Незнам много ми е зле 8 месечна връзка приключи внезапно преди няколко дни.Обичам това момиче много,не съм се влюбвал толкова много в никоя,винаги всяка е била само ей така,а сега съм много наранен и тъжен.Знам,че това не е края на света,знам че ще има други,но сега ме боли и искам да съм с нея.Всичко свърши заради мойте глупости,заради мойте лъжи и други момичета.Нямам представа защо го направих,защо нараних момичето което обичам толкова много.В събота я видях и толкова сме говорили и тя се държеше много безразлично,а ми се кълнеше,че ме обича,че не е била щастлива с никой друг така както с мен.А сега е супер безразлична към мен,каза ми че не ме обича имах чувството,че това разби всичко в мен.Когато чух от нея,думите"Не те обичам вече,просто не се получават нещата".. Искам да оправя нещата,искам да съм с нея обичам я,а тя ми каза да не и казвам,че я обичам да не я търся вече,да забравя последните 8 месеца.Как да го направя,немога не съм толкова силен вече.Разказах на бившата ми,какво е станало между нас и тя почна да се смее и почна да ми говори,че всичко се връщало на този сят,че рано или късно и аз съм щял да видя какво съм причинил и някакви такива.ЗащоОо не мога така не искам така , не мога аз да съм тъжен не мога.Та когато тя си тръгваше аз я помолих да ме целуне и прегърне за последен път и когато ме целуна усетих как една сълза пада от окото ми,когато я прегърнах бяха много повече.Не съм плакал сигурно от дете,бях забравил какво е това,а сега го направих заради момиче.Та може ли да ми помогнете и да ми кажете как да си я върна или поне как да я забравя защото се чувствам ужасно ..