.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 177
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Истински влюбените мъже плачат и преживяват много по-трудно разделите от нас.
    +1
    + 100000000001

Град
    Sofia
    Аз съм момче и смея да кажа че съм плакал, или по скоро ми се насълзяват очите, това е крайното което мога да стигна,просто щото болката я задържам в себе си, гледам да не я показвам пред другите, вътре те боли много,но никой не те разбира.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Плачат естесвено... Но когато го правят, не го показват като нас... Първото което е , че повечето трудно си изразяват емоциите... А камоли да покажат сълзите си... Това за тях ще е голяма слабост...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    За нищо не плача, за момичета пък съвсем.

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    всички мъже са различни..някои се правят на твърди и мислят че ако пуснат една сълза ще станат за смях..но не е така... в трудни моменти съм плакала с приятеля си ... е аз плаках повече де ..а на него му бяха насълзени очите... та си зависи от човека.. според мен трябва всеки да си показва чувствата...дори когато им се плаче
    i pri men se e slu4vali taka +1

Плачат, да. Друг е въпроса, че от примерно 20 човека, само 2ма ще знаят за това.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    majete sa6to imat slabi mesta no za da se pravat na gazari ne pokazvat 4ustvata si i tagata si no ne misli 4e sa bez4ustveni ku4ki (majki)

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Както жените , така и мъжете имат сърца. Това че се водят по-силния пол , не означава че нямат чувства. Защо си мислиш че те не плачат. Такъв човек не съществува или поне аз не чувала за него. Всеки човек е изпитвал болка. Това че го показват по -рядко от жените , не значи че никога не са проляли сълза. А когато има рздяла между двама души винагио единия е прецакан. Аз лично съм виждала момче което плаче за момиче. Има ку*ки които причиняват също толкова болка , колкото някои газарчета.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    Русе
    РАзбира се, че и мъжете плачат. Просто не като нас жените пред всичкии и не ни интересува какво ще си кажат хората..Според мен тайничко си поплакват и те са раними и не са такива каквито се показват (някой от тях)
    ...

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ima 1 prikazka - istinskiqt jentalmen ne si barka v nosa dori kogato ne go vijdat, sa6toto e i za istinskiq maj. Nikoga ne bih zaplakal za kvoto i da e o6te pove4e za jena. Mom4etata koito ste razplakvali sa jalki pikliovci i PUTKI. Maja 6te vdigne visoko glava 6te pokaje dostoinstvo kogato jenata go otreje no nqma da zapla4e i vapreki vsi4ko 6te se ottegli gordo(govorim za pe4eniq maj a ne za maja-p***a). Zapomnete go tova ne6to vednaj zavinagi i prestanete da tvardite 4e jenata bila po silna psihi4eski, za6toto tova ne e vqrno. Ako bqhte po silni psihi4eski 6tqhte da ste na na6e mqsto 6tqhte da zaemate majkite postove 6tqhte da kontrolirate sveta i nqma6e da pla4ete i da se pravite na jalki samo i samo da 4akate smilenie i pari ot nas, 6tqhte da ste nezavisimi, no ne za6toto nezavisima jena nqma. Da, mojete da otglejdate deca, no v dne6no vreme dete bez pari ne moje da se otgleda kato horata, a maj ozna4ava pari. I tova 4e se zanimavate s 16-17 godi6ni pi6lemeta koito ne mogat da si izbar6at anusa bez mai4inata i ba6tinata pomo6t si e va6 problem, no kogato popadnete na istinski maj koito e korav i nepreklonim i toi zapla4e elate i mi se obadete. Tova 4e izlivate po 1 ton salzi kato vi otrejem ne ozna4ava 4e nie sme taka. Prosto misleneto i 4uvstvitelnostta mejdu jenite i majete sa korenno razli4ni.

Kolkoto do avtorkata. Da tolkova sme silni-maikata priroda ni e dala sila koqto ne mojem da pozvolim da izgubim, pla4eiki nalqvo i nadqsno za 6tqlo i ne 6tqlo. Nie imame za cel da dokazvame silata si neprekasnato, dokato vie imate za cel da pokazvate kolko ste slabi pla4eiki zatova 4e gajeto ne vie pisalo sms za leka no6t. Po - trudno e da si maj za6toto se o4akva mnogo pove4e dokato jenite ste si slabi po priroda vseizvestno e i vi e prosteno kato civrite. Se6ta6 li se?
    OMFGG ослепявам ...... Кви са тия простотии, които си избълвал мой човек??? Ти от кой век излизаш - и най - интересното е, че си вярваш ... Крещиш с тва си мнение " Мъжете сме мноо яки, мноо силни, могъщи, жените sucks само тичат и реват" Алооо ..Един истински мъж (не като теб, наистина истински) УВАЖАВА жените, тяхната нежност и т.н. А не тръби на лево и десно, че жените са ревли и ако не били такива щели да са като мъжете и да владеят света ахахахаххахахахах - единственото, което владееш е с извинение оная ти работа, нищо друго. Да може да ти се вижда изнежнено мъж да плаче за жена - добре възможно е. Но си нямаш и на представа какви неща могат да ти се случат за в бъдеще, които да те накарат да ревеш като бебе .. Защото и мъжете сте ХОРА точно като нас - това, че устройството на половите ни системи е различно не ви прави мъжете по - велики - мъжете като тебе, за да не слагам всички под общ знаменател, защото истинските мъже си признаха, че също са хора и са плакали за жена, която са обичали.. Не е зле да излезнеш от заблудата си, а ако не просто да се гръмнеш.

