- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Look !
Понеже спорихме с Марина...
М1жете по - силния или по - слабият пол са![]()
Обосновете се![]()
По-силни физически,но по-слаби емоционално.
Мисля,че няма нужда да обосновавам...това е просто и ясно.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
да...да...да... добре...по - слби емоционално, за т'ва вие жените ревете след раздяла, както беше писала и Марина тука в една тема.. за т'ва вие ш'е си режете вени след несподела любов.. за т'ва ЕМО girls преобладават...Първоначално написано от MaRiYa_86
![]()
Аз не рева след раздяла. Аз обикновено взимам тези решения ,а те плачат.Съжелявам,ако не ти харесва мнението ми,но това е факт и част от живота ми. Ако не искаш мнения различни от твоето,защо питаш хората във форума?![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
Не мисля, че чак такива генерални заключения трябва да се правят. Освен всичко друго под внимание трябва да се вземе и това, че всеки си е различен. Някои мъже наистина изглеждат внушително, но пък бързо и лесно им се влиза под кожата и омекват като памук. Други пък наистина са крайни непукисти... Не се наемам да изказвам мнение по въпроса.![]()
има единични случаи, но като цяло момчетата (съдейки по себе си и мнозинството от познатите ми) сме по-силни емоционално и физически..говоря в сравнение с момичета, а не с жени (защото има разни с доста силен характер, признавам го)
много е относително..от наша гледна точка момичетата сте по-податливи на манипулация и имаме свобода да не се държим супер добре с вас и понякога да не даваме достатъчно, защото знаем, че това не винаги ви отблъсква, а понякога търсите вината в себе си..и все пак има много момчета, които няма да се съгласят с това твърдение..
просто обществото третира двата пола по определен начин още от раждането
а башПървоначално написано от MaRiYa_86
аз ще дам прост пример :P мъжете не издържат на болка и за това ги е страх толкова от зъболекар
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Това всичко е много относително и за всеки човек е различно. Аз познавам много истински мъже,не говоря за деца...Мъже,които са наистина слаби емоционално и много трудно преживяват всичко около любовните отношения и разделите.
Също така аз бих казала точно обратното относно манипулациите,но няма смисъл да изпадаме в подробности.Всеки в живота си се сблъсква с различни хора и случки...от които се правят заключенията.
Първо не можеш да кажеш ВСИЧКИ мъже са по-силни от жените или пък ВСИЧКИ жени са по-слаби .. НЯма правила без изключения все пак .. Според мен мъжете си придават вид на по-силни просто,защото мислят,че така трябва да бъде...но пък има жени,които са по-силни както емоционално така и физически .. Всичко си е до човек... Но не мисля,че това трябва да е тема за спор,защото ще си остане без край и решение
Обичайте се бе хора,с тия караници кой е по-силен до никъде няма да се стигне
![]()
just a kid۵
Няма такава принципна мисъл![]()
Всеки има различни принципи....Стига си ме обърквал. Ако ще е за принципно,пак се връщам на първия си пост.
Моето лично мнение е,че са по-силни или външно така изглежда!Мисля,че и ние жените сме доста силни,но по-лесно го показваме и това ни пречи да ичлезем по-силния пол![]()
Време е да сложим край на една безмислена тема да сравняваме мъжете с жените място за сравнение няма и мъжете имат своите + и - и жените => няма смисъл но в повечето отношения жените са по силни и в това няма спор.... тъй че сравнение трябва да има само между мъже и мъже или жени и жени някси глупаво е да сравняваш вода и огън.... тц тц тц
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
По-това дали ти е гадно след някоя връзка след случилото се и начина по който го изживяваш показва дали наистина ти е пукало за връзката ви дали те боли след като сте се разделили..сълзите не винаги са защото даден човек е слаб а това показва чувствата му,че наистина са били силни..за това,когато ние момичетата плачем не показваме че сме по слабия пол а показваме че действиетелно сме се почуствали зле след случилото се...Така е според менПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Само едно ще кажа,всички сме равни.
И двата пола имат както и качества,така и недостатъци.
Не разбирам защо се мъчите и спорите да разберете кой е по-добрият,просто няма такъв.![]()
ROCK
ON!
[color=orange]Те само физически са по-силни.Ние жените издържаме на всичко[color]
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Не смятам да се насера от рев след като вързката ми се разпадне. За мен това е върпос на гордост. Когато бившият ми ме заряза не плаках за него дори веднъж, а вярвай ми, наистина много го обичах и се лиших от адски много за да сме заедно в тези невероятни 8 месеца. Та... много моля да не се бърка гордостта с липсата на чувства. Вярно е, че от един мъж се иска много повече смелост за да бъде толкова емоционален колкото е една жена, но и да са горделиви не им е много лесно.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Бай Тоя е най-големият,Първоначално написано от gPa3HuTeJl
за другите няма мнение.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от pinki
![]()
![]()
Аз пък си мисля,че двата пола са еднакво силни,просто се срещат "черни овчици" понякога.Иначе геройства могат да вършат както мъже,така и жени![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
най-точният отговор според мен досегаПървоначално написано от Amateur
Fuck you You fucking Fuckers
То не зависи от пола, а от човека. Но като цяло, според мен, мъжете са по-слаби емоционално. А и не са свикнали толкова да тренират емоциите си![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....