите не показват,че си слаб"
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на babity
    Какво толкова те мотивира да напишеш тази тема? Искала си някой да плаче за теб, а той не е? Или... какво? Ти би ли искала до себе си мъж, който реве като се удари, като си счупи телефона или гривната, която вече мъртвата му баба, която той много обичал му е подарила? Или пък... като се скара с брат си трябва да седне и да се нареве като хората задето брат му му е толкова скъп... Я стига! Това не е мъж. Ако ще е мъж трябва той да ме успокоява, а не аз да му бърша сълзите и сополите.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Какво толкова те мотивира да напишеш тази тема? Искала си някой да плаче за теб, а той не е? Или... какво? Ти би ли искала до себе си мъж, който реве като се удари, като си счупи телефона или гривната, която вече мъртвата му баба, която той много обичал му е подарила? Или пък... като се скара с брат си трябва да седне и да се нареве като хората задето брат му му е толкова скъп... Я стига! Това не е мъж. Ако ще е мъж трябва той да ме успокоява, а не аз да му бърша сълзите и сополите.
    Не не съм искала никой да плаче за мен...просто винаги се чудя защо е така..защото когато примерно в края на връзката винаги ние жените сме тези които плачем,защо винаги ние го изживяваме..все едно за тях не е значело нищо а ние се скъсваме от рев.Все пак нали и те имат чувства и би трябвало да ги покажат
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на babity
    Еми казах ти по - горе. Солидна част от мъжете умеят да преценят дали си струва да инвестират чувства в теб или не. Ако не... карат колкото изкарат с теб и после си обират чукалата. Останалите са прекалено горделиви за да покажат, че някой ги е наранил. Това е! Мен лично ме устройва така, за теб не знам. Ревал ми е пич по телефона, ако беше на живо щеше да е неловко, да го сметна за путьо и повече да не го видя.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DiddyFilth
    Лично аз съм разплаквала 3 момчета ..пред мен ! Гледам го в очите и му гооворя а тоой плаче горкия ... Сори бро ... не ме е*е ... Кат не знаеш какво прайш ше ревеееееееш !!!

Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

revem ama ne iskame nikoi da razbira 6ot e sme6no..

Да пуснем някоя сълза , да ти се насълзят очите да ... но дотук
    Когато ни зарежат първоначално се ядосваме защо не я зарязах 1ви, мисли се за мн важна не ме заслужава, да се маха има и др момичета, но аз лично няма да плача по-скоро се обличам и бързо наванка с приятели

Плачат естествено, някои дори повече и от момичетата
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

xaxaxa ест че и те плачат но повечето се възгордяват и не го показват
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мъжете не плачат..Те имат гордост,нямат дързост да молят..просто не го умеят..и знаете ли кое е по-тъжното, че ние инвестираме повече и за това плачем, а те махват с лека ръка.. виждала съм мъж да си тръгва от моя приятелка да рече след 3 годишна връзка без да и с еобади, без да и се помоли за прошка или нещо.... и точно в този момент когато другия си тръгва и не се връща и изобщо не му пука за теб и кфо е било ,осъзнаваш че си си губил времето... И повече боли да преживееш тази истина отколкото другата : че мъжете не плачат, за тфа което си е отишло..

Плачем, ми, просто доста по-рядко и в по-специални случаи (повечето). Иначе е наложено мнението, че ако мъж плаче от време на време е женчо и т.н. и т.н., което е рядко олигофрения. Емоциите и настроенията не питат какъв пол си, плюс това има по-малко и повече емоционални хора.

babity е права, макар че леко грубо се изрази. Мъжът просто трябва да е силният в една връзка и като такъв няма да си позволи да плаче за щяло и нещяло.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

плачат естествено и те имат чувства и ги показват.. но не плачат само от мъка случвало ми се е да разплача ммче от щастие

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Мъжете не плачат..Те имат гордост,нямат дързост да молят..просто не го умеят..и знаете ли кое е по-тъжното, че ние инвестираме повече и за това плачем, а те махват с лека ръка.. виждала съм мъж да си тръгва от моя приятелка да рече след 3 годишна връзка без да и с еобади, без да и се помоли за прошка или нещо.... и точно в този момент когато другия си тръгва и не се връща и изобщо не му пука за теб и кфо е било ,осъзнаваш че си си губил времето... И повече боли да преживееш тази истина отколкото другата : че мъжете не плачат, за тфа което си е отишло..
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Напоследък си мисля, че е благословия да си мъж. Мъжете са различни. Те са горди, ужасно горди. В повечето случаи не инвестират нищо в теб, без особено много чувства и драми. Здраво стъпили на земята, реалисти. Повечето си казват: "има още много риба в морето" и вече са те забравили.

Самата истина. :/

А иначе хора всякви, има и такива които плачат, но според мен са по-малко.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

dam...i te sa hora s 4ystva... :P

Миии както казва една приятелка "Ти си магнит за мъжки сълзи" Всеки път,когато се разделям с някое момче (макар в повечето случаи да е за 1-2 дена) винаги има сълзи ... Щом момче,което се пишеше "голям женкар" и преди мен е спал със супер много момичета се разрева като бебе ... Явно и момчетата плачат И в това няма нищо лошо Хубаво е и те да плачат заради нас...Няма само ние заради тях я!!!

и момчетата плачат не се тревожи
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Всичко си е до личност.
    Както се вика - повече страда този, който е влагал повече чувства, надежди и куп мечти и т.н..
    А и отчасти това да знаеш, че имаш пишка ти втълпява в главата, че трябва да се правиш на силен и всемогъщ.
    един тъп пример: Баща ми толкова ме изнерви одеве като не можа да отпуши мивката в нас и постоянно врякаше знам как става, махай се от тук, а аз просто му давах идеи и съвети и накрая се вбесих и му казах "Това, че си мъж не означава, че знаеш и можеш всичко! "
    .. аман..

spored men ako im puka dostatu4no mn plachat a ako ne - ne.. pone ot moq opit i ot tova koeto sa mi kazvali pr-ki e taka

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Повечето мъже плачат,но нито го казват,нито го показват.Мислят се за силния пол,но според мен това е пълна заблуда.В повечето ситуации се панират и ние трябва да ги успокояваме. Аз с такива впечатления съм останала.Повечето мъже се страхуват,когато трябва да им извадят зъб.....били силния пол дрън-дрън.. Страхливи са... Ние сме по-силните от тях.По-издръжливи сме!

Ima maje , koito pla4at i takiva deto ne go pravqt.Tova e istinata spored men!!!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    уааааааааааааааааа-хаааааааааааааааааааааааа ...
    ...искам мамаааааааааааааааааааааа аа
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Повече от фен
    Ami spored mene nie momi4etata vlagame pove4e 4ustva, otkolkoto mom4etata. No pyk ne vqrvam, 4e na mom4etata ne im e kofti, kato se razdelqt s priqtelkata si. Prosto ne go pokazvat ili nz...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си