Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
еми имам 1 проблем който е и отговор на темата....значи ходех с 1 момиче миналата година(аз съм на 15 тя на 13...) тогава беше малка и я скъсах.... но мн се влюбих и тя ме обичаше .... и преди 3-4 седмици аз реших да и предложа но 1 приятел ми каза че тя ходи с 1 ала бала аз се отказах после тя замина за море разбрах че не е било така и са ме излъгали... върна се от море и имаше 1 момчета (и още ги има :С) от 1 др квартал... беха дошли в нашия... и така тя се върна и аз къпих подарък роза сичко как си треа и на др ден щех да и предложа и влизам в скипе и тя беше на писала мн си обичкам онова момче и така и мн ревах след това той замина за море върне подари и подарък и роза и тогава като го видях с нея прибрах се у нас и се скъсах да рева ама никога не съм ревал така камоли за момиче....и те сега ходат гушкат се от 3 дена няма ден в който да не съм ревал наистина мн ме боли мн я обичам и се опитвам да я забравя ама немога не съм такъф тип не хода по дискотеки да се забия с некоя и да я забравя ама немога леЛЕЛЕЛЕЛе само като ги вида и ми се насълзяват очите.....
Е защо не сии и предложил независимо че обичала някой.... ..и все пак браво че си призна защото сиг има и такива които са си плакали ама никой не иска да си го признае както за повечето