Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Ima 1 prikazka - istinskiqt jentalmen ne si barka v nosa dori kogato ne go vijdat, sa6toto e i za istinskiq maj. Nikoga ne bih zaplakal za kvoto i da e o6te pove4e za jena. Mom4etata koito ste razplakvali sa jalki pikliovci i PUTKI. Maja 6te vdigne visoko glava 6te pokaje dostoinstvo kogato jenata go otreje no nqma da zapla4e i vapreki vsi4ko 6te se ottegli gordo(govorim za pe4eniq maj a ne za maja-p***a). Zapomnete go tova ne6to vednaj zavinagi i prestanete da tvardite 4e jenata bila po silna psihi4eski, za6toto tova ne e vqrno. Ako bqhte po silni psihi4eski 6tqhte da ste na na6e mqsto 6tqhte da zaemate majkite postove 6tqhte da kontrolirate sveta i nqma6e da pla4ete i da se pravite na jalki samo i samo da 4akate smilenie i pari ot nas, 6tqhte da ste nezavisimi, no ne za6toto nezavisima jena nqma. Da, mojete da otglejdate deca, no v dne6no vreme dete bez pari ne moje da se otgleda kato horata, a maj ozna4ava pari. I tova 4e se zanimavate s 16-17 godi6ni pi6lemeta koito ne mogat da si izbar6at anusa bez mai4inata i ba6tinata pomo6t si e va6 problem, no kogato popadnete na istinski maj koito e korav i nepreklonim i toi zapla4e elate i mi se obadete. Tova 4e izlivate po 1 ton salzi kato vi otrejem ne ozna4ava 4e nie sme taka. Prosto misleneto i 4uvstvitelnostta mejdu jenite i majete sa korenno razli4ni.

Kolkoto do avtorkata. Da tolkova sme silni-maikata priroda ni e dala sila koqto ne mojem da pozvolim da izgubim, pla4eiki nalqvo i nadqsno za 6tqlo i ne 6tqlo. Nie imame za cel da dokazvame silata si neprekasnato, dokato vie imate za cel da pokazvate kolko ste slabi pla4eiki zatova 4e gajeto ne vie pisalo sms za leka no6t. Po - trudno e da si maj za6toto se o4akva mnogo pove4e dokato jenite ste si slabi po priroda vseizvestno e i vi e prosteno kato civrite. Se6ta6 li se?
OMFGG ослепявам ...... Кви са тия простотии, които си избълвал мой човек??? Ти от кой век излизаш - и най - интересното е, че си вярваш ... Крещиш с тва си мнение " Мъжете сме мноо яки, мноо силни, могъщи, жените sucks само тичат и реват" Алооо ..Един истински мъж (не като теб, наистина истински) УВАЖАВА жените, тяхната нежност и т.н. А не тръби на лево и десно, че жените са ревли и ако не били такива щели да са като мъжете и да владеят света ахахахаххахахахах - единственото, което владееш е с извинение оная ти работа, нищо друго. Да може да ти се вижда изнежнено мъж да плаче за жена - добре възможно е. Но си нямаш и на представа какви неща могат да ти се случат за в бъдеще, които да те накарат да ревеш като бебе .. Защото и мъжете сте ХОРА точно като нас - това, че устройството на половите ни системи е различно не ви прави мъжете по - велики - мъжете като тебе, за да не слагам всички под общ знаменател, защото истинските мъже си признаха, че също са хора и са плакали за жена, която са обичали.. Не е зле да излезнеш от заблудата си, а ако не просто да се гръмнеш.