Всеки човек плаче...

Я малко Усещaне

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Оооо, плачат,плачат и още как... Друг е въпроса дали си го правят сами или показват какво им е пред другите
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Те само се преструват (защото си мислят,че ако плачат са женчовци )

Град
    пловдив
    Мъжете не плачат ,затова хората са ги нарекли по- силния пол с, по -здрав характер!Е понякога и те плачат ,но не са като нас да плачат постоянно!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Всички сме хора-всички плачем.С тая разлика че те не показват че страдат.Иначе ако наистина обичат едно момиче и се разделят-момчето ще си поплаче "малко"!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Напоследък си мисля, че е благословия да си мъж. Мъжете са различни. Те са горди, ужасно горди. В повечето случаи не инвестират нищо в теб, без особено много чувства и драми. Здраво стъпили на земята, реалисти. Повечето си казват: "има още много риба в морето" и вече са те забравили. Естествено, всеки от тях е раним по някакъв начин, но умело го прикриват. Ако очакваш някой мъж да заплаче за теб, значи си голяма мечтателка и по никакъв начин не можеш да се вместиш в думата реалист.
    +1 .. само не съм съгласна с последното изречение. Има мъже които плачат, не момчета, а големи мъже. Всичко си е до характера. Аз съм се сблъсквала с такъв, който не можа да си сдържи сълзите след 8 месеца връзка, която нямаше никакво бъдеще.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Разбира се че и ние мъжете също плачем.Хора сме все пак не сме роботи.Но е общо възприето мнението че мъжете,които плачат са путьовци.И аз не съм от най твърдите мъжаги,но някакси ми се струва доста някакво такова тъпо като видя мъж да плаче пред други.Та има мъже,които плачат пред всеки(не е задължително да е за момиче).Други са като мен-плачат,когато никой не ги гледа макар че на мен често от напрежение само ми се насълзяват очите.Веднъж съм плакал за едно момиче,но толкова тайно че дори и брат ми и родителите ми не разбраха.Може би не бих плакал пред хора,защото това ще ме накара да се чувствам слаб,а пред момичето може би пък никога,заради цитирам от тая тема:'Аз разплаках трима ама нека рееееееааат беее"или нещо подобно и други такива постове.Има и момчета,които обръщат насъбралата се мъка за рев в удряне по стени,караници с други,побоища и такива.Ама щом и експерта Alabalaportokala се изказа тук всичко е ясно.Ако не се смяташе за голям мъжкар сигурно щеше да реве по цял ден,но това неговото си е нагледен пример как насъбралата се мъка се превръща в нещо друго.Или казано по друг начин правейки се на големият плейбой по форумите и поголовно плюейки женското съсловие.По добре да се скриеш и да поревеш отколкото да се правиш на големият мъжкар по форумите.Нито жените са нещо повече от нас мъжете,нито пък ние сме нещо повече от тях.Ама това е някои хора предпочитат да избиват комплекси,вместо да си излеят мъката и смятат че това ги први по-големи мъже от другите мъже.Хвала.Сега чакам да бъда оплют.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    зависи какво е преставлявала връзката за него...

имаче всички, независимо дали момче или момиче...мъж или жена плачем

един приятел е плакал пред мен, имаше си проблеми и просто му трябваше отдушник

Град
    София
    Много хора вместо да плачат изживяват болката си без до го показват,някак вътре в себе си.И това са и мъже,и жени.За всеки си е различно Това че някой при раздялата не плаче и изглежда му е все едно не винаги значи,че не му пука.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    незнам кое му е толко странното естенствено че плачеме макар и тайно нали все пак сме силния пол но пък и няма лошо понякога да си поплачеме и ние на рамото на любимата така ще разбере колко много значи тя за нас

Град
    Испания.
    Има които плачат има и които не плачат. Също има и които плачат но се прикриват. Много зависи от човека, и колко силно възприема нещата на съответната ситуация.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БОНБОНЧЕ
    Мъжете не плачат ,затова хората са ги нарекли по- силния пол с, по -здрав характер!Е понякога и те плачат ,но не са като нас да плачат постоянно!
    нарекли са ги по-силния пол, защото физически са по-силни. никъде не е казано 4е имат ''по-здрав характер'' омг...'' не са като нас да плачат постоянно!'' що ти постоянно ли пла4еш?
    тоя пък и той Alabalaportokala що не млъкне..?
    оф бе кво изобщо са занимавам....
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Somewhere over the rainbow*

Re: Мъжете плачат ли????

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Забелязвам,че винаги когато двама души се разделят винаги ние жените плачем..и ни е гадно а мъжете като чели и сълза не отронват за нас ...толкова ли са силни и могъщи ..че толкова лесно преодоляват раздялата все едно не им е пукало
    Грешиш,зависи от човека.. бившия ми е плакал пред мен 2 пъти..веднъж когато ме видя да плача,и веднъж когато го оставих.. Но така както има силни момичета които не отронват и сълза има и силни момчета.. просто втпрос на психика..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Плачат , разбира се! Дори ми се е случвало момче да плаче заради мен... и пред мен! Не ми хареса определено чувствах се гадно но и те са хора , и те имат чувства , нормално е да плачат!

Еми да виждала съм да плачат,но попринцип се сдържат малко повече от нас и даже и да се разделиш с някого който много те обича може пред теб да не плаче но повярвай ми ако наистина те обича толкова много утях когато е бил самичък си е поплакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си