- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете плачат ли????
+1 едно момиче да ни разбираПървоначално написано от Samotno_Angel4e
![]()
![]()
Ух....ами плачемПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Въпроса е,че вие никога не го разбирате и виждате това
...и да...ние сме реалисти...ако не е станало,значи не сме 1 за друг и не се мъчим....ми просто продължаваме с друга...но ПОДЧЕРТАВАМ това НЕ означава,че не ни боли
![]()
![]()
![]()
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
някои да .. всички са различни
Плачат!!! Даже бих казала, че са по-чувствителни и от нас и много по-трудно преживяват някои неща, дори и да не си го признават![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
Зависи от мъжа!Логично е да сдържат емоциите си...все пак са "силната" половинка..
Всички момчета плачат.,.[-o<Първоначално написано от Bellatrix
Не е важно дали ме обичаш или ме мразиш, важното е, че и в двата случая мислиш за мен..
Хм при мен и аз и той плачехмеАз,защото не исках да го нараня като скъсвам с него,а той защото още ме обичаше
Но к'во да се прави
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Напротив има и такива , които плачат.Като например бившия ми,като скъсахме и плачеше...
Ми аз не мисля,че са по-силния пол...зависи и от човека.И те като нас плачат и тъгуват,някой го показват,други не,но и при момичетата е така...![]()
риташ там дет е забранена зоната и да виим колко ше заплачат![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
аз сьм плакьл и изобщо не ме е срам от това![]()
Hmm ami da pla4em.. ne mnogo 4esto..
Pomnq 4e mngo plakah kato umrq ku4eto mu.. xax be6e nai dobriqt mi priqtel![]()
I sega se se6tam i si poplakvam...
as lichno snoshti se razplakah ,, nesi spomnqm koga dr put sum plakal no snoshti da![]()
определено познавам мъже,които са прекалено чувствителни..и преживяват раздяли много по тежко и от момичетата
Разбирасе че плачем бе... да не сме от камък аз примерно като щях да се разделям с моята приятелка и ви казвам толкова сълзи пролях сигурно 2 кофи съм напълнил... :P но сега Слава Богу всичко си е на място и съм HapPy ~~![]()
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
Еми плачат ... просто някои са прекалено горди и ги е страх да не им се нарани мъжкото его ... И за това никога ама НИКОГА не показват, че са разстроени пък камо ли да плачат .. Нали трябва да са големие мъжкари![]()
![]()
за тва си много права,но пък аз съм виждала някой женчовци да плачат за щяло и нещялоПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
е то си е до въпрос на психикаПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
Естествено, че мъжете плачат. Просто много по-рядко и само за нещо, което е наистина непоносимо, раздяла, която е трудно да се преживее.
е с изключения на погребения и такива тъжни работи може ми се насълзят очите но нищо повече просто гледам да не обръщам внимание на скапаните неща в живота иначе и 30нема доживеемИ за жена не бих плакъл,по скоро бих и показал какво е изгубила и тя да се мъчи не аз
ами аз не плача не съм плакал от повече от 6 години и просто не виждам смисъл в това за това не го правя
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
По-4увствителните плачат...тези, който обичат наистина много.
бившият ми не веднъж е плакал....аз също.. и така
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Po4iti vsi4ki maje kriqt bolkata ot razdqlata![]()
![]()
![]()
Повечето са силни харакери..затова..![]()
*Този в който съм влюбена сега е на 23..
Той ми е казвал без срам че не веднъж е плакал за жена,
и че няма нищо срамно да си показваш чувствата-НАПРОТИВ!!!![]()